Top 9 Pilates -øvelser under graviditeten

Oplysninger om, hvordan du holder dig sund sammen med tips og informative videoer og indhold, er ganske let tilgængelige online efter eget skøn, når du er gravid. Det er derfor, instruktører sammen med supplerende produkter og tjenester leveres af en lang række virksomheder. Det er specialiseret i dit generelle helbred både fysisk og mentalt, når du er gravid. Med en bred vifte af produkter og tjenester at vælge imellem vil det ikke kun være let for dig at opretholde en sundere krop, men du vil også se, at der vil være et spring i både dit humør og din overordnede holdning. Der findes en række informationswebsteder online, der let giver dig det, du har brug for, for at blive sund, mens du er gravid. Pilates under graviditeten er en måde at gøre tingene på og giver ingen belastning for din baby, hvilket er den bedste del.

Internettet er et fantastisk sted, der er fyldt med et stort antal virksomheder. Både store og små, der lægger så meget virksomhedsinformation online som muligt. Således at mennesker fra hele verden frit kan gennemse uendeligt indhold, der træffer beslutningen. Det er nødvendigt at tage med hensyn til at vælge det rigtige firma for at benytte produkter og tjenester for at forblive sund. Ved at lave en lille smule research vil du finde det lettere at finpudse midler til at lave pilates under graviditeten uden yderligere effekt på din krop i det lange løb.

Pilates -øvelser under graviditeten

Bedste Pilates -øvelser under graviditet:

Nedenfor er nogle af Pilates -træningsprogrammer for dig for altid at være i form og sundhed.

1. De hundrede:

Pilates under graviditeten

Hundredet er en opvarmningsøvelse for alle Pilatus entusiaster. Og kræver ingen yderligere ændringer, når du er gravid. Det hjælper med at læse dine muskler og give dig den nødvendige kerneenergi for at udføre denne øvelse med udholdenhed og parathed. Hvilket er meget normalt påkrævet. Hundrede er en god øvelse til at starte med dagligt, og hvis du ved, hvad du laver, er det en fantastisk Pilates -øvelse i sig selv kollektivt for alle musklerne i din krop, hvilket gør Pilates meget gravid meget let at gøre.

2. Roll up:

Pilates under graviditeten 2

Oprulningen er fantastisk til at strække ryggen og giver dig mulighed for at trække vejret. Det er en fantastisk øvelse at udføre, når du er gravid og giver dig al den nødvendige styrke. Du skal gå om din graviditetsperiode med en lyst, som ikke mange kvinder har. Roll-up’en er en fantastisk Pilates træning for din kerne og giver din baby. Alt det rum, de har brug for for at trække vejret, gør Pilates under graviditeten.

3. Enkeltbenede cirkler:

Pilates under graviditeten 3

Dette arbejder på at opbygge styrke i dine ben, hamstrings og mave. Gør det meget lettere for dig at håndtere vægten af ​​din graviditet over en periode. Det er en meget vigtig mave og sænker maveøvelsen og gør den unik på sin egen måde. Gør dette til en af ​​de bedste Pilates -øvelser under graviditeten.

4. Rygstræk:

Pilates under graviditeten 4

Endnu en gang en anden rygforstærkende øvelse rygsøjlen er en mere detaljeret øvelse, der kan kræve en vis ændring, når du går dybere ind i din graviditetsperiode, fordi det kan forårsage komplikationer. Hvis den ændres, så den passer bedre til dine behov, er der ingen bedre træning at prøve end denne for rygstyrke og smertelindring.

5. Havfrue Sidebøjning:

Pilates under graviditet 5

Dette kræver, at du ligger og strækker din krop i en buestilling, mens du er på din side. Mange mennesker ved populært, at det ligger på din venstre side, mens du er gravid. Er meget god til at hjælpe i din graviditet og endda fremkalde arbejdskraft, hvilket gør denne øvelse til et to -i -ét hjemløb for dig og din baby.

6. Sidespark:

Pilates under graviditeten 6

Dette er en meget mere proaktiv øvelse. Det kræver, at du ligger på din højre side, bevæger dit ben i en 45 graders vinkel og derefter sparker det ud og bringer det langsomt tilbage uden pludselig bevægelse. Det hjælper med at styrke din kerne sammen med dine benmuskler, og hvis det praktiseres hver dag, vil det hjælpe dig med at give dig styrke. At du skal håndtere arbejdskraft, uanset hvor lang tid det kan være.

7. Criss Cross:

Pilates under graviditet 7

Denne øvelse er meget enklere og kræver, at du ligger ned med dine hænder. Bag dit hoved og dine knæ foldet sammen med dine skinneben parallelt med gulvet for de bedste resultater. det er en af ​​de letteste og afslappende Pilates -træninger. At du nogensinde kan finde og ikke har nogen bivirkninger på din baby. Tværtimod giver det din baby den plads, den har brug for til at vokse, så du ikke skal bekymre dig om noget.

8. vejrtrækning:

Pilates under graviditet 8

Åndedræt under din Pilates -træning har altid været en meget vigtig tilføjelse. Især når du er gravid, da det giver mulighed for at regulere blodgennemstrømningen. Det er meget nødvendigt for at give dig styrke og energi til at udføre disse øvelser. Du kan øve din vejrtrækning dagligt for at få de bedste resultater, når det kommer til dig og din baby.

9. Babybold:

Pilates under graviditet 9

En af de mest proaktive træninger kan udføres med babybolden for de bedste effekter. Babybolden er en stor bold, der kan bruges til at hjælpe med at aflaste presset fra din graviditet. Samt giver dig mulighed for at udføre mange øvelser for at holde dig i form og sund. Det er et gennemprøvet koncept, der har været brugt i en del år. Nu og giver dig den nødvendige ekstra styrke, du har brug for til at styre din graviditet i en meget lettere skala. Babybolden er let at finde, så du ikke behøver at søge for længe.

Pilates er en meget effektiv træning under graviditeten. Det er ganske effektivt til at give dig og din baby den styrke, I begge har brug for for at vokse i løbet af graviditeten. Under graviditeten er det meget nødvendigt at forblive optaget og aktiv, og det er her, hvor skønheden i Pilates kommer ind, hvilket er en glimrende tilføjelse til din daglige rutine.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80