25 népszerű platinagyűrű a világon és jelentőségük

A gyűrű olyan ékszer, amelyet férfi és nő is díszít. A gyűrűk ékszerként nagyon régiek, és nyomaik vannak a történelemből. Az ó -királyságbeli Egyiptomban élő emberek különféle ujjgyűrűket viseltek, és azóta ez a divat. A gyűrű különböző dolgokat szimbolizál. Kövekkel viselik a viselő javára, és eljegyzési gyűrűket cserélnek a párok között.

platina gyűrűk

A bal kéz negyedik számjegye vagy gyűrűsujja a világ nagy részén a jegygyűrű viselésének szokásos helyévé vált. A régi hiedelemhez kapcsolódik, hogy a bal kéz gyűrűsujját egy véna köti össze közvetlenül a szívvel: a szeretet ere. Ezektől eltekintve divatékszerként is használják, amelyek növelik az egyik szépségét.

A platinagyűrűk legújabb formái nőknek és férfiaknak:

A platina a legszebb fém, és cseng, ha elképesztő. Íme néhány platina gyűrűs minta lányoknak és pároknak.

1. Platina virágos gyűrűs design lányoknak:

Platina virágos gyűrűs design lányoknak

A virágok, mint mindig, a fellendülést és a sikert jelképezik. Ez a platinagyűrű három szirmú virággal, gyémánttal és lila kövekkel rendelkezik. A gyűrűbe ágyazott lila virág gyémántokkal elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez egy tökéletes platina gyűrű lányoknak. Hűvösnek és sugárzónak tűnik. Hosszú ujjak és ez a gyűrű remek párosítás. Magabiztosan elköltözhet ezzel a színes platinagyűrűvel.

2. Egyszerű kerek platina gyűrű:

Egyszerű kerek platina gyűrű

Ha valakinek egyszerűnek kell lennie, mégis sugározni szeretne, akkor ez a kerek, kis gyémántos platinagyűrű ideális. Alkalmi ruhában és alkalmakkor is viselhető, mivel a hivatalos találkozón stílusosnak kell lennie, anélkül, hogy túl színes lenne. Ez a kerek platinagyűrű fantasztikus dizájn a tizenévesek számára, amely könnyedén hordhatja őket bármilyen ruhán anélkül, hogy gondot okozna a ruhák összeillesztése.

3. íj csomó platina gyűrű:

Íj csomó platina gyűrű

Az íjcsomó nemcsak hajszalagokban vagy cipőkben, hanem gyűrűkben is megtalálható. Az íjcsomós platinagyűrű nagy gyűrű, amely jól látható. A gyűrűn készült íjcsomóban gyémántok csillognak. Ez egy tökéletes parti ékszer, amely elkápráztat és ellopja a fókuszt, hogy a viselője csinos legyen. A nagy íj platina gyűrűk most divatban vannak, mivel meg akarják mutatni, mit viselnek. Minél nagyobb a gyűrű, annál szebb a megjelenése. A hagyományos ruhákon szebb lesz.

4. Női csavart platina eljegyzési gyűrű:

Női csavart platina eljegyzési gyűrű

Ennek a platinagyűrűnek a gyönyörű kivitele platina eljegyzési gyűrűvé teszi. Az ujj alsó része el lesz takarva ezzel a csavart gyűrűvel. A gyűrű csavart hurkaiba gyémántok vannak beágyazva, amelyek nagy erővel csillognak. Nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz az egyiknek. Ez a gyűrű emlékezetessé teszi az eljegyzést. Gyűrűként is hordható rendszeresen a munkahelyen és a bulikban, hogy szerethető legyen a kezed.

5. Lány platina szívgyűrű gyémántokkal:

Lányok platina szív gyűrű gyémántokkal

A szívtervezés ugyan régi, de soha nem divatból. A szív szimbolizálja a kapcsolat hatalmas szeretetét, és ez a platina szívgyűrű a legjobb módja annak kifejezésére. Ez a platinagyűrű egyedi kialakítású; két egymással összekapcsolt hurok és a tetején gyémántból készült szív látható. A szív közötti teret nagyméretű gyémánt tölti ki, ami rendkívül stílusossá teszi megjelenését. Ajándékozhatók a kedveseknek.

6. Hagyományos arany és platina gyűrűk nőknek:

Hagyományos arany és platina gyűrűk nőknek

Az arany maga nemesfém. Ez az aranyból készült platinagyűrű gyönyörűen néz ki. A sárga -fehér fém kombináció kiemelkedő. A gyűrűben lévő arany műalkotás hasonló a mogulok műemlékeiben található műalkotáshoz, amely azt jelzi, hogy a virág és az ívelt levelek dizájnja a történelemből származó kedvenc. Ez az arany platinagyűrű elegánsan fog kinézni a hagyományos öltözékeken, és bármely korosztályú nő viselheti.

7. Solitaire Diamond Platinum Ring Design:

Pasziánsz gyémánt platina gyűrű

A pasziánszok mindig a csúcson vannak az igényekben. Ez a pasziánsz platina gyűrű nem rendelkezik olyan csillogó platina és pöttyös mintákkal, és egy nagy pasziánsz a tetején. Nincs más mintája, de még mindig lenyűgözőnek tűnik. Bármilyen ruhán viselhető, és imádnivalóvá teszi a viselőjét.

8. Gyönyörű fekete platina gyűrű:

Gyönyörű fekete platina gyűrű

Fekete a királyi szín, ha bármihez hozzáadják, elbűvölővé teszi. Ennek a platinagyűrűnek fekete virága van gyémánt körvonalakkal, ami teljesen elképesztően néz ki. Ha valaki kontrasztos színkombinációt szeretne, akkor a fekete -fehér kombináció a legjobb. Ez a gyűrű zökkenőmentesnek tűnik. Viselje bulikon, hogy megmutassa szépségét.

9. Esküvői platina gyűrű kövekkel:

Esküvői platina gyűrű kövekkel

A színes kövek, mint a rubin, zafír, smaragd stb., Amikor platinához adják, drágábbá teszik a gyűrűt. A platina jegygyűrűk kövei illeszkednek a ruhához. Ez a gyűrű zöld kővel rendelkezik, amely szépen el van rendezve virágként. Ez a gyűrű hagyományos ruhákon viselve figyelemre méltóvá teszi a megjelenést. Túl vonzónak és vonzónak tűnik.

10. Platina eljegyzési gyűrű gyöngyökkel:

Platina eljegyzési gyűrű gyöngyökkel

A Pearls elegánsnak tűnik, és platinagyűrű hozzáadásával eleganciát kölcsönöz viselőjének. A gyöngy királyi megjelenést kölcsönöz, és platinagyűrűkben is használható eljegyzéshez. A gyöngy és fenséges érintése örökké tartóvá teszi a kapcsolatot.

11. Füstös platinagyűrű ékszerek:

Füstös platinagyűrű ékszerek

Ez a platinagyűrű füstös vonásokkal rendelkezik, körbefutó gyémántokkal és közepén egy nagy gyémánttal. Klasszikusnak tűnik. Régimódinak tűnik, de nem az. Még szerethető megjelenést kölcsönöz a sötét arcszínnek. Imádnivaló lesz tőle viselője.

12. Széles platinagyűrűk lányoknak:

Széles platina gyűrűk lányoknak

A széles gyűrűk az ujjal borított negyedet teszik csodálatossá. Ennek a széles platinagyűrűnek a tetején csillogó kristályok vannak, amelyek elkápráztatnak. Nagyon jól néz ki, és a tizenévesek viselhetik a főiskolákon és napközben, hogy stílusosak és különbözőek legyenek.

13. Feather Touch Platinum Ring mindennapi viselethez:

Feather Touch Platinum Ring mindennapi viselethez

Nagyon egyszerű és stílusos gyűrű ez a tollból készült platinagyűrű. Durva és kemény megjelenést kölcsönöz, és merész viselkedést mutat. Bárhol és professzionális célokra viselhető, ahol egyszerűnek, de stílusosnak kell lennie.

14. Merész & Édes platina páros gyűrűk:

Félkövér & amp; Édes platina páros gyűrűk

Ez egy platina gyűrű pároknak. Nagyon ritka a gyűrűk párosítása, és ez az egyik közülük. A félkövér a férfit illeti, amely végig sima, és csak gyémánt a tetején, míg a nő számára a gyűrű, amely a gyémánt oldalán szárnyaknak tűnő mintákkal rendelkezik. Egy tökéletes pár biztosan kereste ezeket a gyűrűket. A férfi megkaphatja ezt, és szárnyakat adhat a feleségének, és támogathatja őt, hogy repüljön, mint a gyűrűk.

15. Blue Touch on Platinum Rings pároknak:

Kék érintés a párok platinagyűrűin

Az ég és a víz kék, és ez a kék szín tükröződik ezekben a gyűrűkben. A kék királyi szín, és ezek a gyűrűk fele platina színűek és félig kék színűek, ami nagyon egyszerű kivitelben néz ki. Az oldalán egy kis gyémánt borított. Viselhető kék ruhára, hogy megfeleljen, és a párok csendben megnyithatják kapcsolatukat, ha ugyanazokat a gyűrűket viselik nyilvános alkalmakkor vagy munkahelyeken.

16. Szív ízületi platina gyűrűk esküvőre:

Szív ízületi platina gyűrűk esküvőre

Ezek a szív ízületi platina gyűrűk ideálisak eljegyzésre vagy esküvőre. A teljes szív csak akkor készül el, ha összekapcsolják. Egy párnak fél szíve lesz az egyik, másik fele a partnerrel. Ezek a platinagyűrűk a legjobb módja annak, hogy kifejezzék egymás iránti szeretetüket. Harc történhet, de ezek a varázslatos gyűrűk biztosan közelebb hozzák a partnereket.

17. Csodálatos pillangó platina gyűrű:

Csodálatos pillangó platina gyűrű

A pillangó hatalmas átalakulást jelent az életben, és felszólít minket, hogy bővítsük szárnyainkat és lépjünk tovább. Ez a platina pillangógyűrű önmagát szolgálhatja, valamint divatgyűrű a nem hívők számára. Gyönyörű platinagyűrű pillangós kialakítással a tetején, gyémántokkal burkolva. Stílusos megjelenést kölcsönöz a tizenéveseknek és a fiatal nőknek.

18. Diamond Leaf Platinum gyűrűk nőknek:

Diamond Leaf Platinum gyűrűk nőknek

A természet szerelmeseinek biztosan tetszeni fog ez a levélből készült platinagyűrű. Egyedülálló megjelenésű, gyémántos levéllel, csillogással. Ez a csinos gyűrű imádnivaló, és a viselőjét fantasztikusan fogja érezni. Ezeket bármilyen korú nőknek meg lehet ajándékozni, mivel gyönyörű megjelenésük és káprázatos megjelenésük miatt mindenkinek tetszeni fog.

19. Vezetékes platinagyűrűk férfiaknak és nőknek:

Vezetékes platina gyűrűk férfiaknak és nőknek

Ez a platinagyűrű úgy néz ki, hogy sok vezeték össze van kötve egymással. Nagyon pimasz megjelenést kölcsönöz. Mind a férfiak, mind a nők viselhetik. Az egyetemi lányok, akik ezt hűvös öltözékben viselik, elbűvölővé teszik őket. A férfiak ezt fekete ruhákon is viselhetik, hogy jól láthatóvá váljanak, ami minden bizonnyal varázst kölcsönöz személyiségüknek. Osztályt ad az egyiknek.

20. Kúszónövények a platinagyűrűn:

Kúszónövények a platinagyűrűn

A kúszónövények olyan növények, amelyek a talajon nőnek és mozognak. Nem másznak fel. Ez a művészet ebben a platinagyűrűben másolódik. Ez a gyűrű három kerek mintázatú fürtként ábrázolja a virágot és a szárot. Összességében a design gyönyörűnek tűnik. Ez egy nagyon egyszerű kialakítás, de nem kevesebb, mint a többi gyűrűs kivitel. Valójában saját osztálya van. Ez remekül fog kinézni tinédzsereknél, és gyönyörű annak, aki partnere ajándékozza meg őt.

21. Antik platina esküvői gyűrűk:

Antik platina esküvői gyűrűk

Az antik platinagyűrűket nehéz megtalálni, de ez közülük egy. Szépnek tűnik. Egyedi kialakítású, füstös megjelenéssel rendelkezik. Eljegyzési vagy jegygyűrűként is használható, hogy szebbé tegye az alkalmat ezzel az antik platinagyűrűvel. A menyasszony vagy a menyasszony a világ felett érzi magát ezzel a lenyűgöző platinagyűrűvel.

22. Egyszerű Star Platinum gyűrűk pároknak:

Egyszerű Star Platinum gyűrűk pároknak

Ahhoz, hogy egy sztárpár kinézetét kapja, ez a csillag platina gyűrű hasznos lehet ennek a megjelenésnek a megszerzésében. Ez a gyűrű egyszerűen elegáns gyűrű, formatervezés nélkül, és csak egy kis csillag kialakítás kíséretében egy kis gyémánt. Nagyon stílusos és hűvös megjelenést kölcsönöz. A viselők egyértelműen észrevennék, hogy másképp néznek ki a szemet gyönyörködtető platinagyűrűik miatt.

23. Összekapcsolt platinagyűrűk szerelmeseknek:

Összekapcsolt platinagyűrűk szerelmeseknek

Ahogy a két szerelmes szíve ugyanúgy össze van kötve, mint ez a platinagyűrű, összekapcsolt formaterveket készítettek. A kidolgozott munka a gyűrű között van, és a végein szóközök vannak. Baromi stílusosan néznek ki. Olyan megjelenésű, hogy férfiak és nők is viselhetik. Glamot ad hozzá egy stílushoz.

24. Fekete kő platina gyűrű:

Fekete kő platina gyűrű

A fekete nedvszívó minden színben, amelyet kövekként használnak ebben a platinagyűrűben. Ezt a gyűrűt gyönyörűen tervezték gyémántok és fekete kő beágyazásával, amely spirális kilátást nyújt. Ez egy nagy platinagyűrű, amely gyönyörűen fog kinézni menyasszonyokon és más hölgyeken hagyományos alkalmakkor.

25. Név kialakított platinagyűrű:

Név: megalkotott platinagyűrű

Régebben a kulcskarikákra, a kávéscsészére és minden másra nyomtattuk a nevet, most már névvel ellátott gyűrűket is készítünk. Nem szükséges két szerelmes madár nevét megszerezni; lehet bármilyen típusú kapcsolat testvér testvér, anya gyerekekkel és mások. A névvel készített platinagyűrűk örökre megmaradnak, és gyönyörűen néznek ki, valamint büszkén mutatkoznak be. Ez a név által készített platinagyűrű nagy gyémánttal van ellátva és nevek oldalán. Káprázatosnak tűnik.

A gyűrűk olyan ékszerek, amelyek gyönyörűvé teszik a kezüket. Divatban voltak és mindig is maradnak. Divatszimbólumként használják őket. Az elsődleges információkkal egyszerűen kézfogással tud szolgálni. A platina egy nagyon értékes fém, és egy gyűrű ebből a legjobban néz ki a többiek közül. A platinagyűrűket férfiak és nők is viselik, és mindkettő különböző kialakítású, hogy imádnivaló legyen. Különböző formatervezési kollekciók állnak rendelkezésre eljegyzési, esküvői és párok gyűrű számára. Mindannyian kiemelkedően néznek ki.