15 Megfelelő platinagyűrű párkapcsolatokban

Az aranygyűrű viselési trendje már nem létezik, ebben a modern korban a hölgyek szívesen viselnek sárga színű ruhát, ezután jön az ezüst, fehér arany és platina viselése. Az ezüst nagyon gyorsan oxidálódik, és a fehér arany viszonylag olcsóbb, mint a platina, de a platina szépséget és kecsességet kölcsönöz, ha gyűrűként viseli az ujjain, kifinomult kinézete és a legértékesebb fém viselése utáni büszkeség miatt.

Rövid ismereteket szerezni a platinafémről, mint gyűrűről, amely különböző kialakítású és mintájú.

Pár gyűrűk platinában:

Íme a 15 legnépszerűbb platinagyűrű, amelyek hasznosak lehetnek a hölgyek számára párgyűrűként és a férfiak számára is.

1. Sima platina páros gyűrűk:

Platina gyűrűk pároknak

Egy egyszerű, de korszerűsített páros gyűrű határozottan lehet egy sima platina páros gyűrű, amelyben a gyűrűkön vagy bármilyen kőzeten nincs kialakítás. Azok a párok, akik szeretik a finom gyűrűt, amely nem vakító, mint ez tökéletes választás.

2. Tervezett platina gyűrűk pároknak:

Tervezett platina gyűrű

Sima platinagyűrű alakítható ki a gyűrű elülső és belső részében, köveket kombinálva. A kialakítás testreszabható, mint a szívvel ellátott gyűrűk, ami a férfi és női szalaggyűrűkön látható.

3. Sima platinagyűrű – középső gyémántkő:

Sima platina gyűrű - középső gyémántkő

Hogyan felejthetik el a párok a gyémántokat, ami a legértékesebb és legelegánsabb, ha platinával együtt használják. A gyűrű egy középső gyémántból áll, amely smaragdra vágható, a hercegek pedig a sima platinagyűrűn helyezkednek el.

4. Tervezett platinagyűrűk -Egyetlen központ gyémántkő:

Tervezett platina gyűrű -egyetlen központ gyémántkő

Ahelyett, hogy sima gyémántközpontú gyűrűt választana, egy tervezett platinagyűrűt, amely lehet párhuzamos vonalak, virágos minták vagy cupid design a gyűrű elülső részén, amelyet Halo gyémántkő középpontjával kombinálnak, vagy nőstény hercegekkel. kő és neki egy pasziánsz gyémánt a közepén.

5. Faragott pár gyűrűk platinában:

Faragott platina páros gyűrű

A faragott platinagyűrű kialakítása a trend a fiatal párok körében, ez egy könnyű gyűrű a faragott platinától a formatervezésig a gyűrű sima sávja helyett. A férfi és a női gyűrű kialakítása megegyezik, ami azt is mutatja, hogy hasonló gondolkodásúak egymás között.

6. Zár és kulcs kialakítású platina pár gyűrűk:

Zár és kulcs kialakítású platina páros gyűrű

Ezt a gyűrűs kialakítást nevezhetjük dramatizált mintás gyűrűnek is. Ebben a kialakításban a zárszerkezet az Ő számára készült, és a zárszerkezet, amely határozottan a férfi nem. Ez a kialakítás lehet az egyik módja annak, hogy kifejezze, hogy a pár egymásnak készült. Ezt a tervezést a francia művészet ihlette.

7. Soros gyémánt-platina pár gyűrűk:

Soros gyémánt-platina pár gyűrű

Azok a párok, akik szeretik a gyémántokat, és szeretnék, ha platinával kombinálják őket, akkor ez a fajta design a megfelelő választás. Ennél a kialakításnál a hímgyűrű átmérője körülbelül 3–4 mm, a gyémántok pedig egyenes vonalban vannak elrendezve, ugyanazt a mintát követik, de az átmérő kisebb, mint 2 mm..

8. Matt felületű- platina páros gyűrűk:

Matt felület- platina páros gyűrűA nemesfém fényes és fényes hatásának csökkentése és a gyűrű finom megjelenése érdekében a matt kész gyűrű a megfelelő kilátás. Azok az emberek, akik nem olyan fényes gyűrűt keresnek, akkor ezt a gyűrűt kell keresniük.

9. Párok platina-rózsa arany pár gyűrű:

Platina-rózsa arany pár gyűrű

Az orosz aranynak is nevezett rózsa arany réz és arany ötvözete. Ez a rózsaarany platinával kombinálható, ami jó színkombinációt biztosít, és ha ezt a kombinációt használják gyűrűként, ez lenne a legjobb választás eljegyzési gyűrűként, amely színes eseményként szolgál.

10. Klasszikus páros gyűrűk platina:

Klasszikus platina páros gyűrű 10

A klasszikus platinagyűrűben, amely matt felületű, a gyűrű közepére nézzen, a gyűrű sarkára pedig fényes. Ezt a kialakítást mindkét gyűrűre használják, az egyetlen különbség a gyűrűk átmérője lenne Neki és Neki.

11. Matt felületű platina -texturált munkapáros gyűrű:

Matt Finish Platinum -Texturált munka Pár gyűrű

A platinagyűrű texturált megmunkált gyűrűje olyan gyönyörűvé teszi a gyűrűt, hogy a pár biztosan beleszeret. A texturált kivitel ujjlenyomat lehet a gyűrű közepén egyetlen gyémánt kombinációval, vagy a városi kialakítás megkülönböztetheti a gyűrűt a többi platinagyűrű között.

12. Barázdált platina páros gyűrűk:

Barázdált platina páros gyűrű

Azok, akik szeretik a változatosságot és az egyediséget, a barázdált platinagyűrű megfelelő választás lesz. A gyűrű egyik oldala kalapált platinahatással, a gyűrű másik oldala matt hatású, ami elképesztő megjelenést kölcsönöz. Ezt a típusú gyűrűt rendszeresen tisztítani kell.

13. Infinity Design pár gyűrűk platinában:

Végtelen platina páros gyűrű

Leginkább a fiatalok és a középkorú párok tervezték. Ez az oldalirányú kialakítás nyolc szimbólum, a végtelenség hozza ki az összetartozást az örökkévalóságig. A végtelen szeretet kifejezésének legromantikusabb módja.

14. Cikcakkos mintás platina pár gyűrűk:

Cikcakkos mintás platina páros gyűrű

Ez a cikk -cakk minta modernizált kialakítás, amelyet a fiatalok általában eljegyzési gyűrűnek választanak. A gyűrűk típusában cikcakkos vonalmintázat látható a gyűrű elülső oldalán. A gyűrű lehet sima vagy gyémánttal kombinálva.

15. Név dombornyomott pár platina gyűrű:

Név Domborított pár platina gyűrű

A korábbi években gravírozott design aranyból készült. A közelmúlt kora aranyból platina színűvé változott. A házaspár nevét az eljegyzési nap során felváltottakra vésik. Ez a legromantikusabb módja az egymás iránti érzelmek kifejezésének.

A platinafém megfelelő típusának kiválasztása szintén nagyon fontos szerepet játszik, az eljegyzés során viselt gyűrűt előnyben kell tartani, vagy egész életen át megőrizni. Annak érdekében, hogy hosszú évekig viseljék, a tisztasági szintet és a fémjelzést a gyűrű belső oldalán kell feltüntetni. A gyűrű készítéséhez használt ötvözet és a kézi vágy minősége, ha valaki texturált munkát vagy tervezett gyűrűt szeretne. Végül, de nem utolsósorban a megfelelő gyűrű kiválasztása, amely jól illik az ujjához, az alakja és kialakítása, amely kulcsszerepet játszik.