Ting at huske, når man føder tvillinger

At være mor er nok grunde til at være glad for, men hvad hvis du finder ud af, at du bliver mor til to? Tvillinger? Du vil blive overvældet af følelser og en blandet følelse, der minder dig om alt det ansvar, du har på din skulder. Så i denne artikel vil vi give dig et indblik i detaljer om de ting, du skal huske, når du er gravid med tvillinger.

Tvillinger fødsel

Gravid med tvillinger vil helt sikkert rejse mange spørgsmål i dit sind, og det er det, vi er her for. Gennem denne artikel håber vi at rydde alle de tvivl, du måske har i tankerne. Men først og fremmest er, at du ikke bør understrege da du måske ikke er den eneste kvinde, der leverer tvillinger, og at der er mange kvinder, der allerede har leveret tvillinger med succes.

Hvad skal man huske, før man føder identiske tvillinger?

Hvis du er gravid med tvillinger, spiller tid en virkelig afgørende rolle i dit liv, da du kan begynde at forvente babyerne når som helst mellem 33-38 uger, hvilket anses for at være den sædvanlige tid for fødslen af ​​tvillinger og dermed for at undgå kaos i sidste øjeblik kan forblive godt organiseret på forhånd.

Specialet ved tvillingegraviditet er, at du i modsætning til den enlige graviditet skal bruge et par dage i særlig pleje, da nogle af babyerne måske har brug for det. For sikrere resultater bør du ringe til din læge og få en snak om fødselsmulighederne, da tvillinger har før -moden fødsel. Vælg det bedste og sikreste hospital til dine babyers velfærd, og hav et barselsoverlevelsessæt klar og andre nødvendige ting, såsom kjoler og andre ting, der kan hjælpe dig og dine tvillinger efter fødslen.

Symptomerne på tvillingearbejde ligner imidlertid symptomerne på et enkelt arbejde. Når babyerne er modne nok, stikker deres hoved fast i bækkenet, og slimproppen løsnes, og vandet går i stykker, men i dette tilfælde er sammentrækningerne hyppige, regelmæssige og stærkere.

Blandt mulighederne for levering af tvillinge er der:

1. Vaginal fødsel

2. Kejsersnit

Vaginal fødsel:

Hvis du planlægger, skal du planlægge det fremad med din læge ved at diskutere fordelene ved at få et barn gennem denne metode og også udskrive smertelindringsmetoderne efter fødslen, og hvis ultralydsscanningen har afsløret din babys position, og hvis foster er i en hoved ned -stilling, så skal du vælge vaginal fødsel.

Ting at huske, når man føder tvillinger

Kejsersnit:

Men hvis du havde et kejsersnit under din første graviditet, ville lægen ikke råde dig til at gå til vaginal fødsel

Men hvis du havde et kejsersnit under din første graviditet, ville din læge sandsynligvis råde dig til at gå til vaginal fødsel.

-en. Ved vaginal fødsel, efter at dit første barn blev født, ville lægen kontrollere, hvordan den næste baby er placeret. Hvis den korrekte position er intakt, vil dit vand gå i stykker, og den anden baby vil blive født, så længe din livmoderhals er udvidet.

b. Du kan altid vælge at gennemgå et kejsersnit, så længe der ikke er risici og komplikationer.

Gendannelsestiden er naturligvis ikke den samme som for en normal graviditet, men du skal ikke være utilfreds med det på grund af, hvordan dit barn har en søskende lige fra fødslen, og du har to babyer, der kræver din opmærksomhed. Stolt vil du være, vil du ikke?