Top 9 konditionstræning under graviditet

Kardioøvelser under graviditeten er meget gavnlige for både moderen og hendes ufødte barn. Det styrker musklerne og øger lungefunktionen og lader kroppen ånde mere ilt ind. Det styrker hjertets muskler. Plus, en god konditionstræning efterlader altid en med en energisk og munter mental indstilling til alt i livet, hvilket er meget vigtigt for babyens sunde vækst.

Så hvad er cardio -øvelserne for gravide? Grundlæggende kan de fleste cardio -øvelser udføres under graviditet, men nedtones i intensitet og varighed, efterhånden som graviditeten skrider frem. Man skal passe på aldrig at miste vejret, da dette kan føre til, at det ufødte barn får mindre ilt, da det meste af iltet derefter bruges til moderens egen krop. Bare træne sikkert og i et behageligt tempo.

Her er nogle kardioøvelser, som de skal udføres under graviditeten:

1. Svømning:

Kardioøvelser du bør lave under graviditeten

Svømning er en særlig god øvelse under graviditeten, da vand reducerer kropsvægten med en tiendedel, og der er derfor næsten ingen belastning på leddene. Plus hjælper vand med at holde kroppen mod overophedning. Svøm dog ikke for kraftigt. Hold dit tempo stabilt og behageligt.

2. Vand Zumba:

Kardioøvelser du bør lave under graviditeten 2

Water Zumba er et sjovt twist på den klassiske Zumba-træningsrutine-i et miljø uden afkøling og afkøling. Hold dine dansetræk lavt og behageligt. Inden du fortsætter med disse cardio -øvelser under graviditeten, skal du kontakte din læge og også din Zumba -instruktør, der kan ændre dine bevægelser, så de passer til tilstanden.

3. Løbebånd cardio øvelse:

Kardioøvelser du bør lave under graviditeten 3

Hvis du allerede følger en løbebånd -konditionstræning, kan du fortsætte med det, selv efter graviditet. Gør det dog kun, og kun efter at du har rådført dig med din læge og din træner, så de kan udarbejde den perfekte træning for dig baseret på din fysiske tilstand og graviditet. Generelt gør afslappende øvelser, der får dig til at gå forpustet.

4. Vandring:

Kardioøvelser, du skal lave under graviditeten 4

At gå er den bedste konditionstræning under graviditeten. Det er også let, sikkert og økonomisk. Gå en let og let blæsende morgen- og aftentur for at indånde den friske luft udenfor. Gå i et behageligt tempo, og hvis du føler dig træt, endda lidt, så sæt dig ned i et stykke tid og hvile og træk vejret dybt.

5. Jogging:

Kardioøvelser, du skal lave under graviditeten 5

Da jogging er en mere effektfuld øvelse end at gå. Det er vigtigt at rådføre sig med din læge og din træner, hvis du har en, før du begynder at jogge som en konditionstræning under graviditeten. Brug behagelige løbesko, varm op på forhånd og jog i et stabilt tempo, der ikke efterlader dig forpustet.

6. Kickboxing:

Kardioøvelser du bør lave under graviditeten 6

Kickboxing er en kraftig konditionstræning under graviditeten, der indebærer kampbevægelser. Det er bedst at undgå kickboxing under graviditeten. Kickboxing i den tidlige graviditet er stadig fint, men i senere stadier kan det være farligt. Dog er du velkommen til at konsultere din læge for at få hans råd.

7. Cykling:

Kardioøvelser, du skal lave under graviditeten 7

Cykling mens du er gravid er en god øvelse, hvis du er dygtig til at cykle og er sikker på, at der ikke er risiko for et fald. Cykel ikke for fedt eller op ad stejle skråninger, da det er for kraftigt og trættende. Cykel i et behageligt, roligt tempo. Gerne med en cykelpartner!

8. Vandreture:

Kardioøvelser, du skal lave under graviditeten 8

Vandreture er en sjov kardiovaskulær øvelse under graviditeten. Det er en behagelig, afslappende konditionstræning til graviditet. Brug behagelige vandrestøvler, og vandre i et behageligt, uhørt tempo, og træk vejret dybt i den friske naturlige luft. Husk at rådføre dig med din læge om valg af det rigtige terræn.

9. Skiløb, ro, osv.:

Kardioøvelser, du skal lave under graviditeten 9

Dette er øvelser, der skal undgås, når din graviditet skrider frem, da der er risiko for at falde ned eller støde sammen med genstande. I meget tidlige stadier af graviditeten kan du vælge et sikkert skikursus. Sørg dog for at konsultere din læge.

Så det var graviditets cardio -øvelser, du kunne overveje. Inden du beslutter dig for en almindelig træning, skal du rådføre dig med din læge og træner, som vil være i stand til at kridte den perfekte og sikreste træning for dig.