9 értékes platina gyémánt gyűrű különleges pároknak

A gyűrűk minden alkalommal fontos szerepet játszottak az ünnepségeken. Legyen szó esküvőről vagy puszta ünneplésről, a gyűrűk mindig odaadást, szeretetet és érzékiséget mutattak a kettő között. Az arany és ezüst gyűrűket most platinagyűrűk váltják fel, amelyek káprázatos hatást kölcsönöznek viselőjük ujjainak. Amikor a platinát gyémántokkal kombinálják, a gyűrű egy másik szintre emeli a varázst.

Platina gyűrűk gyémánttal:

Térjünk át néhány szelektív platina gyémántgyűrűre, amelyeket széles körben választottak a platina szerelmesei.

1. Tartsa az oldalsó platina gyémántgyűrűt:

Tartó oldalsó platina gyémánt gyűrű

A platinagyűrű itt hercegnő szabású dizájnt kapott. A gyűrű közepén közepes méretű gyémánt áll, amelyet kétoldalas, kézzel kialakított sávok tartanak. A gyűrű oldalai apró gyémántokkal vannak szúrva, hogy minden hölgy ujja csodálatos legyen.

2. Platina gyémánt gyűrű arannyal:

Platina gyémánt gyűrű aranynyal

A férfiak széles körben kiválasztott platina gyémánt gyűrűi a platina, az arany és a gyémánt gyönyörű kombinációját kapják a vonzó megjelenés érdekében. A gyűrű közepén négyzet található, amelyet több kis fehér gyémánt rögzít. A tér oldalai platinából készültek, arany színű vonallal, gyémántokkal is. Ez a legjobb ajándék a vőlegénynek az eljegyzések során.

3. Prince Platinum gyémántgyűrű:

Prince Platinum gyémántgyűrű

Ahogy a neve is sugallja, a gyémánt platinagyűrűt teljesen kör alakú kis fehér gyémántok díszítik. Ez egy királyi darab, amelyet házasságra vagy eljegyzésre választanak, főleg a királyi családok. A gyűrűben használt gyémántok szintén két különböző méret kombinációja a gyűrű megfelelő rögzítése érdekében.

4. Platina cikcakk gyűrűs kivitel gyémántokkal:

Platina cikcakk gyűrűs kivitel gyémántokkal

Egy másik platina gyűrű gyémánttal rögzítve ívelt módon az elsődleges választás a férfiak számára a kifinomult megjelenés érdekében. A platinagyűrűnek két éle van, amelyek között egy görbe cikcakk két görbével van kialakítva, az egyik platina, a másik gyémánttal van rögzítve. A szerelmeseknek is ideális dizájn tökéletes ajándékként.

5. Szív által tervezett platina pár gyűrűk aranyos gyémántokkal:

Szív által tervezett platina pár gyűrűk aranyos gyémántokkal

Egy egyszerű, de elegáns páros gyűrűs kialakítás lenne a legjobb, ha platinából készül. A platina gyémánt eljegyzési gyűrűk pároknak készülnek egy emlékezetes napra. A forma szív, ha platinával kombináljuk, gyönyörű gyémánttal a végén. Érzéki érintést kölcsönöz az eljegyzési funkciónak.

6. Pink Diamond Platinum gyűrű:

Rózsaszín gyémánt platina gyűrű

A platina gyémánt jegygyűrű kollekció aranyos dizájnja egyszerűsített és stílusos megjelenéssel rózsaszín színű gyémántból készült. A platinagyűrű több fehér gyémántot is kap az ujja körül, és körülveszi a fő rózsaszín gyémántot.

7. Szem tervezett platina gyémánt gyűrű:

Szem által tervezett platina gyémánt gyűrű

A formatervezést kereszt nyilaknak és szemterveknek is nevezhetjük. A platina gyémánt gyűrűk két réteget kapnak, ahol a felső réteg vonalmintát kap, míg az alsó gyémánttal díszített. A gyűrű széles körben megajándékozott kis alkalmakkor a szeretet kifejezésére.

8. Egyszerű kristály platina gyémánt gyűrű:

Egyszerű kristály platina gyémánt gyűrű

Szeretne bemutatni valami egyszerű és mégis fülbemászó dolgot! A gyémántos platinagyűrű a tökéletes gyűrű, amit keres. Az egyetlen csipkegyűrű több kristályt kapott benne. Az egyszerű gyűrű lehet a legjobb ajándék valentinjének ebben a szezonban.

9. Rose Designer platina gyémánt gyűrű:

Rose Designer platina gyémánt gyűrű

Az újonnan házasodott menyasszonynak tervezett dizájnergyűrű meglehetősen dekoratív a lehenga és a sarees -en. A gyűrű az ujj köré csavart ágként készül, tetején rózsavirág mintával, gyémánttal. A gyűrűt kristályokkal is megtervezték, hogy indokolt megjelenést biztosítsanak.

A platina gyémántgyűrűk egyedi hatásokat kapnak, ha különböző születési kövekkel kombinálják őket. Az első dolog, ami eszedbe jut, amikor platinagyűrűt látsz, a tisztaság a csillogó és fémes hatás miatt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80