Sådan sover du under graviditeten

Er du gravid? Så først og fremmest tillykke! De fleste af de fleste kvinder er meget bekymrede for deres graviditet, og i øjeblikket giver alle dig de bedste råd såsom korrekt spisning, lyt til god musik, træning, smil regelmæssigt, træner dig selv om arbejdskraft samt fødsel. Men de overser at fortælle dig vigtigheden af ​​søvnpositioner under hele graviditeten. Således fortæller vi i dag i denne artikel dig, hvordan du sover under graviditeten og de forskellige positioner.

Graviditet Søvn 2

Søvn spiller en effektiv rolle under graviditeten for både føtal og mødres komfort. Søvnen støtter dig ikke kun til at håndtere graviditetsproblemer, men danner også styrker til at trække igennem de hele ni måneder, genoplive, drage fordel af fostervækst såvel som udvikling og reducere. I nogle undersøgelser er det observeret, at søvnmangel sammen med depression under graviditeten stiger niveauerne af stresshormoner i moderen, som kan accepteres til fosteret fra side til side moderkagen, give fostersmerter og også øges til fødselsdefekter hos den nyfødte.

Når du er gravid, gennemgår din krop en række ændringer. Disse ændringer hælder til at forstyrre din sædvanlige fredelige søvn. Årsager kan omfatte:

  • Stakåndet
  • Halsbrand
  • Rygsmerte
  • Øget størrelse på maven
  • Søvnløshed

De forskellige søvnpositioner hjælper med at slippe af med disse problemer. Det er ikke afslappet at sove godt med din mave i vejen. Hvis du tidligere har været i mavesøvn, skal du nu ændre søvnpositioner for at give plads til din stigende bredde.

Bedste søvnpositioner under graviditet:

Under graviditeten kan du opleve, at du kæmper i sengen for at blive afslappet, før du falder i søvn. Uheldigvis fungerer dine faste sovepositioner muligvis ikke længere for dig i graviditetsperioden. Der er mange grunde, der forårsager denne nye nød, men der er visse sovepositioner, som du kan prøve, som kan gavne dig til at få din meget ønskelige hvile.

Nu giver vi dig her en liste over de bedste søvnpositioner under graviditeten. Positionerne er som følger;

1. Venstre er bedst:

Under hele graviditeten er den sovende side sikrest for din baby. Plus, det er mere afslappet for dig, efterhånden som din mave udvikler sig. De fleste af eksperterne anbefaler venstre side at sove under graviditeten, fordi den genopretter cirkulationen; give næringsfyldt blod en afslappet vej fra dit hjerte til moderkagen for at promovere din baby. Liggende på venstre side bevarer også din stigende kropsvægt fra at presse alt for hårdt ned på din lever. Enhver side er dog tilfredsstillende, men venstre er bedst. Det understøtter også dine nyrer til effektivt at fjerne affaldsstoffer samt væsker fra din krop, hvilket igen reducerer hævelse i dine ankler, hænder og fødder.

Det er en god idé at begynde at træne dig selv først i graviditeten til at sove på din venstre side, når du kan. Det er naturligvis ikke muligt at slappe af i en position hele natten, så det er muligt at dreje fra side til side, mens valg af venstre side muligvis er den bedste tilgang.

2. Undgå at sove på ryggen:

Sovende tilbage kan få blodtrykket til at falde, hvilket får nogle håbende mødre til at opleve besvimelse. Hvis du sover på ryggen, bedrager størstedelen af ​​din livmoder på rygsøjlen, tarmene, rygmusklerne og de vigtigste blodkar. Dette kan føre til muskelsmerter og smerter, hæmorider og nedsat cirkulation, hvilket er smertefuldt for dig og kan reducere cirkulationen til din baby. Endelig kan rygsøvn forårsage snorken og med forbedret vægt og kan føre til søvnapnø.

3. Undgå at sove på din mave:

Dette er ikke en god idé, for mens du ligger med forsiden nedad, presser din mave på din ekspanderende livmoder – ikke for at referere til dine hævede bryster. Med hensyn til at sove på din mave, undgå den position under hele graviditeten.

4. Enkelt- eller dobbeltgraviditetskile:

Dette er en kileformet pude, der bekymrer din mave, mens du ligger på din side. Du kan også bruge den til at støtte dig selv, når du ligger på ryggen. Den dobbelte graviditetskile er to puder (involveret med justerbare Velcro ™ -faner), der giver øjeblikkelig pleje af din mave såvel som din ryg.

5. for mere mave- og rygvedligeholdelse:

Støt en pude under din mave eller midt på dine knæ. Køb en anden ekstra lang graviditetspude eller en rimelig vane, du har brug for i det private hjem. Hvis du lægger en pude under din krop, kan det med fordel holde dig på siden, det forhindrer dig også i at rulle til din mave eller ryg.

6. Søvnposition hjælper med at reducere rygsmerter:

Sov på din side samt læg en pude under din mave. Dette vil hjælpe med at understøtte vægten af ​​din hængende mave og frigøre spændingen på dine rygmuskler.

7. Søvnpose hjælper i åndenød:

Pas på at sove på dine sider, og venstre side er bedre, og ikke på ryggen. Sidepladsen sørger for, at du ikke forhindrer blodet i at vende tilbage til dit hjerte og fornemmelsen af ​​ikke at få tilstrækkelig luft. Derfor, hvis du ønsker at lindre fra åndenød, så læg en pude under din side for at øge dit bryst.

8. Løft sengens hoved:  

Støt sengens hoved et par centimeter med bøger eller kiler. Disse fordele for at holde syre nede i maven, og så også hjælpe i hjertet brænder. Nogle gravide finder frigivelse fra halsbrand ved at lægge en pude eller to under sengens hoved eller en remskive under sengens fødder.

9. Sleep Pose Hjælper med at reducere kramper i benene:

Hvis du vågner med kramper i benene om natten, skal du øjeblikkeligt flade dit ben og pege tæerne øverste afdeling mod dit hoved. Dette reducerer krampen og giver dig mulighed for at falde i søvn igen.

10. Engang sove på hvilestole:

Liggestole hælder til at være godt polstret og afslappet. Disse hjælper med at holde dig skrånende i en vinkel, der vil undgå halsbrand.

11. Brug en fuld længde og fast pude:

Disse puder er mindst 1,5 m lange og er planlagt til at passe ryggen og støtte maven. Læg en pude mellem dine knæ. Placer andre puder under din mave og bag din ryg for ekstra komfort og vedligeholdelse. Brug en komplet, sikker pude under hovedet for at holde nakken på linje med rygsøjlen og giver støtte til dine skuldre.

Så det er nogle af de bedste sovepositioner under graviditeten, jeg håber, at du finder denne artikel interessant og gavnlig. Pas på!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80