Top 9 graviditet strækker sig og dets fordele

Får snart en baby eller ej, strækning har aldrig skadet nogen nogensinde. Det hjælper med at styrke og forlænge din muskel, hvilket er mere end du nogensinde kan bede om for at forbedre din samlede vægt og udseende. Ikke bare det, hele dit velbefindende afhænger af, hvordan du har det med dit helbred. Selvom det ikke er tilladt at træne for hårdt, har en lille smule strækning aldrig skadet nogen. Lad os vide om graviditetsstrækninger.

Graviditet strækker sig og dens fordele

Fordele ved strækøvelser under graviditeten:

Fordele ved at træne, når dine måneder er gravid, går kun op. Din kropsholdning skifter naturligvis til en bedre zone, og din vægt ligger jævnt fordelt. Tætheden i din ryg, nakke og bryst kan garanteres.

Desuden vil fordelene ved din strækning gøre underværker for din lille, der venter på at se verden. Ved at inkorporere et par strækninger i din daglige rutine kan det let reparere din ømhed og

smerter, hvilket fremmer en bedre oplevelse med din graviditet.

Sikkerhedstips, du skal huske på, mens graviditeten strækker sig:

På trods af at du er klar til at strække, bør du tage følgende forholdsregler.

  • Varmer altid op, før du begynder, da springning lige ud for at strække kun kan forårsage skader, uden at det løser noget formål med at reparere din smerte på anden måde. Et par minutter med knæhøjder eller sit ups bør gøre underværker.
  • Prøv ikke at hoppe, når du er gravid, da det meget let kan vise sig at være en trukket muskel. Fokuser på at følge med i strækningen i cirka 20 til 30 sekunder, og hold den, så du kan mærke, at strækningen får effekt.
  • Overdriv ikke dine strækninger. Under graviditeten produceres relaxin, som løsner ledbåndene, hvilket gør dig modtagelig for overstrækning utilsigtet og ender med at skade dig selv.
  • Begræns ikke dig selv, men skub det heller ikke for langt. Lyt altid til, hvad din krop har at sige.
  • Hvis en strækning ikke gør, hvad den skal for dig, er det sandsynligvis bedst at vælge side med en ny i stedet.

Graviditet strækker sig og deres fordele:

Begynd med at varme op som sagt, og fokuser derefter på din kropsdel, der har brug for opmærksomhed. Her er de 9 bedste strækninger, der skal hjælpe.

1. Graviditet Rygstrækninger:

Strækøvelser for gravide 1

En rygstrækning kunne naturligvis rette op på opbygningstrykket på din ryg og ryg. Denne strækning hjælper med at forlænge dine rygmuskler ganske langt. For at være, skal du holde dine hofter enten over eller bag dine tæer og hvile din hånd på gulvet. Juster dine skuldre og vippe hovedet baglæns. Prøv at gøre en bue til en ret behagelig position, og det burde være det.

2. Halsstræk:

Strækøvelser for gravide 2

Som navnet antyder, hjælper denne øvelse med at frigøre spændinger fra dit nakkeområde. For at gennemføre denne øvelse kan du enten stå eller sidde, som du vil. Luk øjnene, tag en dyb indånding, og start derefter med at trykke hovedet til siden. Lad det falde helt ned til din skulder. Sørg for, at de to ikke mødes. Gentag skift af sider efter cirka tre til seks sekunder.

3. Bryststrækninger:

graviditeten strækker sig

Opbygning af spændinger fra bryst til ryg? Bare rolig! Brystet strækker sig. Start med at tage en pude eller en måtte. Sæt dig ned og hold fødderne presset mod dine lår. Udånder, og mens du fortsætter med at sidde, lad dine fingre røre det modsatte knæ. Så venstre hånd rører ved højre knæ og omvendt. Cirkel dine arme efter en cyklus, og skift positionen rundt. Gentag som og hvordan du kan lide så mange gange, indtil du er træt.

4. Skuldre:

Strækøvelser for gravide 4

Hvis du ikke kan lade være med at sidde for længe over computeren, vil denne øvelse helt sikkert komme godt med. For at udføre det skal du stå med dine fødder fra hinanden med en tomme. Træk dine hænder ud og stræk dem højt op. Prøv at røre den højre albue med venstre hånd med hænderne stadig høje. Hold stillingen i et par sekunder og gentag. Vend begge retninger og foretag vandrette og lodrette kontakter.

5. Mavegraviditet strækker sig:

Strækøvelser for gravide 5

En befriende strækning, dette giver din krop mulighed for at trække vejret og giver plads til dine ribben og giver afstand til musklerne, der understøtter din mavebump. For at starte, knæl på knæ og hold fødderne på jorden. Nu når du kommer i denne position, skal du holde en bold rundt og strække dine hænder ud for at røre bolden. Sørg for, at dine led er strakt ud så langt det går, og hold bolden ved hjælp af kun albuer og underhånd. Gentag, indtil du er komfortabel.

6. Lår:

Strækøvelser for gravide 6

Denne fleksible muskeludstrækningsøvelse er lige hvad du skal føle dig utilpas efter at have siddet ude for længe. Stræk den ene hånd højt op og læg den anden på din talje. Stræk det ene ben ud med en bøjning ved knæet og læg den anden fod bagud, med knæet lige ud. Gentag, når du mærker strækningen.

7. Graviditetsstrækninger for hofter:

Strækøvelser for gravide 7

Dine isjiasproblemer vil aldrig vende tilbage med denne øvelse, der råber efter din opmærksomhed. For at begynde, sidde på gulvet som normalt. Træk et af dit ben op, og tag det tæt på øret bagfra. Du kan bøje hovedet efter behov for at justere. Hold positionen i cirka 20 sekunder, og skift derefter side. Glem ikke at trække vejret, ellers bliver du let træt.

8. Benstrækninger:

Strækøvelser for gravide 8

Fra hævelse til kramper vil det hele være forbi, før du ved af det. Der er ingen unik måde at lave et benstræk på, og alle variationer kan eksperimenteres med.

9. Hele kropsgraviditetsstrækninger:

Strækøvelser for gravide 9

Frigivelse af stress garanteres med denne strækning. Det indebærer at gentage alle procedurer ovenfor den ene efter den anden efterfulgt af et dybt åndedrag.

Når du først ved, hvor dit problemområde ligger, bør det ikke være for svært at isolere og målrette det mod spændingsfrigivelse. Hvis du er en fitnessfreak, bør du ikke vige fra øvelser, bare fordi du er gravid. Strækning er vejen ud af din begrænsede kropsbevægelse. Let at implementere og fører til de samme gamle sundhedsmæssige fordele.