Abdominal øvelser under graviditeten

Der er mange blide øvelser og strækøvelser, som du kan udføre under graviditeten, men for de kvinder, der er regelmæssige med deres træningsplan, står de over for spørgsmålet under graviditeten, dvs. kan du udføre ab øvelser, mens du er gravid ?? Faktisk kan du også spekulere på, om der er øvelser til hurtig genopretning af din maveform efter graviditet. Det viser sig, ab -øvelserne er til fordel. Disse graviditet ab -træninger hjælper dig med at komme glat igennem graviditeten ved at holde dig sund og også holde dine mavemuskler i form. Abdominal øvelser under graviditeten er bestemt et plus! Men hvis du overdriver det, så kan det være besværligt. Så udfør ikke ab -øvelser, der kan være hårde for din mave.

Abdominal øvelser under graviditeten

Sikre maveøvelser under graviditeten skal udføres:

1. Standing Crunches:

maveøvelser under graviditet 1

Stå stille med hofter i fuld bredde, og fingerspidserne rører bagsiden af ​​ørerne. Bøj nu langsomt fremad og fortsæt med crunchen, som om du lå på jorden under en normal ab -træning. Dette er meget sundt at inkludere i din daglige træningsrutine.

2. Pelvic Tilts:

maveøvelser under graviditet 2

Stå med siderne mod en væg, og prøv nu at vippe for at røre ryggen til væggen. Skub ikke for hårdt, da det kan få kramper eller ledbånd til at rive, hvilket kan føre til problemer for dig såvel som din baby.

3. Stræk og Tuck:

maveøvelser under graviditeten 3

Sæt din venstre arm ud. Træk nu dit højre ben bagud. Når du trækker i knæ og albuer for at røre ved, skal du engagere dine mavemuskler for at få en sund krop under din graviditet.

4. fødder dias:

maveøvelser under graviditeten 4

Læg dig på ryggen med dine skuldre og hovedet dukkede op med støtte fra dine albuer. Skub nu dine ben bagud for at få dine fødder på jorden og knæ bøjet. Stræk et ben ad gangen for at tone din abs under graviditeten.

5. Single Heel Drops:

maveøvelser under graviditet 5

Lig på ryggen i nøjagtig samme position som den foregående træning. Nu skal du løfte dine fødder fra jorden for at have dem på 90 grader og langsomt skubbe det ene ben væk og bringe det tilbage. Gentag med det andet ben.

6. Side-liggende knæløfter:

maveøvelser under graviditeten 6

Lig på din højre side med din højre hånd strakt ud under dit hoved. Skub begge dine ben til en 90 graders position og løft dem langsomt op og land dem tilbage med kontrol. Gentag det samme antal gange på den anden side.

7. Stående cykel:

maveøvelser under graviditet 7

I stående cykel sætter du dig selv i den position, som du gjorde i stående crunches. Når du knaser fremad, løfter du dit højre knæ mod brystet og vrider, så din venstre albue kommer til det højre knæ.Vend tilbage til den oprindelige position, og gentag ved at bruge alternativt knæ og albue. Gentag dette 15-20 gange for at have god abs.

8. Stående tåberøring:

maveøvelser under graviditet 8

Start med stående stilling, og løft derefter dine begge hænder over dit hoved. Bøj fremad, tag dine arme også fremad og løft dit højre ben opad. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag dette 15-20 gange.

9. Planken:

maveøvelser under graviditet 9

Start med at lægge dine underarme på jorden nøjagtigt under dine skuldre og stige på tæerne, så din krop er i en lang flad linje. Bliv stille i denne position i ca. 10–60 sekunder baseret på din kapacitet.

Disse maveøvelser under graviditeten hjælper dig med at komme tilbage i form hurtigere efter fødslen og hjælper dig også med at være sund under hele din graviditetstid.Hvis du overdriver disse ab -øvelser, mens du er gravid, kan det være farligt, da dette kan have skadelig effekt på dig såvel som din baby. Så skub ikke dig selv for hårdt i stedet, gør det med lethed for at sikre, at du såvel som din baby er i sikkerhed.