Persimmon under graviditet: Effekter, fordele og mere

En fælles bekymring blandt forventende mødre er at have sund og ernæringsmæssig mad hver dag. En afbalanceret kost, der er rig på flere næringsværdier, er det, der anbefales af enhver sundhedsudbyder. Dette er påkrævet for både morens og babyens sundhed. Midt i dette rådes mange gravide mødre ofte til at have frugt regelmæssigt for at opretholde et godt helbred. Et almindeligt spørgsmål til mange gravide er, om de virkelig kan spise persimmon under graviditeten? Persimmongraviditet er ofte et spørgsmål om forvirring på grund af forskellige meninger, enten de kan spise eller ej. Men lad os ikke være med halvt kendt viden. Denne artikel vil hjælpe dig og give dig en komplet guide til persimmonfordele graviditet og forholdsregler, bivirkninger, du bør vide, mens du indtager denne frugt.

For at vente mødre er det sund og nærende mad, der prioriteres, både for hende selv og barnet. Nogle fødevarer, der ellers er sikre, kan have grimme komplikationer, mens de er gravide. Et almindeligt spørgsmål blandt gravide, der elsker frugt, er, kan gravide spise en persimmon?

Persimmon under graviditeten

Hvad er persimmonfrugt?

Persimmon er hjemmehørende i Kina og er en orange tomatformet frugt med en voksagtig tekstur fra familien Diospyros. Frugten er lige så populær som ‘Nature’s Candy’ og ‘The Fruit of the Gods’. Den kan spises frisk, rå, kogt eller tørret. Den søde og frugtige frugt er yderst nærende og uhyre gavnlig for dit helbred, især under graviditeten. Indtagelse af persimmon til gravide hjælper med at sikre en sund graviditet. Næringsindholdet i persimmoner fremmer vækst og udvikling af den nyfødte samt sikrer et godt helbred for den vordende mor.

Er det sikkert at spise persimmon under graviditeten?

Dette er et almindeligt spørgsmål, som mange står over for. At have persimmonfrugt under graviditeten er helt sikkert. Men som altid skal du forbruge det i begrænsede og nødvendige mængder i stedet for at få det hele på én gang. Der er flere næringsindhold her, som gavner fostrets vækst og udvikling. Persimmonfrugt under graviditeten hjælper med at sikre en sund mor og baby. Men som vi altid rådgiver, tag et ord og anbefaling fra lægen om, hvor godt du kan indskærpe din kost for at vide mere om dine kostbehov.

Ernæringsværdier af persimmon under graviditet:

At spise persimmon under graviditeten anbefales fuldstændigt til den ernæringsmæssige rigdom, det er indlejret i. Denne frugt, selvom den er så lille, er fyldt med flere næringsstoffer som kulhydrater, proteiner, vitamin A, vitamin C, vitamin E, vitamin K, kalium, vitamin B6 og mangan. Hvor ellers kan du finde alt i en pakke som sådan? Ydermere er det en glimrende kilde til antioxidanter og hjælper også med at reducere betændelsesproblemer. Frugten er også meget rig på fibre, hvilket hjælper med at sænke kolesterolniveauet enormt. Det hjælper også med at reducere det høje blodsukker og afføring. Derfor er det helt anbefalet at spise persimmon under graviditeten i henhold til reguleret indtagelse.

Persimmon under graviditeten 2

Fordele ved Persimmon under graviditet:

Som vi så, er persimmonfrugt til graviditet rig og fyldt med flere næringsstoffer og helt sikkert at spise under graviditeten. Lad os også vide mere om fordelene ved denne frugt. Her er et andet svar til ‘er persimmon frugt god til graviditet?’

1. Forbedring af immunitet:

At spise persimmonfrugt under graviditeten hjælper med at styrke immunsystemet. Vitamin A og carotenindhold i frugten hjælper med at forbedre syn og hjertemuskler. Det fremmer gnidningsløs funktion af kropsprocesser. C -vitamin i frugten øger immuniteten betydeligt.

2. Hærdende anæmi:

Persimmoner er rige på jernindhold. Det hjælper med at forhindre risiko for anæmi under graviditet. At spise frugterne under graviditeten hjælper med at øge hæmoglobintallet. Det forhindrer de negative virkninger af anæmi, såsom træthed og svimmelhed.

3. Fremme af føtal vækst:

Persimmoner er rige på mineraler som calcium og fosfor. Så at spise persimmon under graviditeten hjælper med at fremme vækst og udvikling af det ufødte barns knogler. Frugten fremmer glat funktion af moderens centralnervesystem.

4. Regulering af blodtryk:

Persimmonfrugt under graviditeten er meget effektiv til behandling af hypertension. Magnesiumindholdet i frugten hjælper med at sænke blodtrykket, mens det forventes.

5. Behandling af nyresten:

Persimmoner indeholder magnesium, der hjælper med at minimere risikoen for nyresten under graviditeten. At spise persimmon under graviditeten sikrer et godt helbred for nyrerne hos den vordende mor.

6. Bekæmpelse af søvnløshed og stress:

C -vitamin i persimmoner er yderst effektivt til bekæmpelse af stress, depression, angst og søvnløshed. Frugten hjælper med at give god søvn under graviditeten.

7. Afgiftning:

Persimmon er et fremragende lagerhus af kraftfulde antioxidanter. Persimmon er godt til graviditet, da det hjælper med at afgifte krop og lever. Antioxidantindholdet i frugten hjælper med at neutralisere de frie radikaler i kroppen. Det beskytter moderen og fosteret effektivt mod celleskader.

8. Hærdning af diabetes:

Skallekstrakt af Persimmon er yderst effektivt til at forbedre insulinresistens og regulere blodsukkerniveauet. Frugten kan bidrage til at regulere diabetes væsentligt under graviditeten.

9. Forbedring af det kardiovaskulære system:

Persimmoner har en god mængde calciumindhold. Således hjælper det med at sikre et godt helbred for mor og fosters kardiovaskulære system under graviditeten.

10. Hold dig i form og aktiv:

Persimmoner har essentielle kulhydrater, vitaminer og mineraler. Persimmon er godt til graviditet, da forbruget af det fortsat venter mødre energiske, raske og aktive.

Virkninger af persimmon under graviditet:

Persimmoner kan sænke blodtrykket. Det kan forværre lavt blodtryk eller forstyrre behandlingen, der har til formål at øge lavt blodtryk. Uvaskede frugter kan også indeholde skadelige bakterier og parasitter, der kan forårsage fødevarebårne sygdomme som toksoplasmose og listeriose. Det anbefales også ikke at have frugten rå. Det anbefales altid at spise det modent for bedre fordøjelse og ernæring. I henhold til dit kostbehovsniveau og specifikke sundhedsmæssige betænkeligheder anbefales det imidlertid at konsultere din læge for specifikke problemer, du eventuelt står over for, mens du har denne frugt.

Så kan gravide spise en persimmon? Absolut! Det har masser af sundhedsmæssige fordele, der uhyre kan bidrage til at øge det gode helbred for forventede mødre og nyfødte babyer. Frugten vil i høj grad hjælpe på moderens sundhed og egnethed til at være og yderligere hjælpemidler i fostrets vækst. Du behøver ikke at se tilbage, fortsæt og nyd frugten. Sørg dog for at have det som i begrænsede og anbefalede mængder end at have det hele på én gang. Ikke desto mindre bør man konsultere en læge for at være på den sikrere side.

Ofte stillede spørgsmål:

Q1. Er Will at have persimmon føre til forstoppelse for gravide?

Svar: Generelt står dette problem over for meget få mennesker. Søde persimmoner er generelt gode at indtage undervejs. Men pas på og kontroller langsomt, mens du spiser sammentrækkende. På grund af tanniner kan de reducere bevægelsen af ​​fødevarer i tarmene og forårsage problemer med forstoppelse. Tjek igen, når du begynder at spise denne frugt for at kende dit system bedre.

Q2. Hvad er den bedste måde at spise en persimmon?

Svar: Vask frugten, og du vælger at få den med det samme, når den er moden. Du kan også tilføje dem til din salat og indtage dem. Det kan endda blande dem med muffins eller bage dem i kagen. Du kan også vælge at fryse disse ned og smide dem i din smoothie for at tilføje mere smag.

Q3. Kan babyer få persimmonfrugten?

Svar: Det er altid bedst at ikke fodre dem med frugten før otte måneders alderen. Dette skyldes generelt, at deres fordøjelsessystem endnu ikke kan acceptere frugten. Imidlertid bør man sikre sig ved at konsultere din børnelæge, før du vil introducere denne persimmonfrugt til din baby.