9 lenyűgöző dizájn platina esküvői gyűrűkben 2021 -re

Az esküvő életünk legfontosabb eseménye. Minden a gyűrűs szertartással kezdődik, és a kezdetnek a legjobbnak kell lennie az események további folytatásához. Az Ön számára legmegfelelőbb gyűrű kiválasztása feladat, és mi itt vagyunk, hogy egyszerűsítsük ezt.

Hagyományos esküvői gyűrűk platinában:

A platina jegygyűrűk jobbak és nagyszerű választék az esküvőjükön. Soha ne hagyjon ki egy esélyt, hogy megnyerje szerelme szívét különösen az esküvői szertartáson.

1. A sima jegygyűrű platinában:

A sima jegygyűrű platina színben

A gyűrű józan, sima textúrájú. Egyszerű, mégis ízléses, amelyet egy nő ujján lehet viselni, és ugyanolyan jól nézne ki, mint bármelyik tervező. A platina önmagában egy osztályt képvisel, és a gyűrű egyértelműen ezt a stílust viseli. Ennek a legszebb kollekció része kell, hogy legyen.

2. A levelek faragása ujjgyűrű:

A levelek faragása ujjgyűrű

Ennek a gyűrűnek 3 sima levél faragása van összefonódva, és a design elterjedt az egészben, a gyűrű egyedi kialakítású és textúrájú. Ez tökéletes vétel minden férfi számára a nő számára. Tehát vedd meg ajándékba, és nézd, ahogy elpirul a mosoly és a boldogság!

3. Aranyozott platinagyűrű:

Aranyozott platinagyűrű

A platinagyűrű platina és arany keveréke. A gyűrű platina, közepén vastag aranyrésszel. A platina fényes megjelenése, valamint az arany anyaga vonzó megjelenést kölcsönöz, és tökéletes választás lehet egy jegygyűrűs szertartáshoz, azzal a megjelenéssel. Tehát vedd meg esküvődre, és örülj a lánynak a választásoddal.

4. A fekete platina jegygyűrű:

A fekete platina jegygyűrű

A fekete mindig józannak és elegánsnak tűnik. Még egy jegygyűrű opcióként sem okoz csalódást. A matt felület még fényesebb megjelenést kölcsönöz neki, és a vonzerő központjává tenné. A szürke bélés és a közöttük lévő fekete nyújtás tökéletes kombináció, és valóban más gyűrűs szertartást eredményezne!

5. A firkált platina jegygyűrű:

A firkált platina jegygyűrű

Ez a gyűrű két vonalnyi kis függőleges húzással rendelkezik, egy perces kivitelben, szemet gyönyörködtető megjelenéssel. Ez a gyűrű megfelelő választás lehet az általa hordozott vonzerőhöz. Tehát vásárolja meg esküvőjére, és tegye emlékezetessé az alkalmat.

6. Az alternatív formatervezésű platina jegygyűrű:

Az alternatív kivitelű platina jegygyűrű

Ez a gyűrű megváltozott kialakítású, a vonalak keresztben keresztben haladnak át. Az ujjon látható többi hely kövekkel és smaragdokkal van ellátva. A gyűrű értékes darab, amelyet meg kell vásárolni. Tehát, akik különleges tervekkel rendelkeznek a jegygyűrűre, ez az Ön számára.

7. Az egyetlen kövezett platina jegygyűrű:

Egyetlen kövezett platina jegygyűrű

A gyűrű nagyon egyszerű, egyetlen kővel a közepén. Mégis a felkövezett percminták a felületen, kő kijelzővel a közepén szép megjelenést kölcsönöznek a gyűrűnek. Egy esküvőre választható tisztességes és józan, könnyen választhatja ezt jegygyűrűként, és boldoggá teheti lányát és rokonait.

8. A fényes platina jegygyűrű:

A fényes platina jegygyűrű

A gyűrű a legjobb a listában, amelyet választhat. A ragyogó és halvány rózsaszín tükröződés minden lányt biztosan a gyűrű felé csábít. Válassza ezt a jegygyűrűként, és biztosan örömet szerez mindenkinek.

9. Platinum esküvői gyűrűk neve:

A név feliratos platina esküvői gyűrű

Ez a gyűrű az emlékezet és a szeretet tökéletes megtestesítője. Könnyedén felírhatja a nevét a platinagyűrűkre, és emlékezetessé teheti életének végéig!

A fenti lista minden problémáját megoldja, ha a legjobb jegygyűrűt tervezi. Válassza ki a legmegfelelőbbet ezek közül a gyönyörű gyűrűk közül, és tegye emlékezetessé esküvőjét.