9 mesés csokoládégyöngy ékszer modell nőknek

A csokoládégyöngy Tahitiből származik, és rendkívül ritka és drága. Ezek tenyésztett gyöngyök, majd fehérítik, hogy színt kapjanak. A gyöngyök most már barnára is festhetők. Ez egy rést hozott létre a természetes csokoládégyöngyök számára, és a divattudatos emberek szeretik őket. Nézze meg az itt felsorolt ​​csodálatos ékszertételeket, amelyek a csokoládégyöngyöt használják.

A legtöbb fényes csokoládégyöngy ékszerek képekkel:

Lássuk ezt a gyöngyöt, ez a legbájosabb és egyben legszebb is. Itt bemutattuk a csokoládégyöngyök legjobb ékszermodelljeit lányoknak. Ezek a tervek hagyományosan megváltoztatják megjelenését

1. Csokoládé gyöngy fülbevaló:

Csokoládé gyöngy fülbevaló

Szerezd meg ezeket a gyönyörű csokoládégyöngy fülbevalókat, amelyek karika stílusban vannak. A fülbevaló tetején gyémánt van. Ez a gyémánt és gyöngy kombináció lenyűgöző párossá teszi a fülbevalókat. A gyöngyök csokoládé színe gyönyörű és szemet gyönyörködtető.

2. Csokoládé gyöngy medál:

Csokoládé gyöngy medál

Szerezzen egy tiszta csokoládégyöngy nyakláncot, amely pasziánsz. Ez a hűvös gyöngy nyaklánc medál nagyszerű az egyszerű és lenyűgöző hatásokhoz. A csokoládé gyöngyöt fehér arany, arany vagy ezüst láncokkal szerezheti be. A csokoládégyöngy hatása ragyogó. Párosítsa ezt a medált azonos típusú fülbevalóval.

3. Gyöngy karkötő:

Gyöngy karkötő

Csodálatos megjelenés ebben a természetes csokoládégyöngy karkötőben. Ez a hármas szál csokoládégyöngy karkötő különböző barna árnyalatokkal érkezik. A karkötő fém tapintású, ami stílusos is. A tiszta csokoládégyöngy ragyogó árnyalatú és ragyogó.

4. Csokoládé gyöngy gyűrű:

Csokoládé gyöngy gyűrű

Szerezd meg magadnak ezt a csokoládé tahiti gyöngygyűrűt, amely 18 ct aranyon és gyémánton van. A lenyűgöző csokoládégyöngy gyűrű lélegzetelállító, és gazdagon fog kinézni az ujjain. A gyémántok és a csokoládégyöngy kombinációja gyönyörű, és mindenkinek kötelező vásárolni.

5. Csokoládé gyöngy nyaklánc:

Csokoládé gyöngy nyaklánc

Egy tökéletes 11 mm -es tahiti csokoládégyöngy ékszert érdemes kapnod, ha kedveled a jó dolgokat. Ez az egyszálas csokoládégyöngy ékszer klasszikus darab, és remekül fog mutatni a ruháin. Kombinálja egyszerű gyöngyház fülbevalóval, és lenyűgöz mindenkit.

6. Gyöngyös nyaklánc:

Gyöngyös nyaklánc

Egy lenyűgöző fehér csokoládégyöngy és étcsokoládégyöngy fürtös nyaklánc nagyszerű ékszerdoboz a kollekciójában. Ez a fürtös nyaklánc olyan kijelentő darab, amelyet minden fontos alkalomra élvezni fog. A gyöngyök csoportosítva szép fürtöt alkotnak, amely fürtnek tűnik.

7. Sötét csokoládé gyöngy:

Sötét csokoládé gyöngy

Készíts kézzel készített karkötőt ezekből az étcsokoládé gyöngyökből. A csokoládégyöngyök híresek és lenyűgözőek. Ez a kézzel készített karkötő bármilyen alkalomra viselhető. Próbálja ki ezt a szemet gyönyörködtető színt, mivel szinte bármilyen típusú és színű ruhára vonatkozik. Az egyszerű karkötő minden méretben tökéletes.

8. Gyöngycsepp fülbevaló:

Gyöngycsepp fülbevaló

Próbálja ki ezt a gyönyörű 3 színű csokoládé ropogós gyöngy csepp fülbevalót. A csokoládégyöngy három különböző árnyalata minden fülbevaló része. Ez utat ad egy gyönyörű fülbevaló szettnek, amely mindenki számára jól néz ki. A fülbevalókban használt kerek gyöngyök gyönyörűek.

9. Két gyöngygyűrű:

Két gyöngy gyűrű

A normál gyűrű divatos csavarja ez a két csokoládégyöngy gyűrű gyémánttal. Az ezüst gyűrű absztrakt kialakítású és nagyon jól néz ki. A furcsa dizájnt azok fogják szeretni, akik szeretik a funky ékszereket és a művészetet.

A csokoládégyöngy gyönyörű és szemet gyönyörködtető. Mivel ritkák, nagyon drágák. A csokoládégyöngyből készült ékszerek azonban megéri az árát. Kapsz fülbevalót, ékszert és egyéb tárgyakat, például karkötőt stb.