A legjobb 9 legjobb fekete gyöngy és ékszertervek képekkel

A fekete minden évszak színe. A fekete szín is olyasmi, amit a gyöngyökben keresnek. A fekete és természetes gyöngyök mindig igényesek, mivel lenyűgözőek. Választhat olyan nyilatkozatdarabokat, amelyek középpontja fekete gyöngy. Ezeket a gyöngyöket gyűrűkhez, fülbevalókhoz, nyakláncokhoz és még medálokhoz is használják. Kipróbálhatja a brossot gyöngyökkel is.

A legújabb ékszertervek fekete gyöngyökkel a divatos nők számára:

Nézzük meg a 9 legjobb édesvízi fekete gyöngyöt.

1. Fekete gyöngyszegek:

Fekete gyöngyszegek

Ezek a hűvös és egyszerű fekete gyöngyszemű fülbevalók csodálatos módja annak, hogy megmutassák a fekete gyöngyök stílusát. Ezek a gyöngyök tökéletesen kerek alakúak, és nincsenek rajta foltok. Ezek AA+ minőségű gyöngyök, amelyek csodásan néznek ki a fülén.

2. Hármas szálú fekete gyöngy:

Háromrétegű fekete gyöngy

Szerezd meg ezt az egyedi, háromszálas fekete gyöngy nyakláncot tervezői termékként. Az itt használt fekete gyöngyök különlegesek és kerek alakúak. Szinte azonosak, és ragyogóvá teszik a nyakláncot. Ezt különleges alkalmakra és ünnepi viseletre is használhatja.

3. Fekete gyöngy karkötő:

Fekete gyöngy karkötő

Ez a tahiti fekete gyöngy karkötő lenyűgöző darab, amelyet mindig élvezni fog. A gyöngyök kerek formájúak, és jellegzetes tahiti fényük és csillogásuk van. Ezt használhatja fém csattal, vagy akár arany vagy ezüst színben is. A karkötő nagyszerű a karcsú kezű nők számára.

4. Nagy fekete gyöngy medál:

Nagy fekete gyöngy medál

Szerezd meg a fekete gyöngy ékszereket, amelyek kiemelkednek és nagy hatást keltenek. Ez a nagy valódi fekete gyöngy, amire szükséged van láncod medálaként. A lánc egyszerű és stílusos lehet. A gyöngy drámai megjelenést kölcsönöz ennek a láncnak. Egyszerű fülbevalóval is párosítható.

5. Vaskos fekete gyöngyök:

Vaskos fekete gyöngyök

Próbálja ki ezeket a vaskos fekete gyöngy fülbevalókat és nyakláncokat, hogy divatos legyen. Ezek a fülbevalók a hurok divatjába tartoznak, és a nyaklánc inkább choker. A készletben használt gyöngyök tökéletesen kerek alakúak és jól csillognak.

6. Bőr és gyöngy:

Bőr és gyöngy

A fekete gyöngy is jól illik a bőrhöz. Ez a bőr karkötő a fekete gyöngyökkel csodálatos módja a bohém megjelenésnek. A stílus rusztikus és modern. Ezt viselheti egyetemre vagy alkalmi kirándulásokra. Párosítsa ezeket farmerrel, és nézzen ki elegánsan.

7. Csepp lánc fülbevaló:

Csepp lánc fülbevaló

A legjobb fekete gyöngyök ezekben a csepp fülbevalókban találhatók. Az ezüst láncú fülbevaló mindegyikében három fekete gyöngy található. A gyöngyök különböző méretűek, és ez a különbség. Ezt alkalmi és különleges alkalmakra is viselheti.

8. Bőr gyöngy nyaklánc:

Bőr gyöngy nyaklánc

Ez a nyaklánc egyedi édesvízi gyöngyökkel rendelkezik, amelyek egyedülállóak és drágák. A gyöngyöket a bőr nyakláncra helyezték. A tahiti gyöngyök szőlő alakúak és lenyűgözőek. Ezek a tenyésztett gyöngyök meglehetősen drágák és egyediek.

9. Természetes fekete gyöngyök:

Természetes fekete gyöngy

Az egyik legkeresettebb gyöngy a természetes fekete gyöngy. Ezek a gyöngyök nem tenyésztettek és ritkák. Ez drágává és legértékesebbé teszi őket. Ez a nyaklánc természetes fekete gyöngyökkel különbözteti meg a készletet. A középső kristály függő is fekete színű és vintage stílusú.

A fekete gyöngy csodálatos tárgyak, amelyek csodálatos csillogással és ragyogással járnak. A fekete gyöngyök nagyszerű ékszerek, mint a nyakláncok és karkötők. Mehet be egyetlen gyöngy gyűrű, medál vagy akár bross. A lista ezen tételei mindegyike lehetőséget ad arra, hogy a gyűjteményedben szereplő fekete gyöngyök legjobbjait megtaláld.