9 káprázatos smaragd kőből készült eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrűknek különlegesnek és látványosnak kell lenniük, mivel ez a gyűrű két ember elkötelezettségéhez hasonlít. Így a csillogó, csillogó smaragd kőgyűrűk tökéletes választás erre az alkalomra. Ahogy a smaragd kő állítólag megőrzi a szerelmet, sőt a remény szimbóluma, sőt a boldog és sikeres házaséletet jelképezi. Mivel ez a kő rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, nagyon sok fiatal szereti, ha az eljegyzési gyűrű smaragd kőből készült.

Smaragd vágott eljegyzési gyűrűk különböző fémekben:

Nézzük a 9 legjobb smaragd eljegyzési gyűrűt.

1. Smaragd eljegyzési gyűrű szív alakú gyémánttal:

Smaragd eljegyzési gyűrű szív alakú gyémánttal

Elbűvölő és vonzó lenne a megfelelő szó ehhez a szív alakú gyűrűhöz. Az eljegyzési gyűrű 14 k rózsa aranyból készült, szív alakú gyémánttal, és mindenütt apró, sziporkázó smaragdok vannak kitűzve, ami fantasztikus megjelenést kölcsönöz. A gyűrű minden részén vágatlan fehér gyémántok és smaragdok vannak dombornyomva, így nagy, kövér, de aranyos eljegyzési gyűrű.

2. Fehér arany gyémánt és smaragd eljegyzési gyűrűvel:

Fehér arany gyémánttal és smaragd eljegyzési gyűrűvel

Ez a mesés és vonzó eljegyzési gyűrű fehér aranyból készült, ovális alakú, csillogó smaragd koronázva a közepén, ahol mindkét oldalán csillogó pasziánsz van bevésve. Az esemény szemet gyönyörködtető és legvonzóbb eljegyzési gyűrűje.

3. Finom levél smaragd eljegyzési gyűrű:

Finom levél smaragd eljegyzési gyűrű

Elegáns és finom ez a szó a gyűrűre. A gyűrűn a csodálatos megjelenésű smaragd szegett, ahol az oldalán apró gyémántok vannak domborítva levélmintával, így mesés kinézetű eljegyzési gyűrű.

4. Széles eljegyzési gyűrű fehér és smaragd gyöngyökkel:

Széles eljegyzési gyűrű fehér és smaragd gyöngyökkel

A gyűrű szerencsés, csillogó aranyból készült, ahol a fehér gyöngy és smaragd lenyűgöző kombinációját tervezték a gyűrűn, így csodálatosnak tűnnek. A gyűrű meglehetősen széles, így láthatóvá válik, ha ujjain viseli.

5. Vintage aszimmetrikus smaragd eljegyzési gyűrű:    

Vintage aszimmetrikus smaragd eljegyzési gyűrű

Az elegancia és a királyi megjelenés tökéletes szavak lehetnek ehhez a gyűrűhöz. A gyűrű közepén négyzet alakú smaragd dombornyomással, ahol oldalaira értékes, aszimmetrikus alakú gyémántokat vésnek, amelyek egyedi és pompás megjelenést kölcsönöznek az eljegyzési gyűrűnek.

6. Smaragd kelta eljegyzési gyűrű:

Smaragd kelta eljegyzési gyűrű

Tökéletes eljegyzési gyűrűje smaragddal, jól kiemelve a tetején, ha van. Az oldalán gyémántok kelta mintával vannak szúrva, így ez a leggyakoribb eljegyzési gyűrű. Nagyon klassz és nagyszerű megjelenés az alkalomra, mivel ez egy nagyon fontos nap egy pár életében.

7. Platina négyzet alakú smaragd eljegyzési gyűrű:

Platina négyzet alakú smaragd eljegyzési gyűrű

Ez a lenyűgöző gyűrű platinából készült, amelyre mennyei megjelenésű, négyzet alakú smaragd van rögzítve, az oldalán pedig háromszög alakú gyémántok vannak akasztva, és ezáltal fokozott megjelenést kölcsönöz ennek az eljegyzési gyűrűnek. Az ilyen típusú gyűrűk sztereotípiának tűnnek, és kizárólag elkötelezettségre vannak tervezve.

8. Sterling Silver Emerald Criss Cross eljegyzési gyűrűk:

Ezüst Emerald Criss Cross eljegyzési gyűrűk

Az egyik legklasszikusabb eljegyzési gyűrű ezek a keresztezett keresztgyűrűk zöld smaragddal és fehér gyémánttal. Mindkettő be van ágyazva a kereszt kereszt mintába, így nagyon szépnek és gyönyörűnek tűnik.

9. Emerald Cut eljegyzési gyűrű:

Smaragd vágott eljegyzési gyűrű

A smaragdvágás az egyik elegáns vágás, amely finomnak, de elegánsnak tűnik. Ez a vágott gyűrű nyitott vágás, amely tükrözi a kő hibáit. A gyűrűk aurát keltenek viselőjük körül, és egyike a stílusos eljegyzési gyűrűknek anélkül, hogy hangosak lennének.

A smaragd eljegyzési gyűrűk különböző fémekből, például aranyból, ezüstből, platinából és sok más anyagból készülnek, néhány hipnotikus gyémánttal és más színű kövekkel domborítva. Még sokféle kivitelben is kapható, így gyönyörű és klassz megjelenést kölcsönöz, és tökéletes és szemet gyönyörködtető eljegyzési gyűrűt biztosít. Így most kiválaszthatja a választása és vágya szerint egyet, és látványosan nézhet ki az adott napra.