Leder du efter de store fordele ved betelblad under graviditeten?

I nogle dele af verden er det en almindelig praksis at have et betelblad efter måltider. Dette hjælper i fordøjelsesprocesserne og har også nogle andre fordele. Meethapaan under graviditeten er mere et trang, som nogle damer kan møde. Nogle steder spiller traditionen også en vigtig rolle. Så at spise betelbladet kan være en del af de daglige ritualer, især efter måltider. I nogle områder sættes betelnødder også på brysterne, da de føler, det hjælper med at øge modermælken. Så at spise betelblad (paan) under graviditeten kan virke som en okay ting at gøre for mange mødre.

Leder du efter de store fordele ved betelblad under graviditeten

Er det sikkert at spise plan under graviditeten:

Selvom betelblad nogle steder er et almindeligt emne, diskuteres brugen af ​​det under graviditeten. Så er paan safe under graviditeten ikke kan have et positivt svar. Vi ved nu, at paan forårsager oral kræft hos mange mennesker, når de indtages dagligt. Så det er bedst at undgå dette, mens du er gravid for at holde din baby sund og sikker.

Hvorfor er det almindeligt at spise betelblade & Pan i graviditeten:

Mange steder i verden har man tradition for at spise betelblad regelmæssigt. Dette blad indtages normalt efter et måltid, da det øger savlen. Dette hjælper med fordøjelsen. Så selv gravide har en tendens til at fortsætte denne tradition og have betelbladene eller gryden, mens de forventer. Det kan være i orden at have betelblade en gang imellem, men at indtage dem dagligt er virkelig ikke en god idé. Da dette forårsager oral kræft, er de skadelige virkninger af

betelblad under graviditet

Fordele ved betelblad under graviditet:

Betelblade har deres egen fordel, og det er grunden til, at mange mennesker spiser det. En af hovedårsagerne er at stimulere din appetit. Så de fleste mødre har det bedre med at spise betelblade, da forstoppelse er en stor bekymring for dem. Da forventede mødre ikke kan presse hårdt på deres kroppe for at aflaste sig selv, er alt, der hjælper med at passere bevægelser, en god nok ting. Da betelblade giver dig en bevægelse i tarmen, gør det det lettere for kvinder. Der er også mange antioxidanter, som er gode for dig. Vælg de rene blade og tyg dem derefter godt.

Bivirkninger af betelblade under graviditeten:

Der er flere bivirkninger ved at spise betelblade under graviditeten,

  • Et af de store problemer er naturligvis kræft i mundhulen. Dette kan også let påvirke barnet indeni. Så da kræft er noget, du skal være forsigtig med, er betelblade virkelig ikke en god idé til at vente mødre.
  • Der kan også være defekter, der er relateret til fødsel samt et abort. Førstegangsfødende bør især være forsigtige med dette problem.
  • Du kan udvikle sår i munden samt de lavere niveauer af halsen. Disse sår kan også føre til kræft, som kan skade både moderen og barnet.
  • Da paan også indeholder en vis mængde tobak, kan dette direkte påvirke barnet og dets vækst. Tobak er heller ikke godt for moderen, da de skadelige virkninger af det kan ses i lungerne.
  • En anden vare, der normalt tilføjes til paan, er læsket kalk. Dette vides at forårsage hjertebanken og i nogle tilfælde hjerteproblemer. Denne stigning i et hjerteslag hos moderen vil indirekte forårsage fødselsproblemer hos barnet.
  • Du kan også opleve, at meethapaan har nok sukkerindhold til at gøre dig overvægtig, når den indtages regelmæssigt.

Betelblade har nogle fordele for kroppen, men er paan god til graviditet er et diskuteret spørgsmål. Da de problemer, der opstår ved at have paan til daglig, er betydelige, fraråder læger gravide kvinder at have dem. Kræft er en af ​​hovedårsagerne samt fosterskader hos barnet. Aborter er også kendt for at forekomme på grund af dette. Hvis du vil have din graviditet til at gå glat igennem og barnet skal blive født sundt uden defekter, er det tilrådeligt at holde sig væk fra at tygge betelblade.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er Betel Leaf et kræftfremkaldende produkt?

Svar: Betelblade kan forårsage oral kræft hos mange mennesker, når det indtages regelmæssigt. Da betelbladene normalt er foret med læsket lime og tobak, er det meget skadeligt for moderen og barnet. Hvis mødre indtager betelblade hver dag som et middel til at stimulere appetitten, vil de lide af sår i munden, som kan være kræftfremkaldende.

2. Giver Betel Leaves dig nogen fordel?

Svar: Der er nogle fordele ved betelblade. Disse omfatter antioxidanter såvel som mineraler. Betelblade er bedst kendt for deres stimulering af appetit. Dette er hovedårsagen til, at folk indtager det. Det hjælper gravide med forstoppelsesproblemer. Selvom fordelene ved betelblade alle er negeret, når de er snøret med tobak eller læsket kalk.

3. Skulle forventende mødre indtage betelblade?

Svar: Vi anbefaler ikke, at forventende mødre indtager betelblade. Da der er flere farer ved at få kræft for moderen, er det tilrådeligt at stoppe med at have dem. Farerne stopper ikke ved moderen, men overføres også til barnet. Barnet kan have nogle fosterskader, eller moderen kan lide et abort.