12 gyönyörű kivitelű női arany gyűrűk kövek nélkül

Az arany felülmúlhatatlan. Akár arany karperec, akár arany fülbevaló, az arany csak fényességet és csillogást kölcsönöz. Az aranygyűrűk sok egyedi kivitelben készülnek, és viselkedésük során rendkívüli megjelenésűek. Néha kedvezőnek tekintik őket, és akár egy lehetőség arra is, hogy megajándékozzák a közeli és a kedveseket. A kövek nélküli aranygyűrűk ugyanolyan vonzónak tűnnek, és számos kivitelben és mintában kaphatók. Nézd meg.

Aranygyűrűk tervezése kövek nélküli nőknek:

Vessünk egy pillantást a 12 aranygyűrűre, amelyek kövek nélkül készültek.

1. 14 K reteszelt szív alakú gyűrű:

14 K reteszelt szív alakú gyűrű

Ez a félelmetes és csinos kinézetű lánc 14 k aranyból készült, és egyedi szív alakú, egymásba fonódó mintával tervezve, amely a szerettei két szívét ábrázolja. A gyűrű nagyon aranyos megjelenésű, és bármilyen ruhával összeállítható.

2. A legújabb aranygyűrű kövek nélkül harangokkal:

Legújabb arany gyűrű kövek nélkül harangokkal

Az aranygyűrűk mindig mindenkit csábítanak, és szeretnének egyet. Az aranygyűrű kiváló művészi kialakítású, rajta kis aranyharangok lógnak, ezáltal exkluzív és egzotikus megjelenést kölcsönöz a nők ujján.

3. Aranyból készült eljegyzési gyűrűk kövek nélkül:

Aranyból készült eljegyzési gyűrűk kövek nélkül

Ez az eljegyzési gyűrű a férfi aranygyűrűs kivitel alá tartozik, és nők is viselhetik. Az ilyen típusú gyűrűk tökéletesek azoknak a pároknak, akik szívesen viselnének kövek nélküli gyűrűt. A gyűrű három rétegből áll, és a párokat ábrázoló szoros csomóval hamarosan csomót is kötnek.

4. Egyszerűen tervezett arany gyűrűk kövek nélkül:

Egyszerűen tervezett arany gyűrűk kövek nélkül

Ahogy sok nagyszerű ember mondta, ez az egyediség az egyszerűségben rejlik. Az ilyen egyszerű cikcakkos gyűrűk egyszerűnek tűnnek, de viselve nagyon szépek a kezében. Az ilyen típusú gyűrűket naponta és irodában is viselheti. A gyűrű egyszerűsége kifejezetten szemet gyönyörködtető.

5. Hagyományos arany gyűrűk kövek nélkül:

Hagyományos arany gyűrűk kövek nélkül

Az ilyen típusú gyűrűk hagyományos megjelenést kölcsönöznek az embernek. A gyűrű tiszta aranyból készült, és a csakra kialakítás közepén, kis tüskékkel a labda alakjában fantasztikusnak tűnik. Ez a fajta gyűrű bármilyen alkalomra és bármilyen partira is viselhető.

6. 14 k arany fonott mintás gyűrű:

14 k arany fonott mintás gyűrű

A gyűrű tiszta 14 k aranyból készült, és viselése során nagyon finomnak tűnik. Ez a fajta gyűrű tökéletes ajándék lehet bájitalt szeretteinek olyan alkalmakkor, mint esküvő, évfordulók és szeretett valentinje. A fonott kialakítás divatos megjelenést kölcsönöz a gyűrűnek.

7. Széles arany gyűrűk kövek nélkül:

Széles arany gyűrűk kövek nélkül

Ez a fajta gyűrű nagyon népszerűvé válik a fiatal lányok körében, mivel divatos és divatos megjelenést kölcsönöz nekik. A gyűrű az ujj majdnem felét lefedi, és a gyűrű közepén apró, egymásba fonódó karikák jelennek meg. Egy új tervező gyűrű, amely nem tartalmaz drágaköveket.

8. Kőből készült, örök gyűrű aranyban:

Kő kevésbé készült örökké arany gyűrű

Ez a fajta gyűrű nagyszerű választás azoknak az új pároknak, akik megígérték, hogy komoly kapcsolatba lépnek, mivel a gyűrű ábrázolja a két kéz egymás fogását. A gyűrű egyszerű, további rétegek nélkül. Kényelmesen ül az ujjain.

9. Puzzle Style Gold Rind lányoknak:

Puzzle stílusú arany rind lányoknak

A gyűrűk nagyon egyedi stílusúak, és teljesen más típusú ékszerek a fiatal lányok számára, hogy lenyűgöző megjelenést kölcsönözzenek nekik. Az ilyen típusú gyűrű kiemelkedik a tömegből, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz neki. Kiváló tervezői gyűrű kövek nélkül.

10. Egyszerű arany gyűrűs kialakítás kő nélkül:

Egyszerű arany gyűrűs kialakítás kő nélkül

Ez egy ideális gyűrű, ha valami egyszerűt keres. A gyűrű tetején egy mintával van összekapcsolva, és inspirálta, hogy elegáns és egyszerű legyen. Könnyű, és kérheti ugyanezt ezüst színben is.

11. Fehér arany gyűrű:

Fehér arany gyűrű

Ez egy klasszikus fehér arany gyűrű beállítás kövek nélkül. A gyűrű egy sima zenekar, amelyben nincs több semmi extra, és nincs kevesebb. Valóban egyszerű, és férfiak és nők is viselhetik naponta.

12. Női arany gyűrű:

Női arany gyűrű

A hölgyek arany nélküli, kő nélküli gyűrűje egyszerű kialakítású, mintája a gyűrű felső oldalán redős. Ez az aranygyűrű legújabb modellje gyönyörű és könnyű. Leginkább a hölgyek kedvelik, és jól karbantartva naponta viselhető.

Azok számára, akik szeretik a gyűrűjét egyszerű kövek vagy minták nélkül, ez a lista ideális ötlethez. Az ilyen típusú gyűrűk mesésnek és elképesztőnek tűnnek, és hagyományos és modern megjelenést kölcsönözhetnek Önnek. Bármilyen alkalomra viselhetők, mivel az arany klasszikus és elegáns. Javítsa elméjét, és próbálja személyre szabni őket, ahogyan szeretné.