9 félelmetes teljes ujjgyűrű minták nőknek és férfiaknak Indiában

A teli gyűrűk azok, amelyek az ujjad teljes részét lefedik; köröm végétől az ujj utolsó részéig kezdődnek. Mindkettő arany, ezüst színben kapható. Ezek férfiak és nők számára egyaránt elérhetőek, mivel manapság inkább divatosak.

Különböző ujjgyűrűs kivitel arany, ezüst és gyémánt formátumban:

Íme néhány top 9 teljes gyűrűs kivitel, amelyet megszerezhet magának,

1. Leaf Full Finger Ring:

Leaf Full Finger Ring

Ez egy teljes ujjas levél kialakítás, levél alakú, alulról felfelé faragott levéllel, gyémántból készült, pontosan olyan, mint a levél, gyémántokkal rendelkezik a levél faragásához, így teli ujjas gyémánt gyűrű.

2. Arany teljes ujjgyűrű:

Arany teljes ujjgyűrű

Ezek a teljes ujjas aranygyűrűs minták tisztán aranyból készülnek, különböző formájúak vagy különböző formájúak, mint például egy virág vagy egy mandala, rá lehet ragadni néhány gyémántra, hogy jobban nézzen ki vonzó.

3. Spirál teljes gyűrű:

Spirál teljes gyűrű

Az egyik legnépszerűbb teljes ujjgyűrű a spirál alakú spirálgyűrű, amely felülről indul körbe -körbe, és kerekedik az aljáig, vékony aranyréteggel körülötte, és egy kis aranycsepp körülötte.

4. Fekete teljes gyűrű:

Fekete teljes gyűrű

Itt van egy klassz design teljes gyűrűben, ez a fekete ujjgyűrű, teljes egészében fekete anyagból. Ez egy mesterséges, nem aranyból készült, de néhány gyémánt van hozzá rögzítve, ami fényesen ragyog.

5. Criss Cross teljes gyűrű:

Criss Cross teljes gyűrű

Ez a gyűrű meglehetősen népszerű, mivel divatban van, és nők viselik, kialakítása keresztezett, gyémántból és aranyból készült, a körmétől a résig húzódik az aljáig. Ez elsősorban a teljes ujjgyűrűk nők számára a kialakítás miatt.

6. Ezüst teljes ujjgyűrű:

Ezüst teljes ujjgyűrű

Az ezüst teli ujjgyűrűk teljes egészében ezüst anyagból készültek; ezüstfaragással készült, kevés dizájnnal, lefedi az ujj teljes részét, néhány gyöngyöt is rögzíthet, hogy még vonzóbb legyen.

7. Virágos ujjgyűrű:

Virágos ujjgyűrű

Ez egy egyedülálló koncepció, ahol a gyűrűre valamilyen virágot terveztek, ezt jobban ismerik teljes ujjas ezüst gyűrűként, mivel ezüst anyagból is készülhet, és egy kis lánc is hozzá van kötve.

8. Vékony faragás teljes ujjgyűrű:

Vékony faragású ujjgyűrű

A vékony, faragott ujjgyűrűk férfiak számára egyedülálló koncepció, amelyet férfiaknak készítettek, mivel általában nem viselnek gyűrűt, de ez a gyűrű férfiaknak készült, vékony faragással rendelkezik, általában rendetlen, de vonzónak tűnik.

9. Dupla gyűrű:

Dupla gyűrű

A teljes ujjgyűrű arany színű, amelynek oldalán egy gyűrű van, ami kettős gyűrűt eredményez, az egyik gyűrű teljes ujjú, a másik pedig az oldal, amely kicsi, különösen nem teljes ujj.

A piacon sok teljes ujjmintát találhat, amelyek közül bármelyiket választhatja, hogy vonzóvá tegye az ujját, ezeket testreszabhatja, ami még vonzóbb, ezek a gyűrűk újak a divatban, és szinte mindenkin jól mutatnak.