9 Drága hercegnő gyémántgyűrűket vágott a javaslatokhoz

Ha jó árat szeretne fizetni, akkor a hercegnő gyémántgyűrű választása remek lehetőség a szertartáshoz. Mielőtt megvásárolná ezt a gyűrűt, először ellenőriznie és érvényesítenie kell a kereskedőt. Ez egy szenzációs gyémánt vágás. Ez a fajta gyűrű magas értékelésű gyémántból készült. Ha meg akarja takarítani a költségeit, nézze meg a GIA minőségi paramétereket, miközben a hercegnő gyémánt vágott gyűrűt választja. Helyes választás kedvese.

Gyűrűk Princess Cut Diamond -nal:

Íme a 9 legjobb minták gyémántgyűrűk hercegnő vágott stílusban

1. Egyszerűen pasziánsz hercegnő vágott gyémánt gyűrű:

hercegnő gyémánt gyűrűket vágott

Az egyik legjobb gyűrű a barátnődnek. Ehhez a gyűrűhöz, valamint a középső kőhöz használt platinafém az akvamarin. Az akvamarin az óceán kiválóságát mutatja, igényei szerint választhat fémet. Vékony sávban és megfelelő méretű kézben kapható. Lehet szeretni.

2. Platina fehér gyémánt hercegnő vágott gyűrű:

Platina fehér gyémánt hercegnő vágott gyűrű

A királyi megjelenés érdekében a fehér gyémánt kombinációjával ellátott platina a legjobb. A hercegnő férfiaknak készített gyémántgyűrűi comb textúrát kapnak, nagy fehér gyémánttal a közepén, míg körülötte több hasonló apró csillogó megjelenés.

3. Egyszerű ezüst hercegnő vágott gyémánt gyűrű:

Egyszerű ezüst hercegnő vágott gyémánt gyűrű

A rózsaszín a legtöbb lány kedvenc színköve. Tehát ebben a szezonban ajándékozd meg szerelmedet egy rózsaszín gyémántgyűrűs hercegnő szabással, ezüst vagy platina gyűrűvel tűzve. A gyűrű apró formájú fehér kristályokat is ad az egyoldalas gyűrű díszítésére. A design egyszerű lehet, de eleganciát kölcsönöz viselőjének.

4. Rose Gold Princess Cut Diamond Ring:

Rózsa arany hercegnő vágott gyémánt gyűrű

Egy meglehetősen népszerű kialakítás a gyűrűkben a rózsa arany gyűrű. A gyűrűt fehér hercegnő csiszolású gyémánt gyűrűs dizájn varázsolja el, ívekkel, hogy az ág ihlette megjelenést kölcsönözze. A gyűrű oldalai is egyetlen fehér csepp gyémánttal vannak kialakítva a harmat típusú megjelenéshez.

5. Párok Princess Cut Diamond Rings:

Párok Princess Cut Diamond Rings

Annak érdekében, hogy az eljegyzés emlékezetes funkció legyen, hercegnő vágott gyémánt eljegyzési gyűrűk állnak rendelkezésre, amelyek megszilárdult megjelenéssel rendelkeznek. A gyűrűk gyönyörű, elkábított gyémántokat kapnak, kis méretben és nagy méretben. A férfi gyűrű fehér nagy gyémántot kap, míg a női gyűrűk több kis gyémántból készülnek, amelyek tökéletesek a szeretet bemutatására.

6. Személyre szabott hercegnő gyémánt gyűrű:

Személyre szabott hercegnő gyémánt gyűrű

Itt van egy hercegnő vágott gyémánt jegygyűrű design, amely két szív alakú gyémántot kap piros és lila színben. A gyűrű a menyasszony és a vőlegény nevét is tartalmazza, aranyos üzenettel.

7. Félig Mount Princess Cut Diamond Ring:

Félig Mount Princess Cut Diamond Ring

A hercegnő gyémánt eljegyzési gyűrű születéskővel elég híres néhány kasztban. A platinagyűrű széles elülső kialakítást kapott, és több fehér cz gyémántot rögzítettek a hatalmas sárga színű félig tartó kő körül.

8. Topáz gyémánt hercegnő vágott gyűrű:

Topáz gyémánt hercegnő vágott gyűrű

Szereted a tenger vizes árnyalatait viselni! Íme egy hercegnő csiszolású gyémántgyűrű, négy ezüst topáz születési kővel rögzítve. A gyűrű vékony textúrát kap a kövek számára.

9. Fekete gyémánt hercegnő vágott gyűrű:

Fekete gyémánt hercegnő vágott gyűrű

A gyémántgyűrűk új trendje, hogy fekete gyémántgyűrűt kapnak fehér kristályokkal kombinálva. A hercegnő vágott gyűrűje egyetlen nagy fekete követ ad a fejéhez, míg az oldalán több fekete -fehér apró kő található, amelyek V alakot képeznek.

A hercegnő vágott gyűrűit nagymértékben használják a királyi gyűrűk formatervezéséhez. És ha a születéskövekkel kombinálják, szerencsét, boldogságot és jó egészséget hoznak viselőjüknek. Mivel a gyémánt vágása kényessé teszi, aranyra és platinafémekre alkalmas a tartós hatás érdekében.