9 mesés tervező ujjgyűrűs kivitel arany színben

Az aranygyűrű egy nagyon gyakori díszdarab, amelyet minden korosztály és nem is visel. Nincs több ékszer divatnak tekintve a mai világban, és létrehozhat saját stílusnyilatkozatot. Most az emberek nagyra értékelik a designer gyűrűk viselését, mivel ez új megjelenést kölcsönöz nekik, és jó kapcsolatot ápolhat barátaival és családtagjaival, mivel ez még jó közérzetet is kölcsönöz Önnek. A tervező aranygyűrűk egyedieknek tűnnek, mint a normál gyűrűk, és ettől eltérően jelennek meg a tömegben.

Tervező arany gyűrűk férfiaknak és nőknek:

Az arany formatervezett gyűrűk megtiszteltetésnek érzik magukat, és örömet szerez a viselése. Most nézzük meg a 9 legjobb férfi és női designer aranygyűrűt.

1. Hagyományos, többrétegű menyasszonyi gyűrű aranyban:

Hagyományos, többrétegű menyasszonyi gyűrű aranyban:

Az aranyat kedvezőnek tartják, és azt mondják, hogy jóhiszeműséget hoz, ezért az indiai esküvőkön hagyománnyá vált az arany díszek viselése. A gyűrű három rétegben készült, mindegyik művészi és bonyolult munkával, így mesésnek tűnik, ha menyasszonyok viselik.

2. Leopárd tervező arany gyűrű férfiaknak:

Leopárd tervező arany gyűrű férfiaknak

Mivel a leopárdról azt mondják, hogy nagyon erős és bátor, a hasonló tulajdonságok is. Vannak férfiak, akik jobban szeretik és értékelik azt a gyűrűt, amelyen a leopárd vagy bármilyen állat arca készült. A szemen és a száján drágaköveket koronáznak, és még több megjelenést kölcsönöznek a gyűrűnek és viselőjének.

3. Virágzó virág tervező arany gyűrű:

Virágzó virág tervező arany gyűrű

A virágzó virágokat mindig imádják, és minden alkalomra használhatók. Így a tervezők egyedülálló virággyűrűt terveztek 18 k tiszta aranyból. A gyűrű nyugati és etnikai öltözékkel is párosítható, és minden nőnél jól mutat.

4. Om Designer arany gyűrű:

Om Designer arany gyűrű

Ez a fajta „OM” alakú gyűrű nagyon népszerű a férfiak és a nők körében, mivel viselése nagyon divatos. A gyűrűn arany „arany” van kialakítva, a közepén pedig drága gyémánt van, ami bájos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Egyszerű arany tervező gyűrűk férfiaknak:

Egyszerű arany tervező gyűrűk férfiaknak

Egy férfi nagyon különleges az öltözködésükkel és a kiegészítőikkel, és mást keres. Azt a kiegészítőt szeretnék, amely megfelel a személyiségüknek, stílusuknak, és divatosnak is kell lenniük. Tehát ez az egyszerű, de klasszikus dizájner aranygyűrű jól illik hozzájuk, és még több megjelenést kölcsönöz viseléskor.

6. Arany és gyémánt tervező gyűrűk lányoknak:

Arany és gyémánt tervező gyűrűk lányoknak

Arany és gyémánt gyűrűk időtlenek, és klassz és egyedi megjelenést kölcsönöznek túl fiatal lányoknak, amikor viselik őket. A gyűrűt gyönyörű mintával tervezték, és a széleit három tüskére vágják, ahol káprázatos gyémántokat koronáznak. A tervezőgyűrű szikrát adhat, és stílusosnak tűnhet.

7. Rose Gold és Diamond Designer gyűrűk férfiaknak:

Rózsa arany és gyémánt tervező gyűrűk férfiaknak

Itt valami nagyon egyedi jön a nagyon divatos férfiak számára, és mindig össze akarják öltözni a legújabb designer gyűrűvel. A gyűrű a sárga és a rózsaszín arany tökéletes kombinációja, közepén értékes gyémánt van megkoronázva, így egzotikus megjelenést kölcsönöz.

8. Fehér arany tervező gyűrűk nőknek:

Fehér arany tervező gyűrűk nőknek

A fehéraranyra nagyon nagy a kereslet, mert csillogó megjelenésű, és nagyon klassznak tűnik, ha bármilyen partira vagy alkalomra viselik. A gyűrű virágmintával készült, és a rajta szegett apró, vágatlan gyémántok sok hajtogatással javítják a megjelenést.

9. Tervező filigrán arany gyűrű:

Tervező filigrán arany gyűrű

A filigrán gyűrűk vonzóak és vonzóak a szemek számára, mivel a bonyolult fémmunkák csavart cérnával készülnek, és extravagáns megjelenést kölcsönöznek az ujjaikon. Annak ellenére, hogy a gyűrű nagy méretűnek tűnik, meglehetősen könnyű súlyú és kényelmes viselet.

Az idő változásával az emberek egyre inkább hajlanak a tervezőgyűrű felé, mivel ez egyedi megjelenést kölcsönöz nekik. Ettől frissnek érzik magukat a folyamatos divat által, és stílusossá és divatossá teszik őket. A tervező karkötők sokféle kivitelben kaphatók, és különböző fémekből, például aranyból, ezüstből, rézből és különböző kövekből készülnek. Így szegezve vannak rajta, és exkluzív megjelenést kölcsönöznek viselésüknek, így ízlésének és stílusának megfelelően választhat.