9 divatos kultúrált gyöngy ékszerterv a nők számára

A tenyésztett gyöngy a legjobb módja annak, hogy a gyöngy megfizethető és elérhető legyen a tömegek számára. Ezeket az emberek által előidézett homok hozzáadásával állítják elő a puhatestűekhez. Ez létrehozza azokat a csodálatos gyöngyöket, amelyek fehér, szürke, fekete stb. Árnyalatokban kaphatók. Ezeket a kultúrált gyöngyöket ékszerek készítéséhez használhatja, és gyűrűkbe, nyakláncokba stb..

A legnépszerűbb kultúrált gyöngy ékszermodellek nőknek képekkel:

Íme a legjobb 9 ékszer modell a tenyésztett gyöngyökből nőknek. Ezek divatos és lenyűgöző gyöngy ékszerek. Ebben az ékszerben különböző színű gyöngyök használják, így ezek a modellek káprázatosak és divatosak is.

1. Kulturált gyöngy nyaklánc:

Kulturált gyöngy nyaklánc

Itt egy lenyűgöző kultúrált gyöngy nyaklánc, amely kiemelkedik a többi közül. A gyöngyök ragyogó fényűek, fényesen ragyognak. Ez minden bizonnyal hivatalos alkalmi viselet, amely ragyogó megjelenést kölcsönöz. A gyöngyök krémszínűek és tökéletesen kerekek.

2. Kulturált gyöngy medál:

Kulturált gyöngy medál

A kultúrgyöngy nagyszerű dolog. Ezt a csodálatos ezüst nyakláncot bonyolult dizájnnal királyosabbá teszik egy kulturált gyöngy medál segítségével. A medál egy nagy tenyésztett gyöngy, amely fehér színű. A nyaklánc kialakításában gyémántok vannak, amelyek növelik a csillogást.

3. Osztott sávú gyűrű:

Split Band Ring

A kulturált gyöngygyűrű nagyszerű lehet ékszertárgyai gyűjteményében. Ez az osztott sávú gyűrű egy divatos gyűrű, amely nem hagyományos. A gyűrű végén egy nagy tenyésztett gyöngy található. A másik végén apró gyémánt van. Ez a gyűrű nagyszerűen fog mutatni divatos ruhákon.

4. Kulturált gyöngy fülbevaló:

Kulturált gyöngy fülbevaló

Próbálja ki ezeket az egyszerű, mégis elegáns kultúrált gyöngy fülbevalókat, amelyek csepp stílusúak. A fülbevaló egyetlen nagy gyöngyöt tartalmaz a karika végén. Kipróbálhatja a gyöngyök különböző színeit, de a fehér és a krém a legjobb. Ez a fülbevaló az, ami különbséget tesz a hivatalos viseletben.

5. Édesvízi gyöngy nyaklánc:

Édesvízi gyöngy nyaklánc

Egy másik jó módja a nyaklánc viselésének, ha ez a háromszálú édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc. A nyaklánc három szálának közepes méretű gyöngyei vannak fehér színben. Ragyogó árnyalata van, amely sugárzik és gyönyörű megjelenést kölcsönöz.

6. Tenyésztett gyöngy bross:

Kulturált gyöngy bross

A kifinomult megjelenés lenyűgöző módja, ha kipróbálja ezt az Akoya tenyésztett gyöngy brossot. A bross kis és közepes méretű gyöngyökkel rendelkezik, amelyeket spirális kivitelben helyeznek el. Az itt használt tenyésztett gyöngyöt ezüsttel kombinálják.

7. Kulturált gyöngy karkötő:

Kulturált gyöngy karkötő

A japán tenyésztett gyöngyök csodálatos formájúak és méretűek. E gyöngyök csillogása nagyszerű. A tenyésztett gyöngyökből készült karkötő egyszerűen csodálatos. Hozzáadhat gyémántot a karkötőhöz, hogy gazdag megjelenést biztosítson.

8. Menyasszonyi tenyésztett gyöngyök:

Menyasszonyi tenyésztett gyöngy

Az esküvő napján a menyasszony számára nincs romantikusabb, mint a gyönyörű fehér kultúrgyöngy. Ezeknek a gyöngyöknek ragyogása és ragyogása van, amelyek illeszkednek a benne lévő gyémántokhoz. A virág design és a hosszú fülbevaló tökéletes a menyasszony számára fő napján.

9. Barokk kultúrájú gyöngy nyaklánc:

Barokk kultúrált gyöngy nyaklánc

Próbálja ki ezt a stílusos, valódi kultúrált gyöngy nyakláncot, amely barokk. A hosszú tarka gyöngyök csodálatosnak tűnnek ebben a szálban. Ezt bármilyen formális alkalomra használhatja, amely megfelel az igényeknek. A hosszú nyaklánc csodálatos a sarees -en és a hivatalos viseleten.

A tenyésztett gyöngy a legjobb módja a tenger szépségének. Ezek a csodálatos alkotások a legjobbak gyűrűkben, karkötőkben, medálokban, nyakláncokban stb. Akár azt is kipróbálhatja, hogy olyan brossot visel, amelyben gyöngyök vannak. A hivatalos és alkalmi viselet nagyszerű, és a menyasszonyi kollekció is.