9 kifejező gyűrű szív alakú gyémánttal

A legvonzóbb módja annak, hogy felajánlja kedvesét, nem is lehet jobb, mint egy szív alakú, vágott gyémánt szegecses gyűrű. Ha először talál gyémántgyűrűt, hogy felajánlja szerelmét, egy szív alakú gyémántgyűrű nagyon világosan megmutathatja szíve érzéseit, és megnyerheti szeretője szívét.

A szívgyémánt szeretetet és szenvedélyt jelent partnere iránt. Bizonyos értelemben a két összekapcsolt pár alakú forma tökéletes szívgyémánt. Amikor szívgyémántot vásárol, néhány tipp, hogy tudatosítsa a tökéletes szív gyémánt gyűrű vásárlását? Győződjön meg arról, hogy egy ragyogó szívgyémánt 59 oldalú, míg a szív két fele tökéletesen azonos és azonos. A szív alakú gyémántnak legalább 0,5 karátosnak kell lennie, mivel egy kis szív nem tűnik vonzónak.

Szív alakú gyémánt gyűrűk egyszer szeretettnek:

Íme néhány szív alakú gyűrű legjobb összeállítása az eljegyzéshez.

1. Szív alakú gyémánt gyűrű felső:

Szív alakú gyémánt gyűrű felső

A szív lüktető gyönyörű szív gyémánt gyűrű kialakítása hihetetlenül romantikusnak tűnik. Bármelyik lány a tiéd lenne, ha gyémánt szívvel az ujján nyújtanál neki ajánlatot, mivel a lányok olyan romantikusnak találják, ha romantikus módon ajánlják.

2. Szív alakú gyémánt gyűrű Pave gyémántokkal:

Szív alakú gyémánt gyűrű Pave gyémántokkal

A szív alakú gyémántgyűrű kövezett gyémántokkal körülvéve és a zenekaron díszítve is ragyogóan néz ki az eljegyzések és esküvők különleges alkalmaira. A fehér szívgyémánt és a fehér kövezett gyémánt együtt káprázatos hatást gyakorol az ujjaira.

3. Nagy rózsaszín szív gyémánt gyűrű:

Nagy rózsaszín szív gyémánt gyűrű

Színes gyémánt gyűrű fehér aranyból és gyönyörű kerek kövezett gyémánt a gyűrűsávban a művészi dizájn a legjobb a szerelmi ajánlathoz. Egy rózsaszín, tökéletesen csiszolt szív gyémánt gyűrű csodálatos lesz a szerelmi életed elején.

4. Szív alakú rózsaszín zafír gyémánt gyűrű:

Szív alakú rózsaszín zafír gyémánt gyűrű

A legjobb szív alakú eljegyzési gyűrűk számára hihetetlenül fog kinézni egy rózsaszín szívvel vágott gyémánttal ellátott, kör alakú, kerek gyémánttal szegélyezett vastag vonal, és még a gyűrűs szalagon is. Tökéletes eljegyzésekhez és évfordulóhoz. Bármilyen színű gyémántgyűrű minden varázslatos szerelmet hoz.

5. Tarka szív gyémánt gyűrű:

Tarka szív gyémánt gyűrű

A sokszínű szívvel vágott gyémánt gyűrű rózsa arany gyűrűs szalagon fantasztikusan gyönyörűen megmunkált gyűrű. A szív alakú gyűrűs minták rózsa arany fémből pompásan néznek ki az arany rózsaszín árnyalatával és a gyémánt csillogásával.

6. Szív gyémánt filigrán gyűrű:

Szív gyémánt filigrán gyűrű

A filigrán kialakítású gyűrűs szalagra szerelt tökéletes szív alakú gyémántgyűrű lenyűgöző gyűrű lesz az esküvői szertartásokhoz. A szegély kevésbé gyémánt áll egyedül a fém között is finomnak és dizájnosnak tűnik.

7. Piros szív gyémánt sárga aranyban:

Piros szív gyémánt sárga aranyban

A vörös rubin gyémánt, ha vágják és szívgé formálják, a kezét hozza. A szív alakú aranygyűrűre szerelt tökéletes alakú szív csodálatos módon elnyeri sok ember szívét, akik rápillantanak.

8. Rubin szív gyémánt Valentin napra:

Rubin szív gyémánt Valentin -napra

A rubin szív alakú gyémánt gyűrű platinával vagy ezüsttel tűzdelve még a sárga aranyból készült gyémántcsapnál is gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Fantasztikusan néz ki a kerek, fehér gyémánt, amely a szív gyémánt mindkét oldalát támogatja.

9. Természetes kék zafír gyémánt szív vágott gyűrű:

Természetes kék zafír gyémánt szív vágott gyűrű

A ragyogó mű ékszer lehet egy kék zafír szív alakú gyémántgyűrű, gyönyörűen faragva, középen két szegélyezett fehér kövezett gyémánt vonal között, és még a gyűrűs szalagon is. Hihetetlen kialakítás, tökéletes a szív alakú gyémántgyűrűk között.

Különböző minták készülnek szív alakú gyémánt gyűrűkkel. Különösen azoknak a szerelmespároknak, akik egyforma szívgyűrűt szeretnének viselni, kettős szívű gyémántot választhatnak gyűrűs szalagjaikon. Míg a körülöttük más, kövezett gyémántokkal díszített szívgyémánt is hihetetlennek tűnik. Míg a színekben lévő színes gyémántok hihetetlen megjelenést kölcsönöznek. A szív gyémántokat általában fehér aranyból vagy rózsaaranyból választják ki, hogy gyönyörű megjelenésük legyen. A sárga arany kissé kevésbé vonzó, mint a platina vagy a rózsaarany.