9 káprázatos barokk gyöngy ékszer modell nőknek

A barokk gyöngy a föld ajándéka. Ezek a gyönyörű egyedi gyöngyök különböző formájúak és méretűek. Általában fehér árnyalatúak, de szürke és fekete színben is megtalálhatók. Csillogásukért és ragyogásukért drágák, és meglehetősen drágák is. A barokk gyöngy csodálatos darab a gyűjteményében.

A legnépszerűbb barokk gyöngy ékszertervek lányoknak képekkel:

Íme a legjobb 9 hagyományos ékszerminta barokk gyöngyből hölgyeknek. Ezek az ékszertervek a leglenyűgözőbbek és pazarok. Megtalálni ezt a kollekciót, és lenyűgöző megjelenést szerezni a tömegből.

1. Barokk Pearl Choker:

Barokk Pearl Choker

Próbálja ki ezt a káprázatos barokk gyöngyfűzőt, amely a kis és közepes méretű gyöngyök kombinációja. A choker csavart akkordjai nagyon stílusossá teszik. A lenyűgöző medál a fojtó közepén csodálatos ellentét a gyöngyök csillogásával.

2. 14 karátos barokk gyöngy fülbevaló:

14 karátos barokk gyöngy fülbevaló

Íme néhány nagy méretű barokk gyöngy fülbevaló, amelyek páratlan alakúak. E nagy barokk gyöngyök furcsa alakja vonzó. A fülbevaló egyszerű arany hurka elegáns kiegészítője a fülbevalónak. Ezt a fülbevalót bármilyen alkalomra viselheti.

3. Barokk karkötő:

Barokk karkötő

Egy nagyszerű barokk gyöngy karkötő az, amit Ön is élvezhet. Ez a csodálatos karkötő egyedi formájú és méretű gyöngyökkel készült. Ez teszi különlegessé ezt a karkötőt. Viselje ezt a karkötőt különleges alkalmakra, és Ön lesz a város beszéde.

4. Barokk gyöngy nyaklánc:

Barokk gyöngy nyaklánc

Szerezd meg ezt a lenyűgöző barokk gyöngy nyakláncot, amely kettős gyöngyszállal rendelkezik. Az apró gyöngyök tökéletesek formájukban és színükben. Ezeknek a gyöngyöknek a csillogása annyira egyedi, hogy meg fog lepődni a ragyogásuktól. Ezeket a gyöngyöket gyakran használják nyilatkozatdarabokhoz, és ez teszi egyedivé őket.

5. Csepp barokk fülbevaló:

Csepp barokk fülbevaló

Megkaphatja ezeket a barokk édesvízi gyöngy fülbevalókat, amelyek a csepp divatban vannak. A fülbevaló tetején kör alakú gyémánt van. Ez növeli a készlet gazdagságát. A gyémántok és a barokk gyöngy együtt remek kombináció. A fehér szín tökéletes és ragyogó.

6. Ezüst és barokk gyöngyök:

Ezüst és barokk gyöngy

Az ezüst egy másik nagyszerű fém, amely gyöngyökkel jól néz ki. Az ezüstlánc a barokk gyöngy medállal megdöbbentő. Ez lehet egy nyilatkozat ékszer, amelyet bármilyen alkalomra viselhet. Sima felsőkön jól néz ki, mivel sok stílust ad.

7. Barokk gyöngykorona:

Barokk gyöngykorona

A királyi koronához nem kevesebb kell, mint a legjobbnak. Ez a barokk gyöngy ékszer a gazdag és királyi családnak szól. A koronában sokféle drágakő van, de a barokk gyöngy kiemelkedik a legjobban.

8. Barokk gyöngygyűrű:

Barokk gyöngygyűrű

Egy nagy barokk gyöngygyűrű nagyszerű, ha nyilatkozatként szolgál. Ettől az ujj jól néz ki. Ez a nagyméretű, ezüst színű barokk gyöngy szemet gyönyörködtető. Ezt a darabot kiemelt ékszercikkévé teheti, majd egyszerűsítheti kiegészítőit.

9. Fekete barokk gyöngyök:

Fekete barokk gyöngy

A barokk gyöngyök másik változata a fekete barokk gyöngy, amelyet csodálatos ékszerként alakítanak át. Ezek a fekete gyöngyök valóban kiemelkednek, és nagyszerű divathatást keltenek. Ezekkel a gyöngyökkel nyakláncot vagy choker készletet is kaphat.

A barokk gyöngyök ékszerekké alakíthatók, például gyűrűk, nyakláncok stb. Kicsi és közepes méretűek. Nagyméretű gyöngyöket is talál, amelyekből medálokat vagy gyűrűket készíthet. Hozzáadhatja ezeket a gyémántokhoz vagy ezüst ékszerekhez. Még az arany is jó választás.