9 gyönyörű tervező eljegyzési gyűrű lányoknak

A lányok életének egyik legfontosabb napja az, amikor felajánlják neki. Az eljegyzés elzárja a köteléket egy lány és egy fiú között. Egy fiú vagy egy férfi mindig megkeresi a legszebb gyűrűt, hogy felajánlja egy lánynak ezt a különleges alkalmat. Az eljegyzési gyűrűk messze a legfontosabb ékszerek, amelyeket egy férfi vásárolni fog, és ez nagyon ijesztő is lehet.

A tervezők legjobb eljegyzési gyűrűi:

Az alábbiakban felsoroltuk a lányok tervezői eljegyzési gyűrűinek gyönyörű terveit.

1. Pasziánsz gyémánt eljegyzési gyűrű a tervezőtől:

Pasziánsz gyémánt eljegyzési gyűrű, tervező

Ezek a legértékesebb tervezői gyémánt eljegyzési gyűrűk, mivel hatalmas pasziánsz gyémántot tartalmaznak a gyűrű közepén. Az egyes pasziánszok karátértéke magas, ezért nagyon értékes és drága. Ezek egyedi kialakításúak, és általában platinába vannak állítva, hogy teljesen királyi megjelenést kölcsönözzenek.

2. Tervező arany eljegyzési gyűrű:

Tervező arany eljegyzési gyűrű

Az arany, mint fém, mindig is vonzotta a tömegeket. Nagy értéke és felhasználása miatt a legtöbb ember az arany díszek mellett dönt. Ezért az arany eljegyzési gyűrűk a legkeresettebbek, mivel stílusosak és elegánsak. Ezek az arany eljegyzési gyűrűk bonyolult kivitelben készülnek, és kiegészíthetők más drágakövekkel, például gyémántokkal, smaragddal, rubinokkal, gyöngyökkel stb..

3. Tervező Princess vágott eljegyzési gyűrű:

A tervező hercegnő eljegyzési gyűrűt vágott

A hercegnő vágott gyűrűi a legmodernebbek és stílusosabbak. A hercegnő vágott gyűrűiben használt drágakövek tiszta vonalai a modern menyasszonyok egyik legnépszerűbb választása. Ez modern megjelenésű, és a legjobb eljegyzési gyűrűs tervezők használják.

4. Smaragd vágott eljegyzési gyűrű:

Smaragd vágott eljegyzési gyűrű

A hercegnőhöz hasonlóan vannak smaragd vágott gyémántok is, amelyek gyűrűkbe vannak állítva. Ezek a drágakövek téglalap alakú oldalai, és ez klasszikus, elegáns megjelenést kölcsönöz a tervezői eljegyzési gyűrűnek. A platinagyűrű, amelyben be van burkolva, egyszerre finom és királyi megjelenésű. Ezek biztosan lenyűgözni fogják a szeretett embert.

5. Lányok Infinity eljegyzési gyűrű:

Lányok végtelen eljegyzési gyűrű

Ezek valóban a végső eljegyzési gyűrű, mint az elkötelezettség lényege, mivel az örökkévalóság eszméje ebben az időtlen szépségben rejlik. A végtelen szimbólum gyönyörűen be van vésve a gyűrűbe, általában apró gyémántokkal, amelyek magukból a szimbólumból állnak. A legjobb eljegyzési gyűrű -tervezők aranyat vagy platinát használnak fémválasztékként.

6. Halo Ring Design for Engagement:

Halo gyűrűs kialakítás az eljegyzéshez

A legjobb tervező gyűrűk közé tartozik ez a halo stílusú gyűrű, amely mikro gyémántokkal van körülvéve egy központi gyémántot. Ez glóriaszerű hatást hoz létre, és növeli a fényhatást. Ez a legelegánsabb és esztétikusabb kialakítás, amelyet széles körben használnak a gyűrű és a gyűrűhordozó dicsőséges megjelenésének biztosítására.

7. Három kőgyűrű kialakítás az eljegyzéshez:

Három kőgyűrű kialakítás az eljegyzéshez

Ez egy csavar a végtelen designban, ahol három kő van a gyűrűben. A három kő a tegnapot, a ma és az örökkévalóságot jelképezi. A kövek a gyűrű közepén vannak elhelyezve, és ragyogást adnak, mint senki más.

8. Tervező oldali kő eljegyzési gyűrű:

Tervező oldali kő eljegyzési gyűrű

A legjobb eljegyzési gyűrűk tervezői annál jobban örülnek. A gyűrűt egyetlen gyémánt borítja a közepén, majd több gyémánt van elhelyezve a gyűrű oldalán. Ez teljesebb megjelenést kölcsönöz a gyűrűnek, és elegáns megjelenést kölcsönöz.

9. Rose Gold eljegyzési gyűrű lányoknak:

Rózsa arany eljegyzési gyűrű lányoknak

A rózsa arany most az eljegyzési gyűrűk tervezőinek legjobb választásai közé tartozik. Ennek az az oka, hogy a nőies árnyalat minden bőrszínt elsimít, és ragyogást kölcsönöz viselőjének. A rózsa arany gyűrűk most a legkeresettebbek.

Bármi legyen is az eljegyzési gyűrű választása, az biztosan boldoggá és boldoggá teszi kedvesét. A tervezői eljegyzési gyűrűk listája első kézből ismeri a rendelkezésre álló típusokat. Ezután kiválaszthatja, hogy melyik a legmegfelelőbb, szem előtt tartva a szeretett személy tetszését és ellenszenvét.