25 gyönyörű gyémántgyűrű a világban és jelentőségük

A gyémántok bármilyen formában, méretben és színben mindig is vonzóak voltak az ékszerek tervezésében. Új meghatározást ad egyszerűsített személyiségéhez, ha díszítik. A gyémántnak általában sok jelentése van, de összességében a gyémántok fő szimbóluma a szeretet, a gazdagság és az igazság. A drágakövek királyának nevezik, mivel a legdrágább kő az összes többi között.

szép-gyémánt-gyűrűk-a-világban-és-jelentőségük

Az ékszerek között a gyűrűnek megvan a maga egyedi jelentősége. És ha a gyűrűt szép gyémántokkal tűzik ki, a gyűrű értéke nő. Bármilyen jegygyűrű, eljegyzési gyűrű vagy akár egy egyszerű gyűrű, ha még egy kis gyémánttal is díszítik, vonzóbbnak tűnik, mint mások.

25 népszerű és legújabb valódi gyémántgyűrű nőknek és férfiaknak:

Vessünk egy pillantást néhány kicsi és nagy valódi gyémántgyűrű mintára, jelentésekkel és képekkel.

1. Fonott dizájn gyémántgyűrűk lányoknak:

Fonott design gyémánt gyűrűk lányoknak

Valami elegánsat keres! Próbálja ki a gyémántgyűrű kialakítását a frizura ihlette dizájnnal. Az aranyból és gyémántból készült fonott gyűrű divatos megjelenést kölcsönöz egyszerűséggel az etnikai viseletnek, különösen a lehengáknak. A szép dizájn apró CZ gyémántokkal van kirakva. A design egyszerűen az igazságot, az erőt és az irányt jelöli.

2. Zafír gyémánt gyűrű fehér aranyban:

Zafír gyémánt gyűrű fehér aranyból

Drágakövet és gyémántot szeretne viselni az egyedi és mennyei megjelenés érdekében. Próbáljon ki egy dizájnt, beleértve a zafír követ, az apró csillogó gyémántokat és a fehér aranyat. A közepes méretű zafírt apró gyémántok veszik körül, virágos megjelenést kölcsönözve. A design a királyságot, a bölcsességet, a hitet, a reményt és a szerencsét szimbolizálja. Finom megjelenést kölcsönöz alkalmi ruháknak és rendszeres viseletnek is.

3. Gyémántgyűrű levél kialakítás:

Gyémánt gyűrű levél design

A természet ihlette design a levelekből készült. A gyűrű aranyból és levelekből készült. A levelek szélén gyémántok vannak, amelyek meghatározzák az alakot. A levelek között arany vonalak vannak, amelyek finom megjelenést kölcsönöznek. A design termékenységet, növekedést és tisztaságot képvisel. Lenyűgöző megjelenést kölcsönöz minden ruhának, különösen a designer ruháknak.

4. Lotus eljegyzési gyémánt gyűrűk nőknek:

Lotus eljegyzési gyémánt gyűrűk nőknek

Egy csodálatos gyémánt gyűrű lótusz kivitelű nők számára csodálatosnak tűnik bármely nő csengőujjában. Az aranygyűrű két lótusz alakját kapja szemben. A gyémántokat a lótusz szakaszában és középső sziromában rögzítik. A design termékenységet, növekedést, gyógyító erőt és igazságot jelent. Lenyűgözően néz ki bármilyen vallási vagy elköteleződési funkció esetén.

5. Férfi gyémánt gyűrű esküvőre:

Férfi gyémánt gyűrű esküvőre

Nem csak a lányoknak, de a fiúknak is van fantáziájuk, hogy gyémántgyűrűjük legyen. A gyémántgyűrű kialakításának egyik ilyen kivitele aranyból készült. Egy vastag gyűrűt később apró, fehér és barnás színű kis gyémántokkal tűznek ki. A gyűrű stílusos és gazdag megjelenést kölcsönöz az öltönyöknek és az etnikai viseletnek. Tökéletes esküvői ajándék lehet a vőlegénynek.

6. Borágazat gyűrű tervezése menyasszonyi számára:

Borágazat gyűrű tervezése menyasszonyi

Szeretne valami dizájnt viselni különleges alkalmakra, vagy ajándékozni szeretné szerette tervezői gyűrűjét! Próbáljon ki egy aranyból készült gyűrűt, amelyet borágakkal terveztek. A levelek kialakítása szöges gyémánt megjelenést kölcsönöz, hogy növelje varázsát. A gyűrű csodálatos megjelenést kölcsönöz még alkalmi viseletnek is. A design a királyságot, a haladást, a nőiességet és a termékenységet szimbolizálja. A gyűrű lenyűgöző ajándék lehet esküvőkön.

7. Három gyémántgyűrű az eljegyzéshez:

Három gyémántgyűrű az eljegyzéshez

Egy egyszerű, de mégis lágyított dizájn, amelynek megvan a maga egyedi jelentősége, az a három gyémánt. A gyémánt eljegyzési gyűrűk dizájnja egészen elképesztően néz ki Sherwaniban és Kurtában. A gyűrű rózsaaranyból készült, és három gyémánttal van szegezve. A tervezés a múlt, a jelen és a jövő elméletét reprezentálja. Azt is jelképezi, hogy bárki életében a három fő kapcsolat a szeretet, a barátság és a hűség.

8. Rózsaszín és fehér gyémánt gyűrű férfiaknak és nőknek:

Rózsaszín és fehér gyémánt gyűrű férfiaknak és nőknek

A Gujaratban Kaido néven is ismert gyűrűt férfiak és nők egyaránt viselhetik. A dizájn fehér és rózsaszín gyémántkövekből készült, fehér arany gyűrűben. A gyűrű pazarul néz ki esküvőkön, királyi megjelenést kölcsönözve. A design a királyságot, a gazdagságot, a csillogást, a békét és a nyugalmat szimbolizálja. A nők nagyon hordozzák a lehengákon és a nehéz sarein, a férfiak pedig a kurtán vagy a sherwani -n.

9. Etnikai könnycsepp -gyűrű gyémánt:

Etnikai könnycsepp -gyűrű gyémánt

Az etnikai terveket mindig imádni való volt folytatni. A gyűrűs kialakítás etnikai megjelenés esetén klassz megjelenést kölcsönöz. A barnás színű és könnycsepp alakú gyémánt gyémánt fehér arany gyűrűben van rögzítve, körülötte néhány apró gyémánt. A nyugati menyasszonyok széles körben viselik esküvői ajándékként, amely a fiú családjának házassági rituáléjának része.

10. Egyszerű gyémántgyűrű férfiaknak eljegyzéskor:

Egyszerű gyémántgyűrű férfiaknak az eljegyzésben

Szeretne egy egyszerű, de érzéki ajándékot adni férjének! Nézze meg a gyémánt eljegyzési gyűrű merész és elegáns kialakítását. A gyűrű aranyból készült, és rögzített résen gyémánttal van ellátva. A kialakítás egyszerűsített személyiséget kölcsönöz viselőjének. A gyűrűsujjon hordva védelmet, mély szeretetet, érzékiséget, vonzalmat és vezetést jelent.

11. Korona tervezett gyűrűs gyémánt:

Korona tervezett gyűrűs gyémánt

Ajándékot akarsz adni angyalodnak, amely azt üzeni neki, hogy ő a szíved hercegnője! Itt van egy gyémántgyűrű, amely megosztja érzéseit és üzenetét neki. A platina gyűrű gyémántokkal díszített koronát kapott. A gyűrű tartalmaz egy szív kialakítást is, hogy növelje érzékenységét. Finoman és divatosan néz ki minden ruhán.

12. Betrothal Diamond Ring Design for Women:

Betrothal gyémántgyűrű design nőknek

Egy ügyetlen, de elegáns megjelenés fogadható el egy Betrothal gyémántgyűrű segítségével. A gyűrű platina- vagy fehéraranyból készült, közepes méretű kristályfehér gyémántkővel szegélyezve, míg apró gyémántokkal körülvéve. Ez egy klasszikus dizájn, amely csodálatosnak tűnik minden ruhán, különösen a tervezői ruhákon és a palazzón.

13. Fekete -fehér gyémánt gyűrűk:

Fekete -fehér gyémánt gyűrűk

A fekete gyémántokat kevés kultúrában tekintik negatív vagy halál szimbólumnak, ezért nem fogadják el jegygyűrűként. Néhány kaszt azonban érzéki ajándéknak veszi az új pár számára, mivel az új párok iránti szeretet erős kötődését szimbolizálja. A fekete -fehér gyémánt jegygyűrű platina és fekete -fehér apró gyémántokból készül. A középső gyémánt közepes méretű fekete gyémánt. Szimbolizálja a szeretetet, a szenvedélyt, az erőt és a szerencsét is.

14. Végtelen gyémánt gyűrű aranyban:

Végtelen gyémánt gyűrű aranyban

Szeretne egy egyszerű, de divatos gyűrűs dizájnt, amelyet funkciókban és rendszerességben hordozhat! A végtelen szimbólumát alkotó design a legjobb választás. Az aranygyűrű platina- vagy rózsaaranyból is készülhet, hogy elegáns megjelenést biztosítson. A gyűrű kialakítását apró, tiszta gyémántok díszítik a görbén. A gyűrű kialakítása végtelen szeretetet, szenvedélyt, képességet és örökkévalóságot képvisel. Ez a legjobb egyszerű ajándék egy különleges személynek.

15. Háromszög alakú nagy gyémántgyűrű:

Háromszög alakú nagy gyémántgyűrű

A háromszög alakú gyémántgyűrű elképesztően jól néz ki az ujjain kis funkciók vagy partik számára, sőt rendszeres használatra. A női gyémántgyűrű platina vagy fehér aranyból készült, és háromszög alakú varázst kapott gyémánttal. A stílusos gyűrű a szerelem, a barátság és a hűség Szentháromságát képviseli. Szintén szimbolizálja a hitet, a szeretetet, a hűséget és az érzékiséget.

16. Gyönyörű kanyargós gyémántgyűrű és jelentése:

Gyönyörű kanyargós gyémántgyűrű és jelentése

Divatos megjelenést szeretne etnikai kombinációval! A gyűrűs gyémánt dizájn több ívelt vonallal csomót alkotva lenyűgöző és merész megjelenést kölcsönöz. A rózsaaranyból készült gyűrű kristályfehér gyémánttal van domborítva, hogy növelje a dió szépségét. A gyűrűnek saját jelentősége van, amikor az első ujján viseli, ami a vezetést, az ambíciót és a döntéshozó hatalmat képviseli.

17. Madárgyémánt gyűrű lányoknak:

Madár gyémánt gyűrű lányoknak

A gyönyörű madár kialakítású gyűrűs kialakítás csodálatosnak tűnik, ha gyémánttal kombináljuk. A gyémánt- és aranygyűrű egy galambmadarat kapott, amely valójában a szerelmet szimbolizálja. A gyűrű bármilyen ruhához illik. Szerethető ajándék lehet különleges lányának Valentin -napon. A gyűrű fő szimbóluma a szerelem, a szenvedély, az élet és a romantika.

18. Vallási gyémántgyűrű neve:

Vallási gyémántgyűrű név

Az istenfélő gyűrű, amely az Isten iránti elkötelezettséget és a spiritualitást mutatja, csodálatos a vallási funkciók és a rendszeres viselet szempontjából. Az aranygyűrű Jézus nevét kapta, és egy kicsi, de fényes gyémánt van hozzáillesztve, amely finomságot kölcsönöz. A gyűrű szép ajándék lehet valakinek, akit érdekel vagy véd. Szerelmet, hitet, reményt és szerencsét szimbolizál.

19. Páva gyémántgyűrű kialakítása:

Páva gyémántgyűrű kialakítás

Amikor az ékszereket páva kialakítással tervezik, saját vonzereje van. Hasonlóképpen, ha egy páva kialakítást adnak a gyűrűnek, az is különböző színeket ad. A platinagyűrű páva kialakítást kapott, amely kék színű gyémánttal van ellátva, hogy színes textúrát kapjon. A gyűrű a ruhához és a szárihoz illik a legjobban. Az ilyen gyűrűk boldogságot, tisztaságot, nőiességet, szeretetet, stb.

20. Három pillangó gyémánt gyűrű rózsaaranyban:

Három pillangó gyémánt gyűrű rózsa aranyban

A pillangótervezés mindig vonzó volt minden korú lány számára. A rózsaaranyból és gyémántból készült gyönyörű gyémántgyűrű nőknek csodálatos és funky megjelenést kölcsönöz viselőjének. A három pillangó kivitel különböző színű gyémántot kap, ami színesebbé teszi. A gyűrűt széles körben hordják alkalmi ruhákban. A design a jogdíjat, a gazdagságot, az egészséget és a szabadságot szimbolizálja.

21. Íj gyémánt gyűrű:

Íj gyémánt gyűrű

Egy aranyos és finom gyűrűs kivitel a különféle közül az íj kialakítású. A fekete gyémánt gyűrű platinából vagy ezüstből készült, és fehér és fekete CZ gyémántokkal van kirakva, amelyek íj formáját alkotják. Ez egy olyan dizájn, amelyet széles körben hordanak alkalmi és partikban, vagy irodákban is, hogy elbűvölő és hangulatos megjelenést biztosítson. A design a nőiességet, a szeretetet és a ragaszkodást képviseli.

22. Lábujj gyémánt gyűrűk házas nőknek:

Lábujj gyémánt gyűrűk házas nőknek

A lábujjaknak saját fontosságuk van a hindu esküvőkön. És ha a gyűrűket gyémántokkal díszítik, akkor vonzó megjelenést kölcsönöz. A lábujjgyűrű apró, tiszta gyémántokkal tarkított, fekete -fehér, bájos és elbűvölő megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak. A gyűrű olyan érzést fejez ki, mint a szeretet, vonzalom, törődés, szenvedély és érzékiség.

23. Legújabb hurok gyémánt gyűrű:

Legújabb hurok gyémánt gyűrű

Szeretne valami divatos ruhát viselni! A gyémántgyűrű kialakításának új és legújabb formái a hurokgyémánt gyűrűs kialakítás. Az arany gyűrű kristályfehér színű gyémánttal van szegezve. A különböző görbékkel ellátott kialakítás elképesztő és merész megjelenést kölcsönöz. Minden divatos és divatos ruhához illik. A design újjászületést, termékenységet, erkölcstelenséget, isteniséget és nőiességet képvisel.

24. Delfin által tervezett gyémántgyűrűk tizenévesek számára:

Delfin által tervezett gyémántgyűrűk tizenévesek számára

A tizenéves lányok körében népszerűvé vált gyémántgyűrűs design a delfin kialakítása. A platinából és ezüstből készült ezüst gyűrű fehér démont tartó fehér gyémántot tartalmaz. Leegyszerűsített személyiséget kölcsönöz annak, hogy minden ruhadarab viselője legyen. Az újjászületést és a megújulást szimbolizálja. A gyűrűsujjon viselve szerencsét is hoz. Ez a legjobb ajándék a barátságban.

25. Arany teknős gyémánt gyűrű:

Arany teknős gyémánt gyűrű

A teknősbéka a szerelem és a szerencse szimbóluma. A mutatóujjon teknősbélésű gyémántgyűrűs mintákat viselnek. A dizájn aranyból készült, és egy gyémánttal kirakott teknősbéka van rajta. A formatervezést rendszeres viseletre viselik. A szeretetet, a szerencsét, a teremtést és a bölcsességet szimbolizálja. A gyűrű, ha különleges alkalmakra ajándékozják meg valakit házasság, vallásos események, kisebb alkalmak stb.

Azt mondják, hogy a gyémánt örök. Bármilyen kialakítású gyémántgyűrű csodálatos és vonzó. Különleges ajándék az újonnan házasodtaknak, és babazuhanynak is. Ez a legértékesebb drágakő. A gyémántból készült ékszerek királyi megjelenést kölcsönöznek. A menyasszonyi viselet ékszerei mindig gyémántokkal vannak szúrva, hogy új csillogást kölcsönözzenek a menyasszonynak. A gyémánt jegygyűrű a menyasszony és a vőlegény elkötelezettségének szerepét játssza a megtörhetetlen kapcsolat és a mély szerelem iránt.