Kan hostesirup hjælpe dig med at blive gravid?

Er du bekymret og deprimeret over ikke at kunne blive gravid? Der er mange produkter, der kan hjælpe dig med at blive gravide og få en baby. Hvis du prøver at blive gravid i lang tid og ikke er lykkedes, kan du bruge nogle af disse produkter til at hjælpe dig med at opbygge din lykkelige familie. Hostesirup er en sådan ting, der vides at have egenskaberne til at hjælpe dig med at blive gravid. Selvom der foregår meget forskning og spekulationer om dette, er der nogle ingredienser i hostesirup, der faktisk kan hjælpe med årsagen. Forskning siger, at hostesirup kan øge din fertilitet og give dig en større sandsynlighed for at blive gravid. Der er også forespørgslen om “Kan jeg tage hostesirup, mens jeg er gravid?” det er almindeligt spurgt af gravide.

Hvordan hjælper hostesirupper dig med at blive gravid?

Den aktive ingrediens i produkter som Mucinexcan hjælper dig med at blive gravid. Produktet virker ved at gøre din cervikal væske vådere og mere glat. Dette gør det lettere for sædceller at rejse gennem livmoderhalsen for at befrugte et æg. Guaifenesin er blandt almindelige ingredienser, der bruges til fremstilling af hostesirup. Det er en slimløsende. Det betyder, at det lindrer dig for overbelastning og hoste ved at tynde slim i dine luftveje. Og fordi guaifenesin virker på alle slimhinderne i din krop, kan det også gøre dit livmoderhalsslim tyndere og vådere. Dette hjælper med let bevægelighed af sædceller, så det kan befrugte ægløsning.

Der er visse ting, der skal tages i betragtning, mens du bruger hostesirup for at øge din sandsynlighed for graviditet. Du skal begynde at tage medicinen cirka fire dage, før du regner med at få ægløsning. Du skal fortsætte med at tage medicinen lige indtil et døgn efter, at din cervikal væske tørrer. Der bør heller ikke være andre aktive ingredienser, såsom antihistaminer eller hostedæmpende midler som dextromethorphan i din hostesirup. Disse stoffer, hvis de findes i hostesirupen, kan tørre slim op, herunder livmoderhalsvæsken.

Hostesirup, der kan hjælpe dig med at blive gravid.

Her er et par hostesirup på markedet, der kan hjælpe dig med at blive gravid.

1. Mucinex slimløsende:

hostesirup for at blive gravid

2. Polaramin Expectorant:

Polaramin Expectorant

3. Robitussin Expectorant:

Robitussin Expectorant

4. Ekspertoral:

Ekspertoral

5. Benylin Expectorant:

Benylin Expectorant

6. CVS Chest Congestion Relief Expectorant:

CVS Chest Congestion Relief Expectorant

7. Mucinex DM:

Mucinex DM

8. Cofavin DM -hostesirup:

Cofavin DM hostesirup

9. Hyldebærsirup:

Hyldebærsirup

Det var nogle af de sirupssirup, der kan hjælpe dig med at blive gravid. De fleste af dem er Expectorant hostesirup. Disse lægemidler hjælper med at fjerne slim fra luftvejene, lungerne, bronkierne og luftrøret. De tynder slimet ind, herunder slim i livmoderhalsen, og hjælper dig med at blive gravid.

Tager hostesirup mens jeg er gravid

Kan jeg tage hostesirup, mens jeg er gravid? Gravide kvinder har et svagere immunsystem i drægtighedsfasen. Et svagere immunsystem kan hjælpe med at stoppe kvindens krop fra at afvise det ufødte barn, men det kan også efterlade forventede mødre sårbare over for virus- og bakterieinfektioner. Forbrug af hostesirup under graviditet er ret almindeligt for at bekæmpe lidelserne. Selvom det er nyttigt at tage moderat mængde til behandling af hoste, kan overdosering af hostesirup under graviditeten være skadeligt for moderens og babyens helbred. Nævnt nedenfor er eksperterne anbefalet hostesirup under graviditet.

  • Guaifenesin
  • Dextromethorphan
  • Hostebolsjer
  • Vicks VapoRub

Som de fleste produkter i denne fase kan hostesirup under graviditet også vise sig at være skadeligt for dig. Det kan reagere forskelligt i forskellige kroppe. Tag professionel rådgivning om typen og mængden af ​​hostesirup, der er gravid.