15 fényes indiai rubin kőgyűrű aranyban és gyémántban

Ami az ékszerkellékeket illeti, a gyűrűk egyedülállóak. Ezek lehetnek divatosak és hagyományosak, vagy a szeretetet és az örökkévalóságot jelenthetik két ember között. A legtöbb embernek több különböző gyűrűje lesz az életében. A rubin a ma kapható legértékesebb fém. Sokan engedik meg maguknak tisztaságuk és elbűvölő, élénk, gazdag piros színük miatt.

rubin gyűrűk

A Ruby egy exkluzív drágakő, amelynek kinézete és szenvedélye, romantikája és mélységes szeretete van. Különböző vonzó formák lehetnek, például körte, smaragd, négyzet és marquise stb.

Egyszerű és legjobb rubin gyűrűs minták férfiaknak és nőknek:

Íme egy csomó rubingyűrűs tervezési koncepció, amelyekből számos érdekes kivitel közül választhat.

1. Rubin gyanta gyűrű:

Rubin gyanta gyűrű

Régóta a rubint a drágakövek királyaként ismerték, és a királyok használták gyűrűkben, koronákban és nyakláncokban, stb. A rubingyűrű a romantikát és az odaadást jelképezi. A piacon különféle rubingyűrűs kivitelek állnak rendelkezésre. Ez a gyűrű természetes vörös rubint tartalmaz, gyantába keverve, és enyhe és átlátszó megjelenést kölcsönöz.

2. Egyszerű arany rubin gyűrű gyémántokkal:

Egyszerű arany rubin gyűrű gyémánttal

Különböző típusú rubin gyűrűk állnak rendelkezésre. Rubin gyűrűk kővel, amely vonzóbb és szemet gyönyörködtetőbb megjelenést kölcsönöz. Rubin kőből készült gyűrű, amelyet rubinkővel terveztek és fehér kövekkel díszítettek. Az egyik arany kitöltötte az elegáns és apró gyűrűt. Gyönyörű, egyedül hordva, vagy kezdeti gyűrűvel vagy más drágaköves gyűrűvel együtt.

3. Férfi rubin gyűrű szülőkövekkel:

Férfi rubin gyűrű szülőkövekkel

A rubingyűrűk kiválasztása a férfiak számára erős és jóképű képet nyújt a férfiak és a tizenéves fiúk számára. Az összes drágakő közül a férfiak túlnyomórészt a rubingyűrűket és a smaragdgyűrűket részesítik előnyben. Az ősi időkben a rubinokat születési kőnek tekintették a júliusban született csecsemők számára. Ez a gyűrű rubinkőhöz kapcsolódik, és ezüstből készült.

4. Kézzel készített nyers rubin gyűrű ezüstben:

Kézzel készített nyers rubin gyűrű ezüst színben

A nyers rubingyűrűk rubinból készülnek, ami a jogdíjat jelképezi. Ez a rubingyűrű kézzel készült, ezüst anyagból, és finom szilva színű rubinkővel készült. A rubingyűrűk elegáns és ízléses megjelenése minden lány kedvencévé teszi. Határozottan mosolyt csal sok lány ajkára, és divatos megjelenést kínál.

5. Több Ruby Band gyűrű nőknek:

Többszörös Ruby Band gyűrű nőknek

A rubin minden idők egyik legdrágább és legértékesebb drágaköve. Ragyogó piros szín, amely a szenvedélyt, melegséget, erőt és szeretetet adja. Ez a rubin szalaggyűrű egy luxus divat, amelyet magabiztosan és bátran viselne. Ez a gyűrű tele van rubin kövekkel, és tökéletesen illik bármilyen alkalomra.

6. Egyedi arany rubin gyűrű:

Egyedülálló arany rubin gyűrű

Arany rubin gyűrűk, extra vonzó megjelenést kölcsönöznek. Ez az egyedülálló rubin gyűrű 4 mm méretű. Ez az egyszerű és apró gyűrű modern és divatos megjelenést kölcsönöz viselőinek. A gyűrű rubin közepére van helyezve, a gyűrű aranyfémből készült, ami egyszerű és egyszerű választás lehet..

7. Türkiz gyűrű rubin drágakövekkel:

Türkiz gyűrű rubin drágakövekkel

A rubingyűrű kézzel készült, türkizkék dizájnnal, sok színű és rubinkővel díszített, ez a gyűrű hagyományos megjelenést kölcsönöz, és tökéletes kiegészítője az esküvői szertartásoknak és egyéb funkcióknak. Ezeket a gyűrűket Saree -vel és más szokásos öltönyökkel viselheti.

8. A tervező elhagyja a design gyűrűt rubin kővel:

A tervező Ruby kővel díszített gyűrűt hagy maga mögött

Ha ezt a gyűrűt nézi, akkor valószínűleg valami különlegeset és valami mást keres. Ezáltal a design rubin gyűrűk kézzel készülnek, kiváló minőségű és természetes rubinnal. Ez a rubingyűrű modern megjelenést kölcsönöz, és bármilyen alkalomra tökéletes.

9. Antik rubin gyűrű esküvőre:

Antik rubin gyűrű esküvőre

Ez a dicsőséges, inspiráló antik rubingyűrű tömör ezüstből készült, és a kövek gyönyörű virágmintát képeznek. Ez a türkizkék rubingyűrű hagyományos és gyönyörű megjelenést kölcsönöz másoktól. Ezeket a gyűrűket esküvői alkalmakkor viselheti, és egyedi látványt nyújt az öltözékének.

10. Rubin smaragd gyűrű nőknek:

Rubin smaragd gyűrű nőknek

Ez a rubin gyűrű rubin kövekkel és smaragd kövekkel készült. Ez egyfajta koktélgyűrű és kézzel készített modell. Szultán stílusban tervezhető. Ez merész és gazdag dizájnnal készült. A smaragd gyűrűvel ellátott rubin gazdag és hagyományos megjelenést kölcsönöz ujjainak.

11. Vintage rubin arany gyűrű:

Vintage rubin arany gyűrű

A rubin gyűrűk gyémántkövekhez kapcsolódnak, amelyek különleges megjelenést kölcsönöznek a gyűrűknek. Ez a vintage aranygyűrű valódi rubinnal készült, és szilárd 18 k aranyat tartalmaz. Ez lehet egy hihetetlen eljegyzési gyűrű és egy csodálatos ajándék az egyedi fókuszú személyek számára.

12. Ruby Rose Gold eljegyzési gyűrű:

Ruby Rose Gold eljegyzési gyűrű

A kézzel készített 14 karátos arany rózsafa gyűrűk kerek, ragyogó rubinokkal egyszerű és stílusos megjelenést kölcsönöznek, és bármilyen helyzetben megfelelőek lehetnek. Ez a csúcsminőségű rózsafa gyűrű nagyon egyedi és szemet gyönyörködtető kialakítás, mint mások.

13. Rubinvirág eljegyzési gyűrű:

Rubin virág eljegyzési gyűrű

A rubin gyűrűk tökéletes lehetőséget biztosítanak eljegyzésre és esküvőkre. A rubin eljegyzési gyűrűk a legnépszerűbbek férfiak és nők körében. A legtöbb férfi a rubin gyűrűket választja, mivel egyedi megjelenésű gyűrűket keres. Gyönyörű, kézzel készített 14 k -es rózsa arany gyűrű, amelyet virágnak formálnak, rubin drágakővel a közepén, különleges megjelenést kölcsönöz.

14. Volfram esküvői zenekar gyűrű kő rubinnal:

Volfram esküvői zenekar gyűrű kő rubinnal

Az eljegyzési vagy esküvői gyűrű a házasság útjának kezdete; ez a szalaggyűrű kemény volfrámfémből készült, és vörös korallkővel van kiegészítve, amely egyszerű és fényes megjelenést kölcsönöz az ujjának. Ez a gyűrű jó minőségű és magabiztos érzést kölcsönöz azoknak a népeknek, akik tartoznak ezzel. A zenekargyűrűk a szeretet legromantikusabb szimbólumai!

15. Természetes vörös rubin jegygyűrű:

Természetes vörös rubin jegygyűrű

Amikor rubint választunk a gyűrűhöz, minél mélyebb és élénkebb a piros szín, annál értékesebb lesz a rubin. A természetes vörös rubin friss megjelenést kölcsönöz, és ha a rubin világosabb vörös színű, akkor kisebb az értéke. Ezek a természetes vörös rubinok feltűnőbb megjelenést kölcsönöznek más mintáknak. Ez egy tökéletes kiegészítője a házassági évfordulónak, és minden bizonnyal a legjobb ajándék lesz szeretteinek

A rubin kőgyűrűk kiválasztásakor figyelmesen gondolkodjon, mert ezek drágábbak; a szeretet és a szeretet szimbóluma az életed különleges valakivel szemben. Emellett képviselik a viselő gondolkodását és hozzáállását. Ha részt vesz egy bulin, és hiányosnak találja magát, a rubingyűrű határozottan megadja a kívánt megjelenést, elválasztva a tömegtől. A királyi vörös rubin a legjobb dicséret a viselt ruhában. Az, hogy rubint, zafírt vagy gyémántgyűrűt vásárol, a személyiség választásától függ, de azok számára, akik hisznek az ékszerekben, mint a kifejezés művészetében, a rubin a lelkesedésért és a teljes szívért való.