Top 9 åndedrætsøvelser under graviditeten

Vejrtrækning er en naturlig proces for os alle. Selvom du skal trække vejret mere, hvis du er gravid. Du trækker vejret som en del af din krops funktion, men vejrtrækning under graviditeten er meget vigtigere for at komme igennem de ni måneder. Nu undrer du dig måske over, hvad der er så specielt ved vejrtrækning. Da vi alligevel trækker vejret hele tiden, er det vigtigt for dig at trække vejret på den rigtige måde under din graviditet. Vi er alle nødt til at tage korte vejrtrækninger. Imidlertid er gravide kvinder nødt til at trække vejret dybt, hvilket kræver øvelse og tålmodighed for at få det rigtigt. Her er et par åndedrætsøvelser for gravide.

Åndedrætsøvelser under graviditeten

Bedste åndedrætsøvelser under graviditeten:

1. Abdominal vejrtrækning:

Hjælper lungerne med at ekspandere og optager mere luft, maveindåndning hjælper også med at styrke mavemusklerne. Det er en af ​​de enkle åndedrætsøvelser under graviditeten, der hovedsageligt involverer en træning til din mave.

2. Tælle vejrtrækninger:

Det er en af ​​de mest nyttige vejrtrækningsøvelser under graviditeten, især med hensyn til tidspunktet for at opleve arbejde. At ligge på oversvømmelsen på din ryg og tælle dine vejrtrækninger, mens du tager dem, skal berolige dig, og du kan prøve at slappe af samtidigt, mens du gør dem.

3. Rul vejrtrækning:

På samme måde som undervejs vejrtrækning, skal vejrtrækning få brystet og maven til at synkronisere, så det ligner en rulle, mens du trækker vejret. At være en af ​​graviditetens vejrtrækningsteknikker giver dig mulighed for at bruge dine lunger til sin maksimale kapacitet.

4. Ujjayi vejrtrækning:

Det er en form for yogiske åndedrætsøvelser under graviditeten, der fokuserer på din krops energiniveau i modsætning til de ovennævnte teknikker til dyb graviditetsånding. En simpel øvelse, der involverer vejrtrækninger gennem din næse, mens du holder din mund lukket og laver lyden af ​​havet, mens du slipper den, er det, der danner øvelsen!

5. Belly Breathing:

At styrke din abs og bækkenområdet og dine maver og hjælpe med en let levering, det er en af ​​de letteste vejrtrækningsøvelser under graviditeten.

6. Vejrtrækning fra brystet:

At stå oprejst med hænderne på brystet og trække vejret dybt, mens du tæller til 10, mærker dine lunger udvide sig og holde vejret i et par sekunder for derefter at ånde ud. Gentag det 10 gange hver dag, for at det er effektivt nok.

7. Lav vejrtrækning:

At tage hurtige, lave vejrtrækninger fra munden vil give dine lunger en god øvelse og holde dem sunde. Selvom det ikke er sundt for barnet at tage overfladiske vejrtrækninger hele dagen på grund af det begrænsede iltindtag, ville skarpe i et par minutter helt sikkert være en af ​​de vigtigste vejrtrækningsøvelser under graviditeten.

8. Alternativ dyb og lav vejrtrækning:

Sørg for, at du er i en behagelig position og efter at have slappet af hele din krop, udfør den alternative dybe og overfladiske graviditet vejrtrækningsteknik i en cyklus 5 gange om dagen.

9. Rytmisk vejrtrækning:

Denne vejrtrækningsteknik er mest velegnet til arbejdstid, hvor du er nødt til at gå i panik vejrtrækning, hvilket reducerer iltindtaget for dig og dit barn. At trække vejret i rytmer gennem din mund, mens du er i arbejde, kan hjælpe dig med at levere barnet lettere.

Husk at udføre disse øvelser for at hjælpe din barns vækst, som også kræver ilt. Angst og stress kan bekæmpes med brug af åndedrætsøvelser. Dyb vejrtrækning, der fører til indtag af mere ilt, reducerer igen ømme muskler. Og selvom de fleste frygter arbejdstiden, vil øvelse af disse vejrtrækningsteknikker sikre, at du er mere nærværende til leveringen frem for bare at levere og vil gøre processen en smule lettere for dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80