15 különböző gyöngylánc minták indiai nőknek

A Pearl Jewellery évek óta a nők kedvenc kiegészítője. Függetlenül attól, hogy a feudális korban élő nőkről vagy a modern kor asszonyairól van szó, mindenki élete során ékszergyöngyöket viselt. A gyöngy ékszereket vonzóvá és kívánatossá teszi az a képesség, hogy mindenféle formába beleolvadjanak. A legújabb ez a tendencia a gyöngyláncok, amelyekre ma nagy a kereslet a nők körében.

Olvasson tovább, hogy megtudja, mely gyöngyláncokat választja, hogy jól nézzen ki ezen a nyáron?

1. Gyöngyös gyöngylánc:

Gyöngyös gyöngylánc

Ez a gyöngylánc nyaklánc az első választás azoknak a nőknek, akik kifinomult ékszerkészletet keresnek. Elegánsá teszi a minimális megjelenést, ami egyszerűnek és elegánsnak tűnik egyszerre. Viselhető hivatalos öltözéken vagy más módon nyugati öltözéken is.

2. Gyöngylánc aranyban:

Arany gyöngylánc

Ez az arany gyöngylánc minden nő számára kötelező két okból; egyet azért, mert aranya van, másodszor pedig gyöngyökkel, ami nyerő kombinációvá teszi. Ez egy aranylánc, medálból, aranyból, gyöngyből és néhány kőből. Viselhető szári -n vagy más hagyományos öltözéken, hogy a legjobb megjelenést nyújtsa, és fülbevalóval párosítható a megjelenés befejezéséhez.

3. Többszálas nyaklánc:

Többszálas nyaklánc

Ez a többszálú nyilatkozat gyöngy nyaklánc az, amit minden nő életében szeretne viselni. Drága, de ugyanúgy megéri. Kiemeli azt a nagyszerű és gazdag megjelenést, amelyre minden nő vágyik. Kicsi gyöngyökkel készült, több szálból, és hosszú nyaklánc, amely hagyományos öltözékeken viselhető.

4. Ötvözetlánc:

Ötvözetlánc

Ez a nyaklánc az egyik legjobb arany színű gyöngylánc. Sárga aranyozott és ötvözetből készült. A nyakláncban több szál gyöngy található, és két hozzáillő fülbevaló tartozik hozzá. Alkalmas viselni egy szári vagy kurta felett, hogy elegáns legyen.

5. Sima aranylánc gyöngyökkel:

Sima aranylánc gyöngyökkel

Ez az egyetlen gyöngyház aranylánc a legelegánsabb darab a tétel között. Szinte bármilyen öltözéken viselhető, hogy divatosnak tűnjön. Minimális megjelenése és kifinomult kialakítása teszi gyönyörűvé. Egy sima aranylánccal érkezik, egyetlen gyöngyvel. Ez a legalkalmasabb éjszakai alkalmakra. Párosítható a fülbevalóval, hogy teljessé tegye a megjelenést.

6. Platina lánc gyöngyökkel:

Platina lánc gyöngyökkel

Ez a gyönyörű, ezüstből készült gyöngylánc az, amit feltétlenül a szekrényedben kell tartanod. Alkalmas bármilyen öltözéken való viselésére, legyen az hivatalos vagy hagyományos, és elegánsnak és gyönyörűnek tűnhet. Olyan divatossá teszi az egyszerű, mégis modern dizájnt, amely felhívja a figyelmet a viselő személyre. Platina bevonatú, és a fülbevalóval párosítható a megjelenés befejezéséhez.

7. Smaragd és gyöngy lánc:

Smaragd- és gyöngylánc

Ez a smaragd és gyöngy gyöngyös lánc új a gyöngy ékszer csoportban. Ami megkülönbözteti az összes többi gyöngy ékszertől, az az összetétele, amely félig gyöngy és félig smaragd. Nagyon jól megy nyugati és hagyományos öltözékeken, és nem tűnik nagyon nehéznek. Színes és divatos.

8. Többgyöngysoros lánc:

Multi Pearl szekvenált lánc

Ez a sorozatos gyöngy nyaklánc az, amelyet manapság sok nő igényel. Mitől olyan jó a minimális és egyszerű megjelenése. Jól illeszkedik számos üzleti öltözékhez, valamint számos hagyományos öltözékhez is. Sima aranyláncból és egymás után elhelyezett gyöngyökből készül.

9. Réteges gyöngy nyaklánc:

Réteges gyöngy nyaklánc

Ez a gyöngylánc nyaklánc az, amely nagyon divatos megjelenésében. Nem úgy néz ki, mint ugyanaz a régi design gyöngy nyaklánc. Annak ellenére, hogy egyszerű a kialakítása, ez a réteges nyaklánc modern dizájnnal rendelkezik. Nyugati öltözékeken viselhető, és elegáns megjelenést kölcsönözhet.

10. Arany gyöngyös nyaklánc:

Arany gyöngyös nyaklánc

Ez az arany gyöngyös nyaklánc az ékszerek régi kedvenc dizájnja. Királyi megjelenést kölcsönözhet neked, ha hagyományos öltözéken viseled. Úgy készül, hogy kis gyöngydarabokat tesz az arany alapba. Ez az egyik legjobb dizájn a felső ékszer szekcióban.

11. Ezüst nyaklánc:

Ezüst nyaklánc

Ez az ezüst gyöngylánc ékszer kövekből, gyöngyből és ezüstből készült. Az összes tökéletes keveréke divatossá teszi ezt az ékszert. Nyugati vagy hagyományos öltözékkel párosítható. Könnyű és könnyen hordozható, és több alkalommal is használható. Kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönözhet éjszakai funkcióval díszítve.

12. Medál lánc:

Medál lánc

Ez a medállánc, amelyet a fiatal nők és tinédzserek leginkább kedvelnek, az egyik legkeresettebb gyöngy ékszer. Ez a lánc lehet a legjobb kiegészítő, és elegánsnak és divatosnak is tűnhet. Sima ezüstből készült, kövek gyöngy medállal. Több funkcióban és több ruházaton is viselhető. A megjelenés befejezéséhez lógó fülbevalóval vagy szegecses fülbevalóval párosítható.

13. Tüskés gyöngy ékszerek:

Tüskés gyöngy ékszerek

Ez a szegecses gyöngy ékszer a legkevesebb, mégis a legvonzóbb gyöngylánc, ami csak lehet. Ezüst lánccal készült, nagy ezüst medállal, gyöngyökkel tűzdelve, amely divatos kijelentést kölcsönöz az öltözékének. Alkalmas hagyományos öltözeten való viselésre.

14. Kis gyöngy lánc:

Kis gyöngy lánc

Ez a kicsi gyöngylánc a legkeresettebb azoknak a nőknek, akik szeretik a minimális kiegészítőt. Naponta vagy alkalmanként mindkettő viselhető. Aranyozott lánccal készült, leejtett gyöngyökkel, amelyek egy nő nyakát díszítik.

15. Kortárs gyöngylánc:

Kortárs gyöngylánc

Ez a modern gyöngylánc a modern nők számára készült. Bronzból és ötvözetből készül, közepén egyetlen gyöngy található. Könnyű és más kialakítású, mint a legtöbb gyöngylánc. Nyugati öltözékeken viselhető.

A Pearl lánc számos kivitelben és színben kapható, hogy megfeleljen mindenki igényeinek. Próbáljon meg több fajtát találni ezekben a gyöngykollekciókban, ha gazdag szeretne lenni a tömegben, akkor próbálja ki kedvenc gyöngyláncát klasszikus ruhák segítségével.