9 csodálatos japán Akoya Pearls ékszer nőknek

Az Akoya gyöngy a legjobb gyöngy, amelyet a japán tengerpartról kap. Ez a gyöngy általában fehér színű és megfizethető. Az Akoya gyöngyök fülbevalóvá és egyéb ékszerdobozokká alakíthatók. Ezek többsége olcsóbb, és kicsi és nagy méretű is lehet. Az Akoya gyöngy sötét színű is lehet, mint a fekete.

Tehát válassza ki a kedvére valót, és nézze meg, hogy milyen ékszert szeretne elhelyezni a gyöngyökben,

1. Akoya gyöngy fülbevaló:

Akoya gyöngy fülbevaló

Öröm lenne, ha ezek az Akoya gyöngyök lennének a fülbevaló kollekciója. Ezek a gyönyörű Akoya gyöngy fülbevaló lenyűgöző darab. A fülbevaló kerek, fehér Akoya gyöngyből készült, 7 mm méretű. Ezek az egyszerű fülbevalók kifinomultnak és szépnek tűnnek.

2. Vintage Akoya gyöngy nyaklánc:

Vintage Akoya gyöngy nyaklánc

Ez az Akoya gyöngy nyaklánc lenyűgöző darab, amely bárki számára jól fog kinézni. A nyaklánc vintage stílusú, kettős gyöngyszállal. A gyöngyök jó minőségűek, a végén fém csattal vannak ellátva. A szálak gyöngyei kis és közepes méretűek.

3. Akoya gyöngy gyűrűk:

Akoya gyöngy gyűrűk

A japán Akoya gyöngy csodája a világnak. Ez a csillogó gyöngysor arany gyűrűben a legjobb, ami lehet. Az Akoya gyöngygyűrű feltűnő ékszer, gyémántokkal körülvéve. A 8 mm -es gyöngy kiemelkedik és drámaian néz ki. Ez könnyen megvásárolható egy eljegyzési szertartáshoz.

4. Akoya Pearl karkötő:

Akoya gyöngy karkötő

Itt van egy kétszálú Akoya gyöngy karkötő, amely elbűvölővé teszi a kezeit. Ezek a karkötők különböző méretű gyöngyökben kaphatók. A közepes méretű gyöngyök nagyszerű tapintásúak. Az arany csattal még stílusosabbá teszi a karkötőt.

5. Fekete Akoya gyöngy:

Fekete Akoya gyöngy

A fekete Akoya gyöngy nyaklánc is nagyszerű dolog. Ezek a lenyűgöző szépségek remekmű. A gyöngyök fekete fénye olyasmi, amire vágyni kell. Az Akoya tenyésztett gyöngy csoda, amelyet a legtöbb vásárló szeret.

6. Akoya Pearl bross:

Akoya gyöngy bross

Egy csodálatos tárgy, amelyet birtokolhat, egy bross. Ez a káprázatos kör gyöngy bross egy olyan dolog, amelyet hivatalos alkalomra viselhet. Ez nagyon kifinomult, és jól fog mutatni öltönyökön és hivatalos viseleten. Az akoya osztriga gyöngyökkel adja a legjobb drágakövet.

7. Háromrétegű gyöngy nyaklánc:

Háromrétegű gyöngy nyaklánc

Elbűvölőnek tűnhet egy széles choker stílusú nyakláncban. Ez a háromrétegű japán Akoya gyöngy nyaklánc az, amire szüksége van, ha kiemelni szeretné stílusát. A nyaklánc nagyszerű a mély nyakú felsők felett. Csodálatosan és kifinomultan fog kinézni a gyöngyökkel.

8. Platina és gyöngy fülbevaló:

Platina és gyöngy fülbevaló

A platina, a gyémánt és a gyöngy összekeverése szintén nagyszerű módja a legjobb ékszercikk elérésének. Ez a platina és gyémánt fülbevaló két -két gyöngyöt tartalmaz. A gyöngyök két méretben vannak. Ez egy hosszú fülbevaló, amely szintén a legújabb trend.

9. Akoya medál:

Akoya medál

A gyöngyökkel ellátott medálok szintén csodálatos módja annak, hogy bemutassák ezt a szépséget. A nyaklánc közepén található egyetlen gyöngy az, ami mindent megváltoztat. Az Akoya gyöngy nagy, és a tetején lévő gyémántokhoz adják hozzá. Ez a medál bármilyen alkalomra remekül mutat.

Az Akoya gyöngy lehet a legjobb gyöngy ékszer. Fülbevaló, gyűrű, medál stb..