9 különleges tervezésű gyémánt esküvői gyűrű 2021 -re

A jegygyűrű egy házas ember ujjgyűrűje. Általában a házasságban a házastársak ajándékot csengetnek egymásnak. Mindkettőt egyetlen szálhoz köti. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egy életen át kapcsolódjanak egymáshoz. Általában a jegygyűrűt gyémánttal választják. A gyémánt mindig különleges volt a hölgyek számára. Leggyakrabban a jegygyűrűket a bal vagy a jobb kéz gyűrűsujjában hordják. Úgy tartják, hogy a gyűrűsujj közvetlenül érinti a szívet. És gyémánt jegygyűrű nyakkendő csomó mindkét szív.

Lenyűgöző esküvői gyűrűk gyémánttal:

A jegygyűrű értékes marad a párnak az örökkévalóságig. Itt felsoroltuk az indiai nők és férfiak legszebb gyémánt jegygyűrűit.

1. Két szív alakú gyémánt jegygyűrű:

Két szív alakú gyémánt jegygyűrű

Ennek a gyémánt jegygyűrűnek két szíve van egymáshoz rögzítve. Együtt van fehér és sárga arany. Mindegyik szív között gyémánt van, és mindkét oldalán néhány gyémánt sora található. Ez csak a legjobb.

2. Oldalsó gyémánt jegygyűrű:

Oldalsó gyémánt jegygyűrű

Ez a gyémánt jegygyűrű a házastársa által ajándékozott férfiaknak készült. Három gyémánt van az oldalsó vonalakban. Valóban csodálatos lesz a férfiak kezében. A kialakítás nem olyan finom, hogy az ember szégyenlősnek érzi a gyűrű viselését. Férfiaknak megfelelő viselni.

3. Kis gyémánt jegygyűrű:

Kis gyémánt jegygyűrű

Ez a gyémánt jegygyűrű rózsaaranyból áll, időközönként kis gyémántokkal rögzítve. Olyan csinosan néz ki. A design nagyon aranyos és jól illik a kezéhez. A legjobb azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a finom mintákat.

4. Tervező gyémánt jegygyűrű:

Tervező gyémánt jegygyűrű

Ez igazán fantasztikus dizájner gyémánt jegygyűrű. Biztosan drága is, mivel különösen tervezői darab. Ebben van lila színű gyémánt, amely ragyog, mint bármi. A design annyira szokatlan és lenyűgöző.

5. Rózsaszín gyémánt jegygyűrű:

Rózsaszín gyémánt jegygyűrű

Ez a gyémánt jegygyűrű rózsaszín színű nagy gyémánttal rendelkezik. Virágmintát aranyoztak a nagy rózsaszín gyémánt körül. Nehéz kialakítású és stílusos is. Ez a gyűrű egyedi és ritka lesz a hölgyek kezében.

6. Crown Design Diamond jegygyűrű:

Crown Design gyémánt jegygyűrű

Ez egy csodálatos gyémánt jegygyűrű három kerek gyémánttal és gyönyörű szívekkel. Ennek a gyűrűnek a kialakítása olyan, mint a hercegnő koronája. Ettől házastársa büszke lesz a korona kialakítása miatt. Az emberek elképedve fogják látni a dizájnt.

7. Lótusz stílusú gyémánt jegygyűrű:

Lótusz stílusú gyémánt jegygyűrű

Ez egy egyedi design gyémánt jegygyűrűben. Úgy tűnik, hogy egy gyémánt dombornyomott a lótusz között. A lótusz mintája olyan gyönyörűen készült, hogy valódinak tűnik. Minden gyémánt fényesen ragyog. Ez csak a legjobb.

8. Páva Design Diamond jegygyűrű:

Páva Design Diamond jegygyűrű

Ez az arany gyűrű páva vésett néhány gyémánt. Ez valóban klasszikus műalkotás. Ezzel a gyűrűvel a hölgyek ujja nehéznek tűnik. Ez a kialakítás lefedi az ujja felét. A gyűrű gyönyörűen néz ki páva mintával.

9. Állítható gyémánt jegygyűrű:

Állítható gyémánt jegygyűrű

Ez a gyémánt jegygyűrű gyönyörű fa dizájnnal rendelkezik, sok kis gyémánttal. Állítható gyűrű. Az ujja méretével állítható be. Divatosnak fog tűnni a hölgyek kezében, amely majdnem az ujja felét takarja. Ez egy szemet gyönyörködtető kialakítás.

A gyémánt jegygyűrűk sokféle változatban és mintában megtalálhatók. Segítenek két szív csomójának megkötésében és két lélek egyesítésében. A gyémánt jegygyűrű egyes formái finomak, de olyan jól néz ki az ujján. A hölgyek szeretnek gyémánt jegygyűrűt viselni, mert a házastársa ajándékozza meg. A jegygyűrű annyira értékes lesz a párok számára, hogy nem szeretik eltávolítani. Ez azt a jogot jelöli, amelyet egymáshoz fűznek.