9 dicsőséges édesvízi gyöngy ékszerminta nőknek

Az édesvízi gyöngyök azok a ragyogó gyöngyök, amelyek a világ édesvízi régióiban nőnek. Ezek különböznek a sósvízi gyöngyöktől. Nagyszerűek formájukban és csillogásukban, és nagy méretűek is lehetnek. Az édesvízi gyöngyök remek lehetőséget adnak ékszerekhez, például nyakláncokhoz és medálokhoz.

A legjobb édesvízi gyöngy ékszermodellek nőknek képekkel:

Nézzük meg, itt van 9 divatos ékszerdizájn édesvízi gyöngyből lányoknak. Megtalálhatja ezeket a gyöngy elemeket, amelyek minden embertől lenyűgöző megjelenést kapnak.

1. Édesvízi gyöngy karkötő:

Édesvízi gyöngy karkötő

Az édesvízi gyöngy karkötő csodálatos dolog, mivel fokozza a keze szépségét. A karkötő édesvízi gyöngysorból készült, amelyek mérete és színe hasonló. A karkötő kapcsja lehet fém, arany vagy ezüst.

2. Négyzet alakú édesvízi gyöngyök:

Négyzet alakú édesvízi gyöngyök

Egy másik nagyszerű módja a gyöngyöknek a tiszta forma. Ezek a négyzet alakú vagy érmés édesvízi gyöngy fülbevalók csodálatosak. Ezek különböznek a normál gyöngyöktől, és ez az, ami egyedülálló bennük. E gyöngyök formája elegáns, a ragyogás rusztikus.

3. Édesvízi gyöngy nyaklánc:

Édesvízi gyöngy nyaklánc

Keresse fel a csodálatos édesvízi gyöngy nyakláncot, amely ragyog és csillog. Bemehet egy hosszú vagy rövid nyaklánchoz. Ezek a gyöngyök kerek alakúak és általában fehér színűek. Az édesvízi gyöngyök nagyon szépek.

4. Barokk édesvízi fülbevaló:

Édesvízi gyöngyszegek

Vásároljon pár ilyen édesvízi tenyésztett gyöngy fülbevalót, amelyek barokk stílusúak. A csepp fülbevalók meglehetősen elegáns stílusúak és rusztikusak is. A fülbevaló bármilyen ruhadarabhoz viselhető. Használhatja ezt alkalmi kirándulásokra, valamint egy jó vacsorára.

5. Édesvízi gyöngyszegek:

Édesvízi gyöngyszegek

A fülbevaló viselésének másik módja a csapok. Ez az édesvízi gyöngy ékszer a legjobb, amit különleges alkalmakkor kaphat. Az aranyozott, gyöngycseppekkel ellátott szegecsek és a strasszok ragyogást és elbűvölő érzést kölcsönöznek. Ezeket romantikus vacsorára viselheti születésnapi ünneplésre.

6. Fekete édesvízi készlet:

Fekete édesvízi készlet

Édesvízi gyöngy vásárlásakor vegye igénybe az ékszerek teljes készletét. Ez a fekete édesvízi gyöngyszett nyakláncot, fülbevalót és karkötőt tartalmaz a fekete gyöngyökkel. A gyöngyök színe csodálatos és feltűnő. Ez egy nagyszerű ajándék lehet feleségének vagy szeretteinek egy különleges alkalomra.

7. Bőr karkötő édesvízi gyöngyökkel:

Bőr karkötő édesvízi gyöngyökkel

A bőr karkötő egy divatos dolog, amellyel a legtöbb fiatal nő szeret pompázni. Ez a kínai édesvízi gyöngy karkötő bőr makraméval tökéletes a fiatalok számára. Bármilyen színű lehet a bőr, a gyöngyök pedig fehér színűek lehetnek a kontraszt érdekében. A karkötő bármilyen alkalomra viselhető.

8. Menyasszonyi hajfésű gyöngyökkel:

Menyasszonyi hajfésű gyöngyökkel

Tedd különlegessé egy menyasszonyt az esküvője napján ezzel az elbűvölő természetes édesvízi gyöngyszőr fésűvel. A fésű kézzel festett aranylevelekből és kristályokból készült. A kézi fésű részét képező édesvízi gyöngyök lenyűgözőnek és ragyogónak tűnnek.

9. Édesvízi gyöngy gyűrű:

Édesvízi gyöngy gyűrű

Tegye magáévá ezt a káprázatos édesvízi gyöngygyűrűt, és nézzen ki benne látványosan. A háromgyöngyű gyűrű egyedi kialakítású, ragyogó dizájnnal rendelkezik. A gyöngyök nagy méretű tenyésztett édesvízi gyöngyök. A gyűrű nagynak tűnik az ujján, így minimálisra csökkentheti a többi viselt tartozékot.

Az édesvízi gyöngyök nagyszerű módja annak, hogy kegyesnek és sugárzónak tűnjenek. Ezek a gyűrűk, karkötők, nyakláncok stb. Lenyűgöző hatásokat eredményeznek, amelyeket még a menyasszonyok is hajlandóak elfogadni. Olyan tárgyakat találhat, amelyek minden embert kielégítenek.