Top 9 øvelser, der skal udføres i første trimester af din graviditet

Graviditet og træning formodes generelt at gå hånd i hånd. Hvis du ikke var til at dyrke motion før du var gravid, kan du starte nu og forlænge det til en levetid. Men når du nu også gør dem med din baby, skal du varme lidt op, før du kommer til dem. Du kan også træne med en træner, der har erfaring med at træne i graviditetsperioden. Nu undrer du dig måske over, hvilken slags øvelser der er bedst ikke kun for dig, men også for barnet. Nå, da du lige er begyndt, lad os se på nogle af de bedste graviditetsøvelser i første trimester.

Enkle øvelser at lave i første trimester:

1. Vægglide:

Øvelser, der skal udføres i første trimester - vægskred

Som navnet antyder, er det en simpel vægglide. En af de meget lette graviditetsøvelser i første trimester. Det gøres ved at læne dit hoved, øvre ryg og numse mod væggen med dine hænder i en høj fem -stilling sammen med albuerne bøjet i rette vinkler. Og hold nu albuer, håndled og hænder presset mod væggen, og skub albuerne ned, så du klemmer dine skulderblade.

2. Body Weight Squat:

Øvelser at lave i første trimester - Body Weight Squat

Denne øvelse kræver, at du står så højt som muligt med fødderne spredt ud ganske bredt. Du forventes derefter at sænke din krop så lavt som muligt, mens du holder knæene bøjede og sidder på huk. Du kan derefter skubbe dig selv op igen, efter en lille pause. Nu er det ikke en af ​​de enkleste graviditetsøvelser i første trimester?

3. Cat Camel:

Øvelser at lave i første trimester - Cat Camel

Placer dig selv på dine hænder og knæ og følg det op med en let stigning af din øvre ryg mod loftet. Også din lænd skal være buet, og dit hoved skal sænkes mellem dine skuldre.

4. Muslingeskal:

motion under graviditet første trimester

Dette vælger kun, mens du træner, mens du er gravid i første trimester. Mens du ligger på gulvet mod venstre med hofter og knæ bøjet i en spids vinkel, skal du sørge for, at dit højre ben er oven på det venstre og at dine hæle er sammen. Hold fødderne i kontakt, løft langsomt dit højre knæ uden at flytte bækkenet. Du kan vende tilbage til din startposition efter et øjebliks pause.

5. Hip Raises:

Øvelser at lave i første trimester - hofteløft

Det krævede, at du lå på ryggen på gulvet med bøjede knæ og fødder flade på gulvet. Løft nu langsomt dine hofter, indtil de danner en lige linje op til dine skuldre. Du kan sænke dig selv efter et sekunds pause.

6. Pelvic Tilt:

Øvelser, der skal udføres i første trimester - bækkenvipning

Kom ned på gulvet på dine hænder og knæ med dine håndflader fladt på gulvet og sørg for, at din nedre del af ryggen og maven er i deres naturlige positioner. Nu, når du trækker en dyb indånding, skal du trække din mave ind og holde den og bevæge hofterne langsomt for at sikre, at kun bækkenet bevæger sig og lænden flader. Denne cyklus skal gentages.

7. Liggende mave træk:

Øvelser, der skal udføres i første trimester - liggende mave -træk

Liggende på gulvet med ansigtet opad og bøjede knæ, skal du trække vejret ind som om du har et par lunger i maven. Slip vejret med dine mavemuskler for at trække din mave ind mod rygsøjlen. Gentag i cyklusser.

8. Tønder:

Øvelser at lave i første trimester - Kegels

Mens du sidder behageligt på en stol, skal du klemme din bækkenbundsmuskel og holde pause i ca. 3 sekunder.

9. Pilates:

Øvelser at lave i første trimester - Pilates

Bygger din balance og sænker din rygsmerter, Pilates opbygge kernemuskler. Overdrivelse anbefales ikke. Prænatal træning en gang om ugen er tilstrækkelig til at hjælpe dig med at opbygge styrke.

At dyrke motion under graviditeten i første trimester hjælper dig med at føle dig bedre og vedligeholde din vægt og forbedrer selvværdet og forhindrer depression. Derfor er graviditetsøvelser i første trimester vigtige.