Solsikkefrø under graviditeten

Solsikkefrø er blandt de sundeste og mest nærende fødevarer. Solsikkefrø bør være en del af en almindelig kost. Men hvad er en del af en almindelig kost ofte kan ændre sig i tilfælde af graviditet? Så kan gravide spise solsikkefrø? Solsikkefrø under graviditeten er endnu vigtigere. Den indeholder forskellige æteriske olier, vitale vitaminer og mineraler, fibre og sunde fedtstoffer, der er afgørende for en sund udvikling af barnet.

solsikkefrø under graviditeten

Nogle af brugen af ​​solsikkefrø under graviditeten:

 •  Solsikkefrø indeholder folsyre. Folinsyre bruges til dannelse af røde blodlegemer, der transporterer ilt fra lungerne til organerne og kuldioxid fra organerne tilbage til lungerne. For en sund dannelse af røde blodlegemer er mad, der er rig på folsyre, som solsikkekerner afgørende. Mangel på folsyre i moderens kost kan føre til komplikationer som deformation af moderkagen i livmoderen og fødselsdefekter hos barnet, som nøglelæbe. Solsikkefrø, mens du er gravid, er derfor et must.
 •  Solsikkefrø indeholder E -vitamin og andre antioxidanter, der forhindrer DNA -skader fra frie radikaler.
 •  Disse frø indeholder forskellige essentielle vitaminer og mineraler som magnesium, kobber, selen osv., Som er nødvendige for barnets sunde vækst og moderens fitness og aktivitet.
 •  Solsikkefrø har et højt fiberindhold. Det øger fordøjelsen og hjælper med at løse det mest almindelige problem med graviditet, det vil sige forstoppelse. Solsikkefrø under graviditeten kan løse problemet med forstoppelse naturligt og sikkert. Men husk også at drikke masser af vand.
 •  Solsikkefrøene har sunde umættede fedtstoffer, som er afgørende for sund hud og hår hos både mor og baby.
 •  Solsikkefrø er en nærende og mættende snack. Det er en sund måde at dæmpe sulten på under graviditeten. Solsikkefrø, mens de er gravide, opfylder formålet med at levere vigtige næringsstoffer samt lave en velsmagende og mættende snack.
 •  Solsikkefrø har linolsyre, som hjælper kroppen med at balancere hormoner og dermed opretholder en sund vægtforøgelse.

Sådan spiser du solsikkefrø:

Der er mange måder, hvorpå solsikkefrø kan spises. Nogle måder er nævnt nedenfor-

 •  De kan spises efter stegning, uden at de ydre skaller fjernes. Dette er den bedste måde at spise solsikkefrø på, da det bevarer alle næringsstofferne og ikke også reducerer fiberindholdet.
 •  Solsikkefrø kan også bages til salte brød og boller lavet af fuld hvede og boghvede for en utrolig smag og sundhed.
 •  Solsikkefrø kan ristes eller let steges ved hjælp af jomfruolivenolie og spises med grøn salat og brød til et afbalanceret måltid.
 •  Hvis du har en sød tand, blander dessertmulighederne solsikkefrø med almindelig eller aromatiseret yoghurt. Du kan også bage bløde, salte småkager med solsikkefrø og banan.
 •  Du kan vælge solsikkefrøsmør i stedet for jordnøddesmør, som en mere smagfuld og sundere mulighed.
 •  Solsikkefrø kan også brydes i mindre stykker og tilføjes til burgere og tunsmørbrød.
 •  Du kan tilføje solsikkefrø med nødder og tørre frugter som mandler, cashewnødder, rosiner, hasselnød, valnød, figner og abrikos i dine cornflakes eller müsli for at gøre det endnu mere sundt!

Håber dette besvarer spørgsmålet “Kan gravide spise solsikkefrø?” Fordi, ja, de kan og de burde! Solsikkefrø, under graviditeten, kan bruges til at skabe en række velsmagende og sunde retter for at øge din krops kondition og tilfredsstille dine smagsløg også. Det er dog vigtigt at huske, at overspisning af solsikkefrø kan føre til overskydende vægtforøgelse. Begræns dig derfor til 1/2 til 3/4 kop skalfrie solsikkefrø eller 1/8 til 1/6 kopper afskallede frø.