25 Népszerű és legújabb ékszergyűrű minták nőknek és férfiaknak

A gyönyörű gyűrűs minták mindig is díszítették a gyönyörű ujjakat, akár férfiak, nők, akár csecsemők. Arany, ezüst, rubin, gyémánt, rost stb. A gyűrűk összességében a végtelenséget, kézzelfoghatóan és a feminizmust szimbolizálják. Úgy tartják, hogy ha az egyik ujjában gyűrűt visel, az varázslatos erőt ad, nem pedig érzékenységet. A gyűrű megjelenése bármely ujjában más és szent megjelenítést kölcsönöz a kőnek vagy gyémántnak.

gyűrűk

Női és férfi gyűrűk ékszertervei:

Nézzünk meg néhány népszerű gyűrűs mintát, amelyek divatba kerülnek ebben a szezonban.

1. Arany gyűrű rubinkővel:

Arany gyűrű rubinkővel

Az aranyból készült gyűrű egyszerű, de kifinomult kialakítása csodálatos a rutin viselethez. A gyűrű sötét vörös rubinnal van szegezve, ami elképesztő tapintást kölcsönöz a kialakításának. A rubin a szerelem, az erő, az energia és a szenvedély szimbóluma. Ez az ősszel született emberek természetes köve, ezért szerencsét jelent, ha különleges alkalmakra ajándékozzák őket.

2. Infinity virágos gyűrű ezüstben:

Infinity virágos gyűrű ezüst színben

A végtelen formatervezés és az ezüst színű virágos design szép kombinációja a népszerű gyűrűk a nők számára. A végtelen az örökkévalóság és a megerősödés szimbóluma. De a végtelen gyűrűs kialakítás mély szerelmet jelent két szerelmes között. A virágos kivitel fehér kristálykővel növeli szépségét. A formatervezést széles körben használják eljegyzésekben és házasságokban, mivel a szeretet erős kötelékét képviseli.

3. Férfi arany és gyémánt gyűrű:

Férfi arany és gyémánt gyűrű

Egy egyszerű arany és gyémánt gyűrű férfiaknak lenyűgöző és merész megjelenést kölcsönöz, amikor a gyűrűsujjon viselik, más néven gyűrűs ujját. A vastag arany gyűrű egyszerűen hat apró fehér gyémánttal van ellátva, hogy elbűvölő tapintást kölcsönözzen a gyűrűnek. A gyűrű, amikor a gyűrűs ujját viseli, jelképezi viselőjének művészi, optimizmusát és vonzalmát. Ünnepi viseletre a legjobban illik.

4. Szív alakú rózsa arany gyűrű:

Szív alakú rózsa arany gyűrű

Valami személyeset és egyedit szeretne ajándékozni a vőlegényének az eljegyzése során! Egy szívből készült gyűrű tökéletes ahhoz, hogy kiegészítse szerelmét iránta. A gyűrű több rózsaaranyból készült szívvel készült, és CZ apró gyémántokkal tűzdelték fel. A gyűrűben lévő szív a szeretetet, a ragaszkodást, a tiszteletet, a hatalmat stb. Jelképezi, és ezért tökéletes érzéki ajándékként.

5. Négy szirmú ezüst virággyűrű:

Négy szirmú ezüst virággyűrű

Az ezüst gyűrű virágmintával frissített megjelenést kölcsönöz személyiségének. A gyűrű fényes megjelenést kölcsönöz, ezüstből és a szirmok fehér gyémántból. A gyűrű szimbolizálja a békét, a boldogságot, a tisztaságot és a gazdagságot, ha különleges személynek ajándékozzák. Elegáns megjelenést kölcsönöz a tervezői ruhákon. Ez egyben hüvelykujjgyűrű is, ezért a viselő személy erős akaraterejét képviseli.

6. Ezüst gyűrű levelekkel:

Ezüst gyűrű levelekkel

Divatos megjelenést szeretne az öltözékéhez. Próbáljon ki valamit a természettel kapcsolatban. A női ezüst gyűrű gyűrűje lila kövekkel van kitűzve, amelyek a levelek alakját más textúrában kapják. Az ilyen gyűrűket széles körben alkalmazzák a mutatóujjon, amelyet Jupiter -ujjnak is neveznek. Viselve vezetést, ambíciót, hatalmat és igazságot jelent.

7. Pillangó gyűrűs ékszerek:

Pillangó gyűrű design ékszerek

A pillangók mindig is a nőstények vonzerejét jelentették. Az ékszergyűrű meglehetősen népszerű és legszebb formája a pillangó. A gyűrű rózsaaranyból készült, és pillangó formájú, ahol a szárnyak CZ gyémánttal vannak szúrva, hogy csillogó megjelenést biztosítsanak. A design változást, boldogságot, szabadságot és tisztaságot képvisel. Csodálatos ajándék független nőknek.

8. Kaido Design gyűrű nőknek:

Kaido Design gyűrű nőknek

Gujaratban közismert nevén Kaido, ez egy vastag gyűrű, amelyet a nők általában a gyűrűsujjon vagy a hüvelykujjon viselnek. A kialakítás vastag gyűrűből áll, mehendi -szerű mintákkal, dombornyomással. A rózsaaranyból készült gyűrű gyémántot kapott, hogy ragyogjon. Gyönyörűen csillogtatja etnikai viseletét, egyedi és formatervezett megjelenést kölcsönözve a kezének.

9. Tervező gyűrűs tervezés esküvőre:

Tervező gyűrűs tervezés esküvőre

Szeretné, hogy az ujjai stílusosak legyenek a dizájner viseletével és a tervezői gyűrűvel! A divatos gyűrűs design két levél között virággal jelenik meg. A levelek görbe megjelenést is kapnak, fehér gyémánttal tűzdelve. A virág aranyszínű, halványsárga gyémánt. A dizájnt az arab mehendi minták ihlették. Gazdag megjelenést kölcsönöz személyiségének a házassági funkciókban és a különleges eseményekben.

10. Gazdag gyűrűs design nőknek:

Gazdag gyűrűs design nőknek

Gazdag és elegáns formatervezést szeretne viselni egy magas szintű társaságban vagy királyi esküvőkön! Próbáljon ki egy dizájnt, amely gyémántot és rubint is tartalmaz. A gyűrű alapja fehér aranyból készült, ami új szintre emeli értékét. A formatervezést ezután teljesen fehér kristálygyémántok és rubinok borítják. A design a királyságot, a gazdagságot és a hűséget szimbolizálja. Ajándék lehet egy nagyon különleges személynek is. A dizájnt a férfiak is széles körben hordozzák a gyűrűsujjukban.

11. Gránátgyűrű tervezés lányoknak:

Gránátgyűrű tervezés lányoknak

Az egyedi tervezésű gyűrűs minták aranyos lányoknak a Garnet gyűrű. A gyűrű arany, gránát és tengeri gyöngy keveréke. A dizájnt a történelmi gyűrűs minták ihlették, ahol a tengeri gyöngyök jegyzeteket mutatnak az erős kötéshez. Ezért az utolsó ujjgyűrű viselése határozza meg az erőt, a hatalmat, az érzelmeket, a termékenységet és a jólétet. Klassz megjelenést kölcsönöz az alkalmi ruháknak, különösen a tehénfiús ruháknak.

12. Scorpion Ring karkötő ékszerek:

Skorpió gyűrű karkötő ékszerek

A karkötővel ellátott gyűrűs minták manapság meglehetősen divatosak a fiatalok körében. A skorpió gyűrűs karkötő az egyik. A karkötőt skorpió -dizájn követi, hogy vad megjelenést kölcsönözzön a nézőknek. A gyűrűs karkötő ezüstből készült. A design változást, halált, érzékiséget, vonzalmat, szenvedélyt és szexuális energiát képvisel. Csillogó ajándék lehet a szeretett számára, hogy megmutassa a szeretet iránti szenvedélyét.

13. Mangalsutra gyűrűs karkötő kialakítása:

Mangalsutra gyűrűs karkötő kialakítás

A piacon új és népszerű gyűrűs minták jelennek meg, amelyek a mangalsutra gyűrűk. A karkötő egy gyűrűvel van összekötve, amelynek szálai hasonlóak a mangalsutra -hoz. A mangalsutra medálja lesz a karkötő, és a tincset a gyűrűsujjig tartják, gyűrűvel, apró gyémántmintával. Lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az etnikusoknak, ahol nehéz nyakláncot hordhat a nyakán és mangalsutrát a csuklóján.

14. Menyasszonyi lábujjgyűrű ékszerek:

Menyasszonyi lábujjgyűrű ékszerek

A lábgyűrűknek saját jelentősége van a hindu esküvőkön a kultúra szerint. Van egy rituálé, amikor a menyasszony szülei ráveszik a lábujjgyűrűt. A lábujj ilyen rajwadi kialakítása csodálatos és merész megjelenést kölcsönöz minden menyasszonynak. A kör alakú gyűrű fehér és zöld smaragdokkal díszített, királyi stílusban. Indiában Bichwa néven is ismert.

Olvass tovább> Legújabb lábujjgyűrűk nőknek.

15. Gyöngy és gyöngyök lábujjgyűrű tizenévesek számára:

Gyöngy és gyöngyök lábujjgyűrű tizenévesek számára

A tengeri gyöngyökkel és kristálygyöngyökkel készült orr -dizájn pazar, de ugyanakkor egyszerű, csodálatos megjelenést kölcsönöz a lábnak. A lábujjgyűrű keményített, amíg a láb szandálos megjelenést kölcsönöz. A gyűrű tökéletes megjelenést kölcsönöz az alkalmi strandoknak. A főiskolai tinédzserek széles körben elfogadott formatervezésként szolgálnak az egyetemen és az irodákban is.

16. Baba kézgyűrű kialakítása arany színben:

Baba kézgyűrű design arany színben

A baba zuhany fontos ünnep minden nő életében. A nap fontosságának növelése érdekében a babakéz kialakítású gyűrű tökéletes ajándék, amelyet átadhat. Az aranyból készült gyűrű egy babatenyér varázsát adja, ami jelzi, hogy egy angyal belép a viselő életébe. Ajándékozva a mély szeretetet, boldogságot, tisztaságot és sok szerencsét szimbolizálja az új anyának.

17. Csecsemőgyűrű kialakítása új anyukáknak:

Csecsemőgyűrű tervezés új anyáknak

Különleges ajándékot szeretne ajándékozni a babazuhanyon vagy a szülés után! A szívhez tervezett csecsemőgyűrű a legjobb ajándék. A gyűrű aranyból készült, és szív alakú a tetején. A design a legnagyobb szeretetet és szenvedélyt mutatja, amelyet a pár hordoz egymás iránt. Ez a szexuális energia szimbóluma is, amikor férjétől új anyának ajándékozzák. Finomságot kölcsönöz a baba kezének viselése során.

18. Indiai hagyományos gyűrűs minták:

Hagyományos indiai gyűrűs minták

Hagyományos stílusú ékszergyűrűket keres! Próbáljon ki egy maharadzsa stílusú gyűrűt. A gyűrű kerek textúrájú, amely két -három ujjat takar. Aranyból készült gyűrű dombornyomott, nehéz mintákkal, amelyeket a henna minták inspiráltak. Királyi megjelenést kölcsönöz az etnikai és tervezői lehengáknak, a száriknak, az anarkali öltönyöknek stb.

19. Páva tervező gyűrű:

Páva Design gyűrű

Ami az ékszereket illeti, a páva minták nem zárhatók ki. A páva textúrájával és kialakításával ellátott gyűrűs kialakítás lenyűgöző és hagyományos megjelenést kölcsönöz ruhájának. A gyűrű aranyból készült, és világosbarna gyémánttal tűzdelt, így a páva valósághű megjelenést kölcsönöz. A formatervezést széles körben alkalmazzák öltönyök, lehengák és páik páva kivitelben.

20. Középső ujjgyűrűk nőknek:

Középső ujjgyűrűk nőknek

A gyűrűk nemcsak az ujjakon, hanem a középső ujjakon is kopottak. Gyakran viselnek olyan készleteken, amelyek hasonló dolgokhoz kapcsolódnak. A tervek olyan varázsaival készülhetnek, mint a Hold, nyilak, csillagok, nap stb. Az ilyen gyűrűk a végtelenséget, kézzelfoghatóan, a termékenységet és a jólétet szimbolizálják, ha alkalmi vagy hivatalos ruhák alatt viselik, valamint etnikai öltönyökkel.

21. Mennyei kék gyűrű fehér aranyban:

Mennyei kék gyűrű fehér aranyból

Szeretnéd hordani a születési követ! Itt van egy design, amely a mennyei kék zafír drágakővel készült. A drágakő fehér arany színű. Ez a március születési köve. Elsősorban a hűséget szimbolizálja, de azon kívül, ha az első ujján viselik, védelmet, szellemiséget és szerencsét jelent.

22. Arany és ezüst gyűrűs kialakítás férfiaknak:

Arany és ezüst gyűrűs design férfiaknak

Szeretne valami vallásos ruhát viselni! Az aranyból és fehéraranyból vagy ezüstből készült gyűrűs dizájn lenyűgöző dizájnt kölcsönöz az om szimbólumának. A gyűrű férfiaknak készült, és leginkább a gyűrűsujjon viselik. Ganga Jamuna dizájn néven is ismert. Minden öltözéknek megfelel, és mindennapi használatra nagyon kopott. Megmutatja az emberek hitét Isten iránt és a tiszteletet.

23. Betűrendes gyűrűs kivitel gyémántokkal:

Betűrendes gyűrűs kivitel gyémántokkal

Mi más, mint egy személyes gyűrűs kialakítás a kezdőbetűivel! Az aranyból és gyémántból készült szép dizájn divatos, de puha megjelenést kölcsönöz viselőjének. A görbe ábécé növeli szépségét. Csodálatos ajándék lehet annak, akit szeretsz. Az ilyen mintákat férfiak és nők is viselik. Aranyos ajándék lehet az újszülöttnek is, aki megajándékozza a birtokában lévő ábécével.

24. Keresztény gyűrűs tervezés esküvőre:

Keresztény gyűrűs tervezés esküvőre

A keresztény gyűrűs mintáknak saját varázsa van. Úgy tervezték őket, hogy valamilyen üzenetet közvetítsenek. A keresztény esküvők vagy eljegyzések ilyen formatervezése fehér aranyból készült kivitel, dombornyomott idézőjelekkel. Írhat üzenetet a gyűrűre szeretettjének, vagy bármilyen idézetet, vagy egyszerűen a nevét. Ez a szellemiség, a tisztaság, a szeretet és a hűség szimbóluma.

25. Fekete gyűrű kialakítása:

Fekete gyűrűs kialakítás

Stílusos megjelenést szeretne kapni bármilyen funkcióhoz, vagy egyszerűen csak rendszeresen viselni fekete színben! A fekete mindig is a vonzás központja volt mindenki számára. A gyűrű csodálatos kialakítása fekete gyémánttal körülvéve több fehér fényes gyémánttal gyönyörűen néz ki, ha virágot tervez. A gyűrű lenyűgözően néz ki az etnikumokon és olyan formálisokon is, mint a plazo, a long designer kurta stb.

Az ókorban a gyűrűket a személy állapotának megfelelően végezték. Például az orvosok gyűrűt viseltek a hüvelykujjon, kereskedők a mutatóujjon, bolondok a középső ujjon, diákok a gyűrűsujjban és a szerelmesek az utolsó ujjon. Ennek ellenére a gyűrűk fontos helyet foglalnak el, többféle kialakítással, hogy az ujjak csinosabbak legyenek.