Spise ris under graviditeten

En kvindes graviditetsperiode er den mest lykkelige og mindeværdige fase i hendes liv. Selvom trangen til særlige velsmagende ting induceret af hormoner nogle gange kan være torturøs. I de tre trimestre af en kvindes graviditet udsættes hun for mange hormonelle ændringer, som igen påvirker humøret og kropsformen.

Således er en afbalanceret kost et must for baby og mor begge. For så vidt angår regioner, hvor uafskallet er en almindelig afgrøde, indeholder basisfødevarer ris, der kan have negative virkninger på den gravide mor.

ris under graviditeten

Ris som korn indeholder næringsstoffer som vitaminer og mineraler. Ris bruges over hele verden i så mange forskellige kombinationer til at lave forskellige retter og retter. Som alt, der er født ind i naturen; Ris har sine fordele og problemer.

Fordele ved at spise ris under graviditeten:

Mange former for forskning er blevet udført for at vide om virkningerne af at spise ris under graviditeten. De fleste af virkningerne viste sig at have positive virkninger på både moderen og barnet.

  • Ris er først og fremmest kornet, der indeholder tunge kulhydrater i stivelsesformen. Som bryder sammen under fordøjelsen for at give energi og meget af det. Således hjælper det at spise ris under graviditeten med at holde den mor, der er i god form, og sløvhed udelukkes.
  • Dernæst ved vi alle, at med graviditet følger uønskede sygdomme og problemer. Vigtigste er fordøjelsesproblemerne. Fordøjelsesproblemer som bevægelser, der løber løst, forstoppelse normalt forstyrrer den daglige rutine forårsager kaos. Så at spise rå ris under graviditeten hjælper med at undgå disse fordøjelsesproblemer for gravide.
  • Graviditet forårsager udtømning af calcium og svækker igen knogler og tænder. Som har brug for en vigtig kilde til calcium for at forblive stærk. Ris indeholder D -vitamin og forskellige andre proteiner som riboflavin med tilsætning af store mængder fiber og calcium. Så du kan se, at gorging på ris under graviditeten hjælper med at forblive stærk og sund.
  • Ris i overensstemmelse med vitaminer og proteiner har et lavt natriumindhold i sin struktur. At spise ris under graviditeten hjælper med at opretholde blodtryksniveauet generøst og sikrer en helt sikker levering uden problemer i blodsektoren.
  • Ris betegnes som et naturligt vanddrivende middel. Hvilket betyder, at det kan hjælpe med at forebygge sygdomme vedrørende urogenitalkanalen. Urogenital infektioner kan skade barnet såvel som moren.
  • Ris indeholder antioxidanter, der hjælper med at regulere immunsystemet. Antioxidanter øger antallet af WBC (hvide blodlegemer), og derfor kan virus- og bakterieinfektioner ikke skade moderen.
  • Kostbalance under graviditeten er et must for at forblive i form og sund. Dette er hvad Rice gør, det er kendt som en kolesterolfri mad. At spise rå ris under graviditeten hjælper dig med at holde øje med det fedt, der indtages af kroppen. Da enorme mængder fedt kan skade barnet og også skabe komplikationer under fødslen.
  • Diabetes er en anden stigende bekymring. Ris har uopløselige fibre og lavt glykæmisk indhold. Ifølge videnskabelig forskning er Rice ravineret af gravide kvinder over hele verden. Da det hjælper med at afbøde svangerskabsdiabetes.
  • Brun ris, der spises på få steder, indeholder neurotransmittere. Som fremmer babyens mentale sundhed. Disse neurotransmittere gør babyerne klogere end andre i denne konkurrenceverden. Ved at give et boost til neuronerne, der er i et udviklingsstadium i løbet af andet og tredje trimester.

Negative virkninger af at spise ris under graviditeten:

Da der er en bagside til hver mønt, findes der et par bananer med at spise ris under graviditeten.

1. Selvom at spise ris under graviditeten er positivt effektivt. Men da overdrivelse af noget er skadeligt, er dette også. Overspisning af ris kan føre til fedme og andre kolesterolproblemer.

2. Desuden indeholder de brune ris lav glykæmisk hastighed. Men hvide ris har enorme mængder, som kan udsætte den forventende mor for risici for diabetes insipidus.

3. Videnskabelig forskning viser, at ris indeholder mængder arsen. Hvilket hvis det øges i niveau i kroppen, kan forårsage tilfælde af for tidlige dødsfald og fødsler. Det kan også forårsage aborter.

Hvis du snart venter en baby og har lyst til ris, skal du ikke undertrykke dit ønske. Fortsæt og spis det, men sørg for at spise det med omtanke og ikke i store skadelige mængder.