9 lenyűgöző tahiti gyöngy (fekete gyöngy) ékszer nőknek

A tahiti gyöngyök a világ egyik legjobb gyöngyszeme. A tahiti gyöngyök színe a feketétől a barnáig terjed. Ezek a gyöngyök minősége AA+ -tól AAA -ig terjed. Ezekből a gyöngyökből a legjobbat ékszerekben, például gyűrűkben, fülbevalókban, nyakláncokban és karperecekben kaphatja meg.

1. tahiti gyöngy fülbevaló:

Tahitian gyöngy fülbevaló

Vásárolja meg ezeket a tahiti fekete gyöngy fülbevalókat, amelyek csodálatos csillogással rendelkeznek. A fekete gyöngyök 13 mm szélesek, és a rendelkezésre álló gyöngyök közül a nagyobbak. A tahiti gyöngyök nagyszerű ékszert alkotnak, amelyet sokan keresnek. Használja ezeket a gyöngyöket kombinált gyöngy nyaklánccal egy készlethez.

2. Fekete tahiti nyaklánc:

Fekete tahiti nyaklánc

Válassza ezt a gyönyörű szettet tahiti gyöngy nyakláncból. A nyaklánc egyetlen gyöngy fülbevalóból és egy gyöngy nyaklánc medálból áll. A gyöngyök fekete színe a legdrágább, mivel ezt a színárnyalatot tenyésztik. A gyémánt az egyes elemeken szintén növeli a varázsát.

3. tahiti Trifecta:

Tahitian Trifecta

Itt van egy klassz tahiti gyöngy karkötő, amely 3 db. A karkötő három gyűrűjén hat gyöngy található. Minden fekete gyöngy tökéletes kerek és kiváló minőségű. Ezt az arany és fekete kombinációt sokan is szeretik. Tehát válassza ezt a lenyűgöző darabot magának.

4. tahiti szőlő nyaklánc:

Tahitian Szőlő nyaklánc

Ez a fürtös nyaklánc lenyűgöző ékszer, amelyet birtokolhat. Az itt használt tahiti fekete gyöngyök szőlő alakúak. Tehát ez a tahiti szőlő nyaklánc meglehetősen egyedi készlet, amelyet szeretni fog. Mivel sok gyöngysor egy fürtben, teljes nyakat is ad.

5. Tahitian Hue függő:

Tahitian Hue függő

A tahiti gyöngyök birtoklásának egyik legjobb módja, ha a gyöngyök minden árnyalata megvan. Ez a tahiti gyöngy medál lenyűgöző elem, mivel 7 gyöngyöt tartalmaz, különböző színekben, fehértől feketéig. Ez adja a legjobbakat. A medál szépségéért találóan nevezi a győzelmet.

6. tahiti gyöngygyűrű:

Tahitian gyöngy gyűrű

Egy másik jó módja annak, hogy tahiti gyöngyöket szerezzen, ha szerez egy tahiti gyöngygyűrűt. Ez az egyetlen gyöngy gyűrű oldalán gyémántokkal díszített. A gyűrű remek darab a birtokában. Ezzel a gyönyörű gyűrűvel mindig elvarázsolhatja feleségét vagy barátnőjét. A gyöngy kerek formája foltmentes.

7. Arany és gyöngy karkötő:

Arany és gyöngy karkötő

Hozza ki a legjobbat mindháromból – aranyból, gyémántból és gyöngyből – ebben a lenyűgöző karkötőben. Ez a tahiti gyöngy ékszer nagyszerű elem. Az arany virág és a gyémánt központok csinos karkötővé teszik. A tahiti gyöngy minden varázsát adja ennek a csodának.

8. Nyitott Tahitian Bangle:

Nyisd ki a tahiti karkötőt

Próbálja ki ezt a funky tahiti gyöngy karkötőt, amely nyitott stílusú. Ez a karperec nyitva van, így magáról a csuklóról a kezére teheti. A két gyöngy a karperec végén található, és stílusos hatást kelt. Az itt használt tahiti gyöngy szép fényű és fényű.

9. Dupla szálú fekete gyöngy nyaklánc:

Dupla szálú fekete gyöngy nyaklánc

Szerezd meg ezt a kettős szálú tahiti gyöngy nyakláncot, aranygyöngyökkel. Ez a gyönyörű szett egy kijelentő darab, amelyet hivatalos ruhákhoz viselhet. Jól fog mutatni a nyugati hivatalos és az indiai hivatalos ruhákon. Ebből biztosan szép nyakrész lesz.

A fekete vagy barna színű tahiti gyöngyök a legkeresettebb gyöngyök. Gyűrűkbe vagy akár medálokba is helyezhetők. Lehet egyszálú gyöngy vagy kettős szál. E gyöngyök csillogása ragyogó.