9 A legújabb ígéretes gyűrűk pároknak

Gondolkodik azon, hogy felajánlja szerelmét! Vagy keres egy értékes szerelmes zuhanyzási ajándékot neki vagy neki ezen a Valentin -napon! Szerelmének örökké tartó ígéretként való kifejezésére számos pár ígéretes gyűrűs kialakítás áll rendelkezésre. Igen, a hagyományos eljegyzési gyűrűket most az ígéretes gyűrűk váltják fel, amelyek kis méretűek lehetnek, de minden imádnivaló mintát tartalmaznak a szeretet kifejezésére.

Megfelelő ígéretes gyűrűk pároknak:

Nézzük végig az ígéretgyűrűk érzéki terveit, hogy megtudjuk fontosságukat.

1. Zafír párok ígéretes gyűrűi:

Zafír párok ígéretes gyűrűket

A platina ígéretes gyűrűk pároknak, amelyek közepén egy apró zafír gyémánt van rögzítve, tökéletes egy frissen házasodott pár számára. A gyűrű ígéretes szavakat is hordoz örök szerelem, ami megmutatja a szeretet mélységét, amit megosztanak egymással.

2. Gyémánt szívpár ígéretes gyűrű:

Gyémánt szívpár ígéretes gyűrű

A valódi dizájn a Valentin -napra ajándék lehet ebben a szezonban a gyűrű, amelyet két szív díszít piros és lila gyémánttal. A szívek egy virágággal vannak összekötve, míg a gyűrű rejtett üzenetet is tartalmaz a szeretetről.

3. A szív páros ígéretes gyűrűjének megosztása:

Szívpáros ígéretgyűrű megosztása

Egy ígéret gyűrűzik a pár platina dizájnjában, megosztott szívvel, ez a legjobb az újonnan házasodott pár bemutatására. Mindkét gyűrűben félig kialakított szívtervezést tartalmaz, ami azt jelenti, hogy mindkettő hiánytalan egymás nélkül.

4. Király és királynő ígéretes pár gyűrűk:

Király és királynő ígéretes pár gyűrűket

Szeretnéd kifejezni, hogy ő az életed királynője, ő pedig a király? Itt egy koronagyűrű tervezés egy királynő és egy király számára. Az ígéretgyűrű a legjobb, miközben azt javasolja, hogy szerelmed legyen a királynőd. A gyűrű számára szívkoszorú, gyémántokkal díszített, míg gyűrűje keresztmetszetű.

5. Pár ígéretes gyűrű felajánlása:

Pár ígéretes gyűrű

Egy különleges módja annak, hogy bármilyen különleges napra javaslatot tegyen, ha ígéretes gyűrűt kínál, amely kézzel tartja a szívet. A gyűrű ezüst sterling fémből készült. A gyűrű vastag cikk -cakkos textúrát is kap, szeretetteljes kézzel.

6. Személyre szabott pár ígéret gyűrű:

Személyre szabott pár ígéret gyűrű

Szeretne emlékezetes napot ajándékozni szeretteinek! Íme egy ígéretes párgyűrűs kialakítás, amelyen dombornyomott az emléknap dátuma és a pár neve. A platinagyűrű neki és neki is adható.

7. Rózsa arany pár ígéretes gyűrűk:

Rózsa arany pár ígéret gyűrűk

A szív és a végtelen szimbólumokkal tervezett rózsaarany páros gyűrű a megfelelő az ígéretes szerelemhez. A gyűrűben lévő Heart design kötött végtelen formatervezést kapott középen, benne gyémántokkal. A gyűrű az igaz szerelem, az elfogadás, az érzékiség és a soha véget nem érő kapcsolat szimbóluma.

8. Mickey Mini pár gyűrű kialakítása:

Mickey Mini pár gyűrű kialakítása

A barátságod átalakul szerelemmé? Íme egy aranyos ígéretgyűrűk pároknak, amelyeket kifejezetten ilyen pároknak terveztek. A gyűrű Mickey designját és a mini arcok csókját hordozza. A szeretet elfogadásának titkos üzenetét is hordozza.

9. Szívverés páros ígéretes gyűrű:

Szívverés pár ígéretes gyűrű

Szeretnéd üzenni, hogy ő a szíved, és fordítva! Ezüstötvözetből készült pár ígéretes gyűrűs dizájnt keres. A fekete gyűrű fehér színt kapott, ami azt is jelenti, hogy az életük összekapcsolódott.

Az aranyos ígéretes gyűrűk pároknak aranyból, ezüstből, platinából vagy bármilyen más fémből készülhetnek. Amikor a gyűrűt megajándékozzák a párral, áldásként szeretetben gazdag életet kíván nekik. A párok ígéretes gyűrűinek új trendje a mágneses ígéretes gyűrű, személyre szabott szavakkal. Mágneses hatással rendelkezik, amely mindkét gyűrűt egymáshoz vonzza.