9 Øvelser under graviditeten i andet trimester

Vi må alle have hørt, hvordan træning hver dag holder vores krop og sind i form og aktiv. Sundhedseksperter og læger kan ikke synes at tale nok om dens betydning. Men hvad med vordende mødre? Ja, de skal også dyrke motion og holde sig inden for visse begrænsninger. Moderskab er belastende for sindet og kroppen. For at overvinde denne periode ordinerer gynækologer meget lette til lette øvelser til gravide i andet trimester, bortset fra en sund kost og medicin.

Det antages generelt, at motion i løbet af andet trimester, når fosteret begynder at udvikle vævene og skeletstrukturen, er gavnligt for moderen og barnet ens.

Øvelser under graviditet Anden trimester:

Vi tager et kig på de mest anbefalede og sikre øvrige trimesterøvelser under graviditeten.

1. Vandring:

Øvelser under anden trimester-gåtur

Intet slår en kort gåtur tidligt om morgenen eller senere om aftenen under graviditetens andet trimester. Top det med en partner for at træde ved siden af, det være sig din mand eller nære venner, og du får helt sikkert en forfriskende dag. Det er dog bedre at undgå overfyldte områder for at forhindre ulykker. En kort 20 minutters gåtur kan gøre underværker for at øge blodcirkulationen i hele fosteret og hjælpe dig med at gøre op med den generelle sløvhed under graviditeten. Bare slip i et behageligt par sko, og du er god til at gå!

2. Hævning af ben:

Øvelser under anden trimester-benhøjning

Da styrkelse af underkroppen er den vigtigste øvelse, er dette en ideel øvelse til at styrke kernen og inderlårene. For at gøre et benhøjning skal man ligge sidelæns, hvile hovedet på en foldet arm og derefter hæve benet lige til en behagelig højde og holde benet rettet mod kroppen hver gang. I løbet af dette skal det andet ben holdes foldet og den frie hånd hvile på jorden for stabilitet.

3. Skulderpresse:

Øvelser under anden trimester-skulderpresse

Denne øvelse frigør det tryk, der udvikler sig på rygsøjlen på grund af fødsel for at lette den samlede belastning på overkroppen. Til at begynde med skal du sidde på en stol oprejst, mens armene strækkes ud parallelt med hofterne. Lette vægte anbefales under strækning. Træk vejret ind, løft langsomt de udstrakte arme og juster dem med ørerne. Bring armene tilbage parallelt med hofterne, mens du udånder, og gentag cyklussen.

4. Enkle Squat -træninger:

Øvelser under anden trimester-simple squats

Selvom almindelige squats ikke tilrådes at dyrke motion under graviditetens 2. trimester, skal man se frem til at give et boost af knæene. Til dette spredes benene lige så meget som stolens fødder, som vil blive brugt til støtte. Begynd langsomt at gå ned ved at bøje knæene. Du skal stoppe, når dine lår er parallelle med jorden og hæve dig selv til den tidligere position.

5. Sidestrækninger:

Øvelser under anden trimester-side strækninger

Sid oprejst, mens du strækker det ene ben lige og folder det andet. Sørg for, at fødderne på det foldede ben berører hoften af ​​det rettede ben. Med en hånd udstrakt parallelt med øret, prøv en vridningsbevægelse med dine hænder. Dette gøres ved at læne kroppen i retning af den udstrakte håndflade og tage den anden hånd modsat retning af lean. Denne øvelse styrker torsoen.

6. Plank træning:

Øvelser under anden trimester-planke

Denne øvelse er designet til at forbedre styrken af ​​din ryg og underarme. Løft din krop ved at hvile den på albuer og håndled og tåbuen. Kroppen skal være lige under stillingen. Løft lejlighedsvis et af benene over kroppens plan til træning af hoften.

7. Siddende luftcykling:

Øvelser under anden trimester-siddende luftcykling

Denne øvelse kan udføres, mens du sidder eller ligger. Når det er gjort, mens du sidder, kræver det, at benet løftes lige nok til at muliggøre en cyklisk bevægelse af benene. Det er dybest set efterligning af egentlig cykling.

8. Lunge og skulderpresse:

Øvelser under andet trimester-Lunge og skulderpress

For et udfald skal vi bringe den ene fod foran den anden og krumme så let. Begynd nu med at strække din hånd op, mens du sidder på huk samtidigt, indtil knæet på samme side som hånden er centimeter fra jorden. Dette styrker skuldre, biceps og ryg.

9. Kegel -øvelser:

Øvelser under anden trimester-Kegel-øvelser

Kegel øvelser er beregnet til at styrke bækkenmusklerne, som skal styrkes, når fosteret vokser. Dette indebærer presning af bækkenbundsmusklerne ved at kontrollere vejrtrækningen.

Når daglige øvelser bliver en del af rutinen, fører det til en behagelig og problemfri graviditet og en samlet frugtbar anden trimester. Hvis du ikke er startet endnu, skal du starte tidligst. Det er bedre sent end aldrig!