Mi a gyöngy és hogyan alakul ki?- Valódi gyöngytípusok Indiában

A gyöngy csoda a földről. Ezeket a gyönyörű drágaköveket ajándékba kaptuk. Nincs szükségük bányászatra vagy vágásra, mint más drágaköveknek. A tengerben élő puhatestűből származnak.

Hogyan készülnek a gyöngyök?

Egy egyszerű osztriga, amely egyfajta puhatestű, a gyöngy otthona. Amikor a homok belép az osztriga héjába, elkezdi betakarni ezt a betolakodót egy gyöngyházréteggel. Ez a gyöngyház ásványi anyag. Az osztriga folyamatosan felépíti a gyöngyházréteget a betolakodó homokra. Ez a képződmény vagy a gyöngyház bevonatot kap, amely aztán a gyöngyöt képezi. A természet így alakítja ki a gyöngyöket. Így többféle gyöngyöt látunk, egészen kicsiktől a nagyig. Ezek a természetes gyöngyök meglehetősen drágák és ritkák.

Tehát most gyöngyöt termesztünk, hogy kiszolgáljuk a vásárlók nagy számát. Ezek a termesztett gyöngyök is ugyanígy készülnek. Csak az a különbség, hogy homokot kell hozzáadni a puhatestűhez. Ez nagyobb és biztosabb termést ad a gyöngyháztartónak. A legtöbb olcsóbb gyöngy tenyésztett gyöngy. Ezek még mindig jó gyöngyök, és remek ékszertárgyakká válnak.

Gyöngy típusok

Tájékoztatást adunk a gyöngyökről csodálatos gyöngyképekkel, amelyek elvezetik Önt. Az alábbiakban felsoroljuk a különböző gyöngyöket, és széles körben bemutatják, hogy mire használják őket.

Gyöngyfajták képekkel:

Itt található egy nagy lista a különböző típusú gyöngyökről, amelyek világszerte elérhetők. Ebbe beletartozik

1. Akoya gyöngyök:

Akoya Pearls

Az Akoya gyöngyök csodálatos kultúrált valódi gyöngyök, amelyek Japánból származnak. Az Akoya gyöngyök nagyszerű alakúak, és tökéletes kerek gyöngyök, éles csillogással. Ezeket a gyöngyöket 4 mm -től 10 mm -ig terjedő mérettartományban találja. Ezek a gyöngyök általában fehér színűek, de ezüstkék -arany színűek is. Tehát próbálja ki ezeket a nagyszerű gyöngyöket, amelyeket csodálatos nézni.

2. Édesvízi gyöngyök:

Édesvízi gyöngyök

Az édesvízi gyöngyök azok, amelyek leggyakrabban megtalálhatók. Fehér és pasztell színűek, lágyabb árnyalatúak és csillogóak. Alakjuk általában barokk. Ezeket kerek formában kapja meg, amely tökéletes a barokk formához, és mérete 5 mm -től 12 mm -ig is terjedhet. Ezek a gyöngyök olcsóbbak, így mindenki számára a legmegfelelőbb.

3. tahiti gyöngyök:

Tahiti gyöngyök

Francia Polinézia a világ egyik legjobb gyöngyszeme. A tahiti gyöngyszem csodát nézni. Ezek természetes gyöngyök, amelyek sötét színűek. Különböző árnyalatokban kaphatók, beleértve a feketét is. A tahiti gyöngyök formáit barokk, ovális és akár kerek formában is megtalálhatja. A tahiti gyöngyök mérete 8-15 mm. A tahiti gyöngyök csodálatos színe a legkeresettebb. Ezekből a gyöngyökből remekműveket és nyilatkozat ékszereket készítenek.

4. Déli -tengeri gyöngyök:

Déli -tengeri gyöngyök

A déli -tengeri gyöngyöket Ausztrália, Fülöp -szigetek és Indonézia területén termesztik. Nagy sósvízi gyöngyök, fehér és arany színben. Ezek meglehetősen nagyok, így általában a gyöngyök barokk vagy ovális alakúak és cseppek. Elég vonzóak és drágák. Ezek a méretek a 8-18 mm tartományba esnek. A déli -tengeri gyöngyöket általában ékszerként alakítják ki.

Ezek a nagyszerű gyöngyfajták képet adnak arról, hogyan párosulnak a gyöngyök. Ha drága, legkorszerűbb gyöngyöket keres, akkor menjen be a Déli -tengerbe vagy a tahiti gyöngyökbe. A többi gyöngy továbbra is nagyszerű gyöngy, amely csak egy kicsit megfizethetőbb.