9 megfelelő gyűrűkészlet esküvői pároknak

A páros gyűrűkészlet napjainkban nagyon elterjedt, mivel a partner közötti szeretet szimbólumát jelöli. Ez egy két gyűrűből álló pár, vagy teljesen azonos, vagy kis különbséggel. A páros gyűrűkészleteket azok a párok választják és viselik, akik ugyanazt a pár gyűrűt akarják viselni.

A szerető ajándékpárja csenget egymásnak. Különleges érzés ugyanazt a gyűrűt viselni. Jön arany, ezüst, platina és gyémánt is. Segít a különleges kötés kialakításában a kettő között. Rendkívüli jelentőséggel bír, hogy kifejezzék egymásnak érzéseiket.

Megfelelő pár gyűrűkészlet esküvőre:

„A gyűrűkészletek mindig jobbak, ha a divat mellett maradunk. itt megosztunk néhány legjobb mintát páros gyűrűkben

1. Páros gyűrűkészlet:

Páros gyűrűkészlet

Ez a páros gyűrűkészlet megfelelő. Mindkét gyűrű azonos. A férfi és női gyűrűk azonosak egymás iránti szeretetről. Ezüst fémből készült. Rendkívül szokatlan kialakítású, amely egyébként különbözik a szokatlantól.

2. Pár gyűrűkészlet esküvőre:

Pár gyűrű készlet esküvőre

Ez arany pár gyűrű szett, és ott van írva, hogy „igaz szerelem”. A menyasszony és a vőlegény ezt a gyűrűt viseli egymáshoz esküvőn. Az írott terület mindkét oldalán két kis gyémánt dombornyomott. Ez extra különleges.

3. Ígéretes gyűrűs pár készlet:

Ígéretes gyűrűs pár készlet

A páros ígéretes gyűrűs szettet akkor használják, amikor egy srác és egy lány ígéretet tesz egymásnak a szerelem egész életére. Ezen a gyűrűn szívverés rajzolódik ki, amely meghatározza, hogy a szívvonalak hogyan látják egymást.

4. Pár eljegyzési gyűrű készlet:

Pár eljegyzési gyűrű készlet

Ez egy különleges eljegyzési gyűrű párok számára. Mindkét gyűrűn szív alakzat található. A női gyűrűn egy gyémánt dombornyomott gyémánt alakú. A férfi gyűrűt örök szerelem jelöli. Egyszerűen kiemelkedő.

5. Klasszikus pár gyűrű arany színben:

Klasszikus pár gyűrű arany színben

Ez egy klasszikus pár gyűrű fehér és sárga aranyból. Ez egyszerűen sima és csiszolt gyűrű. Ez a gyűrű biztosan csodálatos lesz az ujjain. Ez kivételesen jó kellemes, kifejezetten a klasszikus szerelmeseké.

6. Pár gyűrűkészlet fekete színben & Ezüst:

Pár gyűrűkészlet fekete színben & amp; Ezüst

Ezt a gyűrűt a szerelmesek viselik, amikor a párok elkötelezik magukat, hogy együtt töltik az életet. A gyűrű egyszerűen gyönyörű fekete és ezüst színben. Ennek a gyűrűnek a különleges vonzereje az érzések határozott és figyelemre méltó kifejezése.

7. Fényes pár gyűrűkészlet:

Fényes pár gyűrű szett

Ez a pár gyűrűkészlet nagyon fényes és mesésen ragyog. Nagyon finom vágott és kerek formát kap ez a gyűrű. Mindkét gyűrű tetején kis gyémánt van rögzítve. Egyszerűen stílusos és divatos. A női gyűrűn rózsaarany található.

8. Egymáshoz készült pár gyűrűkészlet:

Egymáshoz készült pár gyűrűkészlet

Ez a gyűrű különösen az Egymásért készült témát jelöli. Mindkét gyűrűn fél szív alakú, egy -egy gyémánttal. Együtt teljes szívet alkot. Ugyanez a helyzet a párral. Együtt kiegészítik egymást.

9. Kontrasztpáros gyűrűkészlet:

Kontraszt pár gyűrű készlet

Ez a két gyűrű kontrasztanyag. Az egyik ezüst, a másik rózsaarany színű. Mindkét gyűrű sima, aranyos szegéllyel. Bár különálló, de párban jobban néz ki. Ez gyönyörű lesz az ujjakon. Felkelti az emberek figyelmét.

A páros gyűrűkészlet divatos és divatos. A páros gyűrűkészlet különleges kialakítást igényel, és különlegessé is kell tenni. Különleges tulajdonsága, hogy felkelti a közönség figyelmét. Lenyűgöző és lélegzetelállító mintával rendelkezik. Különösen a hölgyek nem vehetik el a figyelmét a páros gyűrűkészletről. A hölgyek különleges helyet foglalnak el a szívükben a páros gyűrűkészlethez. A szerelmesek mindig szeretnének pár gyűrűt készíteni az esküvőjükön és az eljegyzésükön. Annyi boldogságot ad az élettársának, ha meglepi őket pár gyűrűvel.