Sådan bliver du gravid på Depo Shot

Depo -skuddet er primært et præventionsmiddel, der fjerner behovet for daglig prævention. Det er en 12 ugers proces, hvor du skal administrere et depo -skud, som udføres af en dygtig læge for at fjerne behovet for daglig prævention. Det fjerner ikke kun behovet for at bruge andre præventionsmetoder, såsom pillen, men det er mere en fuldstændig bevisproces sammenlignet med alle andre præventionsmetoder, der har deres sløjfehuller.

For at blive gravid, når du er på depo -skuddet, skal du primært stoppe med at besøge din læge og administrere skuddet. Ved at gøre det giver du din krop mulighed for at bygge nyt rum til flere æg, der kan befrugtes. Som alle præventionsmetoder dræber eller ødelægger depo -skuddet primært ægget i livmoderen og stopper enhver form for befrugtning i en begrænset periode. Normalt strækker denne periode sig i cirka 12 uger eller tre måneder, hvilket gør det nødvendigt at tage depotskuddet hver 12. uge.

Fordele og ulemper ved Depo Shot:

Sådan bliver du gravid på Depo Shot

Hvis du er i stand til at stoppe med at tage depo -skuddet i en periode på mere end 12 uger, vil din krop være egnet til at få en baby. Du kan på dette tidspunkt prøve en baby, hvorfra du helt sikkert vil få succes. At blive gravid efter depo tager noget tid som nævnt ovenfor, en depodosis tager cirka 3 måneder at aftage. Men det er ikke en vanskelig sag, efter at doseringen aftager, for så vender din krop helt naturligt tilbage til det normale. Det bedste ved depo er, at det ikke har nogen kendte bivirkninger og er meget fuldt bevis, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Nogle gange opstår spørgsmålet om, om du kan blive gravid på depo -skuddet, hvilket absolut ikke er muligt, da depo -skuddet er et meget stærkt præventionsmiddel, der virker i et lige stort forhold over en periode på tre måneder. Du kan dog blive gravid ved at holde dig fra depo -skuddet i en periode på mere end tre måneder. Det er ikke så svært at styre din graviditetscyklus, når du er slukket for depo -skuddet som nævnt ovenfor, det har ingen kendte bivirkninger.

Den foretrukne måde at gøre tingene på:

Sådan bliver du gravid på Depo Shot

At blive gravid på depo shot er et meget sjældent tilfælde, men i slutningen af ​​dagen er alt muligt. Det er dog at foretrække at holde sig fra depo -skuddet, når du forsøger at blive gravid, da chancerne for at du bliver gravid i løbet af denne periode, er depotskuddet meget højere, end når du er på det.

Analyse:

Når du rådfører dig med at blive gravid på depo -shot, skal du konsultere din læge, men da depo -shot er et præventionsmiddel, er det nødvendigt, at du holder dig væk fra depo -shot, så snart du ønsker at begynde at prøve en baby. Når det er på depo -skuddet, selvom det ikke har nogen bivirkninger, vil det kollidere med din interesse i at få et barn, da det sidst på dagen er et præventionsmiddel.

depo -skuddet er en prævention, der skal tages hvert par måneder eller deromkring, når du ikke prøver at få en baby. Det er en fuldstændig bevisproces uden bivirkninger, men når du prøver at få en baby, er det gunstigt, at du holder op med at tage depo -skuddet.