15 hagyományos lábujjgyűrű indiai nőknek – legújabb modellek

A lábujjgyűrűk fontos ékszerek voltak a házas nők számára. Az indiai és főleg a hindu kultúrában rituálé az ujjgyűrűk, közismert nevén Buchwald, ajándékozása a szülei újonnan jegyes menyasszonyainak. Ha ezüsttel ajándékozzák meg a menyasszonyt, szerencsét, szeretetet és áldást hoz a jobb élethez a szülők részéről. A lábujjgyűrű széles körben kopott a második lábujjban, amely áthalad a méhen és eléri a szívet. A lábujjgyűrű tehát megerősíti a méhet, megkerülve a szívből származó vért. De idővel a lábujjgyűrű kialakítása is klasszikusról divatosra változott.

lábujjgyűrűk

A lábujjgyűrűk (Mettelu) különböző és legújabb modelljei indiai nők számára:

Nézzük meg a nők által kiválasztott 15 legjobb ezüst és arany lábujjgyűrűt.

1. Egyszerű szál arany toe gyűrű:

egyszerű-arany-szál-lábujj-gyűrű

Az aranyból készült, egyszerű kinézetű lábujjgyűrű egyszerűbb megjelenést kölcsönöz a rendszeres viselőnek. A metti dizájn négy aranyszállal készült, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek a lábujjnak. A design termékenységet, növekedést és erkölcstelenséget jelent. A törzsi tervek inspirálják az ilyen formatervezést.

2. Wave Design orrgyűrűk napi viselethez:

Wave Design lábujjgyűrűk a napi viselethez

A természet ihlette lábujjgyűrű kép a hullámterv. Az aranygyűrű hullám alakot kap az óceánokon. Ez egy klasszikus kialakítás, amely rendszeresen visel minden ruhát. A design szimbolizálja az erőt, a szeretetet, a hatalmat, a rejtélyt stb.

3. Ezüst lábujj gyűrű gyémánttal:

Ezüst lábujjgyűrű gyémánttal

Az ezüstből és gyémántból készült lábujjgyűrű fényes és csodálatos megjelenést kölcsönöz különleges alkalmakkor. A formatervezés ezüstből készült, és gyémántokkal vannak ellátva a vonzó megjelenés érdekében. A gyűrű állítható kialakítású, amely minden lábujjhoz illeszkedik.

4. Drágakő lábujjgyűrű és jelentése:

Drágakő lábujjgyűrű és jelentése

Keresel valami értelmes viseletet! Vagy különleges ajándékot szeretne ajándékozni a decemberi születésűeknek! A türkiz drágakővel ellátott lábujjgyűrű a legjobb kialakítás. A drágakő ezüst vagy platina szegéllyel van ellátva, amelyiket szeretné. A türkiz drágakővel ellátott kivitel védelmet nyújt a gonosz vagy negatív rezgések ellen. Szintén a szerencsét, a barátságot és a hűséget szimbolizálja.

5. Napraforgó orrgyűrű arany:

Napraforgó lábujj arany

Olyan ruhát szeretne viselni, amely megfelel a napsütésnek nyáron. Próbáljon ki egy arany lábujjgyűrűt, amely napraforgót formáz. A napraforgó kivitel aranyból készült, és ezüst gyűrűvel tűzték ki. Hűséget, imádatot és vitalitást szimbolizál.

6. Teknős ezüst lábujjgyűrű kialakítás:

Teknős ezüst lábujjgyűrű

Szeretne rendszeresen valami divatos ruhát viselni! A lábujj oxidázból készült gyűrűs kialakítása csodálatos megjelenést kölcsönöz. Ez a legjobb Navratri etnikai ruhákhoz, de a lányok is rendszeres viselethez viselik. A design a szerencsét, a szerencsét és a hosszú életet szimbolizálja.

7. Hármas orrgyűrű ezüst:

Hármas orrgyűrű ezüst

Ezüst lábujjgyűrű, más és vonzó megjelenéssel a menyasszonyi megjelenéshez. A három hal design gyűrűt a lábujjak kopott vonalban. Az ezüst gyűrű vagy gyűrűk ezüstből készültek, és smaragdokkal szegélyezve adják hozzá a dizájnt. Aranyos ezüst csilingelést adnak hozzá a zenei hatás érdekében. Emeli az elbűvölő megjelenést az új menyasszony szintjén.

8. Hagyományos dél -indiai lábujjgyűrű:

Hagyományos dél -indiai lábujjgyűrű

Hagyományos megjelenést szeretne. Az ezüstből készült indiai lábujjgyűrű hagyományos megjelenést kölcsönöz az etnikai és a sarees -nek. Még mindig népszerű design falvakban. A design ezüstből készült, és egy apró dizájn dombornyomott rajta. A kialakítást széles körben használják a rendszeres viselethez.

9. Színes lábujjgyűrű bokalánc:

Színes lábujjgyűrű bokalánc

Szeretne színes dizájnt viselni a lábának! Próbálja ki az aranyból készült lábujjgyűrűs bokaláncot, amelyen több színes kő található. A boka virágos kivitelben kapható, amely egyetlen szállal van rögzítve a lábujjgyűrűhöz. Szeretetet, boldogságot és tiszteletet képvisel.

10. Végtelen lábujjgyűrű:

Végtelen lábujjgyűrű

A végtelen kialakítással készült mágneses lábujjgyűrű kialakítás jó és egyszerű személyiséget kölcsönöz viselőjének. Széles körben választják az alkalmi, különösen a capris és a szoknya. A design ezüstből vagy ezüstből készült. A design szimbolizálja az erőt, az örökkévalóságot és a tartós szeretetet.

11. Csodálatos fekete kőujjgyűrű:

Csodálatos fekete kő lábujjgyűrű

A fekete kő minták mindig vonzóak voltak. Hasonlóképpen csodálatosnak tűnik egy ovális alakú fekete kővel kitűzött lábujjgyűrű. A kő ezüst vagy ezüst lábujjgyűrűvel van szegezve. A dizájn elegáns megjelenést kölcsönöz az alkalmi ruháknak, a hosszú szoknyáknak és a Navratri choli -jának is. A gonosz elleni küzdelem erejét, a reménysugarat és a hűséget szimbolizálja.

12. Kis gyöngyös gyűrű:

Kis gyöngy gyűrű

Szeretne kiegészítőket viselni a strandok bejárása közben. A kék árnyalatú kis és közepes gyöngyökből készült lábujjgyűrű kép egyszerűsített megjelenést kölcsönöz a lányoknak. A dizájn három állványt tartalmaz a kék árnyalatok jó kombinációjával. A design és a szín szimbolizálja a szeretetet, a nyugalmat, a tiszteletet és az érzékiséget.

13. Radzsasztáni lábujjgyűrűk esküvőre:

Radzsasztáni lábujjgyűrűk esküvőre

Királyi megjelenést szeretnél az esküvődre! Próbálja ki a radzsasztáni design ékszerek ihlette dizájnt. A lábujjgyűrű aranyból készült, és virágos kivitelben készült. Az arany lábujjgyűrű apró mintákkal domborított, és egy apró smaragd van rögzítve, hogy növelje szépségét. Lenyűgözően néz ki a hagyományos hímzéssel ellátott lehengákon.

14. Gyönyörű Pearl Toe Ring:

Gyönyörű Pearl Toe gyűrű

Új divatos dizájnt keres a lábujjgyűrű számára. Próbáljon ki egy aranyos és ügyetlen dizájnt, amely tengeri gyöngyökkel készült. A lábujjgyűrű különböző méretű fehér gyöngyökből készül. Pompás megjelenést kölcsönöz az etnikai viseletnek. Azt is leginkább akkor viselik, amikor szigetekre utaznak nyaralni. A design a királyságot, a gazdagságot, az egészséget és a békét szimbolizálja.

15. Baby Feet Design Toe Ring:

Baby Feet Design Toe Ring

Valami különlegeset keres a kismamának! Próbáljon ki egy kis csecsemő lábával készült mintát. A dizájn aranyból készült, és apró gyémántokkal van ellátva, hogy aranyos és bájos megjelenést kölcsönözzön. Ez a legjobb ajándék egy baba zuhanyhoz, amely szeretetet és szerencsét mutat.

A lábujjgyűrű kialakítása, amely lefedi a teljes bokát, Gujarat különböző részein oldalfájásként is ismert. A kialakítás három vagy négy gyűrűt tartalmaz a bokához. A lábujjgyűrű viselésének hagyománya nagyon fontos a dél -indiánok számára; emellett a nőiesség és a termékenység szimbóluma.