15 különböző típusú ígéretgyűrű névvel és jelentéssel

Az ígéretgyűrűket azok a párok hordják, akik elkötelezik magukat egymás iránt az elkövetkező években. Az ígéretes gyűrűk viselésének fő oka az, hogy a fiú és a lány kölcsönhatásba lépnek azzal, hogy onnantól kezdve hűségesek egymáshoz. Az ígéretgyűrű állandó viselése mindig emlékeztetni fogja őket az igaz szeretetre, amelyet egymásnak ajándékoznak. A férfiak és a nők ígéretgyűrűt cserélnek, és megígérik, hogy összeházasodnak, nem kötelező, de elkötelezettek, hogy örökké élni fognak egymásért az örökkévalóságig.

ígéret gyűrűi

Néhány házaspár még az ígéretes gyűrűket is a házasság után hordja, mint a partnere iránti szeretet szimbólumát. Az ígéretgyűrűk cseréjének gyönyörű koncepciója új szeretetáramlást hoz létre a szerelmesek között. Az ujjukon viselt ígéretgyűrűk érintése érezteti velük az összetartozást, a szeretetet és a bizalmat, amit egymásra vetnek.

Ígéretes gyűrűk gyönyörű tervei neki és neki:

Itt van egy lista 15 megfelelő ígéretes gyűrűről barátjának és barátnőjének, amelyek közül választhat.

1. Egyszerű ígéretes gyűrűk pároknak:

Egyszerű ígéretes gyűrűk pároknak

Az igazi szerelmeseknek nem kell kiemelniük az együttlét érdekében tett erőfeszítéseket. Az ígéretgyűrűk a legegyszerűbbek lehetnek. Egy egyszerű arany vagy ezüst szalag tökéletes ígéretet adhat egymásnak. A párok egyszerűvé, gazdaggá és tisztává tehetik ígéretük gyűrűjét tiszta arany vagy ezüst sima gyűrűk cseréjével, amelyek szerelmük egyszerűségét és tisztaságát is megmutatják.

2. Nevek gravírozott ígéretgyűrűk szerelmeseinek:

Nevek vésett ígéretgyűrűk szerelmeseinek

A szerelmesek romantikusabbnak találják szerelmük nevét az ígéretes gyűrűiken. A személyre szabott ígéretgyűrűk a szerető nevével összefüggésben készülnek. A párok szerelmeseik nevét vésik a gyűrűkbe, és egymás névgyűrűit hordják az ujjukon. Már az ígéretgyűrűkbe vésett nevek gondolata miatt elkötelezettnek érzik magukat egymás iránt, és megmutatják a világnak elkötelezettségüket.

3. Megfelelő ígéretes gyűrűk szív:

Megfelelő ígéret gyűrűk szív

Az igazi szerelmesek akkor jönnek létre, amikor a szívük egybeolvad, amikor a szívük különböző testekben dobog, de egymás érdekében. Hasonlóképpen az a félelmetes gondolat, hogy a férfi és a nő gyűrűiben fel kell osztani a fél szívformákat. Amikor mindkét gyűrű összeér, egyetlen egész szívet alkot. Az ilyen imádnivaló gondolat mögött rejlő ígéret egyértelmű, hogy megígérik egymásnak, hogy egy napon a két szív örök lesz.

4. Összekapcsolódó szerelmesek ígéretes gyűrűk:

Összekapcsolódó szerelmesek ígéretes gyűrűket

Az egymásba ígérkező ígéretgyűrűk egyike azoknak a terveknek, amelyeket a szerelmesek úgy döntenek, hogy ígéretet tesznek szerelmüknek. A gyűrűk egymásba fonódó tervezése mögött az a jelentés áll, hogy a pár szerelme is összekapcsolódik egy olyan napon, amely hamarosan eljön. Az ígéret, hogy egyszer összejön, az egymásba ígérkező ígéretgyűrűkkel készül.

5. Dupla csomós ígéretes gyűrűk:

Dupla csomós ígéretes gyűrűk

A szerelmes csomó az egymás iránti szeretet csomójához hasonlít. Ígéret, amely erős, mint egy szűk csomó. A csomó, amely örökre kötve marad. A csomógyűrűk bármilyen ötvözetből készülhetnek, legyen az arany, ezüst vagy platina. A szerelmesek a platinát kedvelik a férfiaknak, és a rózsaaranyat a hölgynek a gazdag megjelenésért az egyszerű megjelenésért.

6. A császárpárok ígéretes gyűrűk:

A császárpárok ígéretes gyűrűket

Azok a párok, akik úgy bánnak egymással, mint szívük királyával és királynőjével, biztosan örülnének a koronagyűrűk koncepciójának, hogy ígéretüket csengjék. A királynő és a király korona gyűrű párosát kicserélik a párok azzal az ígérettel, hogy a királynővé teszik őt, és a jövőben királyává teszik.

7. Ujjlenyomat ígéretes gyűrűk pároknak:

Ujjlenyomat ígéretes gyűrűk pároknak

Az ujjlenyomatok igazolásával tett ígéretek a szerelmesek biztos ígéretei. A párok inkább ujjlenyomatokat vésnek a velük készült gyűrűk ötvözetébe. Az ujjlenyomatokat mélyen veszik a gyűrűkön, így mélységet adnak a nyomatnak. Az ujjlenyomatok több szeretetet és hitet mutatnak a párok között a világ felé.

8. Ígéretes gyűrűk férfiaknak:

Ígéretes gyűrűk férfiaknak

Az ígéretek gyűrűcserével a szeretet kifejezésének egyedülálló módja. Különféle ígéretes gyűrűk állnak rendelkezésre. A nők inkább férfi öltözékmintákat választanak férfi partnereiknek, hogy szeressék választásukat. A vastag gyűrűs öv mindig jól illeszkedik a férfi ujjakhoz.

9. Fekete férfi volfrám ígéretes gyűrű:

Fekete férfi volfrám ígéretes gyűrű

A sokoldalú fém, amely a volfrám fémgyűrűk, kifejezetten a férfi öltözékhez készült. A volfrámból fekete, szürke vagy ezüst színű gyűrűk készíthetők. A fém kemény és nehéz súlyú, ezért tartós is. Karcálló, de leeséskor eltörhet. Azok, akik szeretnek a divatversenyen részt venni, imádni fogják az ígéretgyűrűk új megjelenését.

10. Gyönyörű ígéretgyűrű neki:

Gyönyörű ígéretgyűrű neki

Egy finom és szép ígéretes gyűrű fehér aranyból vagy ezüstből készült gyönyörű csatgyűrűvel tervezhető. A gyönyörű gyűrű egyszerűségét mindig szeretni fogja a hölgy.

11. Gyémánt ígéretes gyűrű barátnőjének:

Gyémánt ígéretes gyűrű barátnőjének

A gyémántok mindig életre szóló ígéretek. A szerelmesek által viselt gyűrűkkel tűzve tartós kapcsolatot teremt. A színes gyémánt nagyon szépnek tűnik a lány ujjain. A gyönyörű rózsaszín és kék szív gyémántok csinosan néznek ki, a szeretőd ígéretével.

12. Drágakő ígéretes gyűrű barátjának:

Drágakő ígéretes gyűrű barátjának

Drágakő férfi gyűrűket preferálnak a párok személyre szabott ígéretes gyűrűihez. A férfiak különösen szeretnek drágakő mintákat viselni gyűrűkben. A drágakő nagy mintája férfiasnak tűnik a férfi ujjakon.

13. Zár és kulcs ígéretes gyűrűk:

Zár és kulcs ígéretes gyűrűk

A zár és a kulcs által tervezett ígéretes gyűrűk nagyon divatosak és kreatívak az ígéretekhez. A gyűrűk kulcsokból és zárakból készülnek, lehetőleg mindegyik férfi és hölgy számára.

14. Infinity Love Promise Ring:

Végtelen szerelem ígéretes gyűrű

Az ígéretes gyűrűk végtelen szerelmi mintája is látható a szavakban írt gyűrűkben. A pár úgy dönt, hogy megírja a szerelmet, az ígéretet, egymás nevét, és gyűrűt készít ezekből a betűkből.

15. Egyező ígéretes gyűrűk:

Megfelelő ígéretes gyűrűk

Egy páros ígéretes gyűrűk is láthatók kérdés -válasz gyűrűkkel, ahol az egyik gyűrű ígéretet kér, a másik pedig ígéretet tesz. Egy OKAY feliratú gyűrű ígéri egymásnak, hogy a szerelem életre szóló kapcsolat.

A gyűrű bármilyen alakú vagy méretű lehet, lehet aranyból, platinából, titánból vagy cirkóniumból, vagy csak egy darab olcsó fémből, a gyűrűk viselésének oka sokkal értékesebb. A gyűrűk viselése közben tett ígéretek eléggé fontosak, mint a gyűrűk fémének értéke. A szerelmeseknek nincs szükségük a hagyományok betartására az ígéretgyűrűk cseréje során; éppen akkor cserélik az ígéretgyűrűket, amikor úgy érzik, hogy ők vagy egymás, és örökké élni fognak értük. Az ígéreteket szívből teszik, és szívből tartják, nem pedig gyűrűk vagy bármilyen tárgyi anyag által.