Symptomer på graviditet i 1. uge

Det være sig enhver kvinde derude, en af ​​hovedårsagerne til lykke kommer i form af graviditet, når følelsen af ​​at føde et nyt liv overtager førsteprioriteten. Skønheden ved at holde et dyrebart bundt af glæde og rystelser ved at være forælder, og at også en ansvarlig er noget, som hver person gennemgår på et tidspunkt i deres liv. Hvis du er blandt de heldige, der planlægger en familie, eller selvom du ikke er det, er det vigtigt at opdage graviditeten hurtigst muligt. Dette er udelukkende fordi, så snart du bliver gravid, har babyens gode sundhed og sikkerhed højeste prioritet.

Symptomer på graviditet i 1. uge

Imidlertid er mange kvinder ikke i stand til at måle deres graviditet i løbet af de første par uger af graviditeten. Der er nogle symptomer og tegn ifølge eksperter, som en kvinde bør være opmærksom på i dette tilfælde. Guiden herunder giver dig de tegn, du kan forvente i løbet af den første uge af graviditeten for at hjælpe dig på en enorm måde.

Symptomer på graviditet i 1. uge:

1. Fordøjelsesproblemer:

Et af de mest almindelige og de vigtigste tegn og symptomer forbundet med graviditet første uge er fordøjelsen. Fra gas og oppustethed til forstoppelse kan alt opleves i løbet af denne tid udelukkende på grund af for meget pres på livmoderen såvel som den overdrevne hormonelle sekretion. Hver person kan have forskellige fordøjelsesreaktioner, men symptomet er standard.

2. Kvalme og opkastning:

Almindeligt kendt som morgenkvalme, kvalme og opkastning er nogle af de tegn, som en person går igennem i den første uge af graviditeten. Dette kan skyldes følsomhed over for lugt samt forskellige interne funktioner ændres. Samlet set er opkastningstendenser et ganske generelt tegn i alle gravide i første uge.

3. Ømhed i bryster:

Brysterne bliver ømme og ømme i den første uge af graviditeten. Dette er på grund af de hormonelle niveauer i kroppen, der går på en top. Sammen med ømhed er der en vis mængde smerter, der vil opleves.

4. Træthed og træthed:

En komplet følelse af træthed sammen med træthed er et hyppigt forekommende problem blandt kvinder i deres første uge af graviditeten. Kroppen gennemgår forskellige ændringer, og der er mange kropsfunktioner til tilpasning til babyens vækst. Dette gør kroppen træt og sløv.

5. Humørsvingninger:

Blandt de allerførste symptomer oplyste nogle kvinder, at de havde store humørsvingninger i ikke kun den første uge af graviditeten, men også i de første 3 måneder. Humørsvingninger er noget, der kan variere fra at være hysterisk til over-følelsesmæssigt og mere. Det er et resultat af hormonelle ændringer.

6. Ubesvarede perioder:

Selvom menstruationscyklussen er på cirka 28 dage, gennemgår mange kvinder det samme selv på 35 dage. Så hvis der er en ubesvaret menstruation, kan det være forsinket menstruation eller den første uge af graviditeten effektivt. Det er et symptom sammen med andre nævnt her, der bekræfter graviditet.

7. Hormonelle ændringer:

De fleste af de ovennævnte symptomer på den første uge af graviditeten skyldes hormonelle ændringer. Hvis du begynder at få ægløsning meget, eller hvis der er store hormonelle sekreter i kroppen ifølge visse tests, betyder det kun, at du kan være gravid. Det er et af de 100 procent sikre skud, der forekommer tegn.

Dette er nogle af de punkter og tegn, som du vil kunne forbinde dig med i løbet af den første uge af graviditeten.