9 népszerű antik gyűrűs ékszer

Az ékszereknek mindig sikerült dicsőíteniük a nők szépségét, és amikor az ékszerekről beszélünk, a gyűrűk helyettesítik a varázst és a dicsőséget, mivel ez a legszebb és törékeny függőség a női ékszerdobozban. Ebben a gyönyörű függőségben az antik gyűrűk nagyon népszerűek manapság.

antik gyűrűk

Nos, mit jelent az Antik: „Az antik régi vagy ékszert jelent, amelyet korábban az emberek használtak az előző korszakban? Különböző típusú és formájú antik gyűrűk állnak rendelkezésre a piacon, de divatérzékünk bemutatja a megfelelő gyűrű megfelelő alkalomra való viselését..

Különböző típusú antik gyűrűs minták:

Az alábbiakban bemutatunk néhány gyönyörű antik gyűrűfajtát, amelyek határozottan megnyerték szívedet:

1. Antik eljegyzés gyémántgyűrű nélkül:

antik-eljegyzés-gyémánt nélküli gyűrű

Az antik eljegyzés gyémántgyűrű nélkül az egyik legnépszerűbb eljegyzési gyűrű típus, mivel ezek az alacsony költségek miatt megfizethető minden korosztály számára. A gyűrű nem tartalmaz gyémántot, zafírból készül, amelyek tipikusan kék drágakövek. Ez a gyűrű nagyon klassz és tartós. Ha Ön az a hölgy, aki valami újat akar viselni, és a zsebében van, akkor ez a tökéletes ajándék az Ön számára.

2. Művészetből faragott antik jegygyűrű:

műfaragott-antik-jegygyűrű

Ez a gyönyörű kézműves faragott kivitel a természet iránti szeretetedet ábrázolja, ami azt mutatja, hogy a természetet szerető menyasszony vagy. A virágok és a levelek nagyon elegáns mintában vannak elrendezve. Fehér és sárga aranyból áll, amelyet minden nő szeret.

3. Egyszerű antik arany gyűrű:

Egyszerű antik arany gyűrű

Ezek az elegáns gyűrűk a viktoriánus kor emlékeire emlékeztetnek. Rózsa arany fémből készült, gyönyörű gyémánt vágással vagy formával. E törékeny természete miatt főleg lány viseli.

4. Antik gyémánt gyűrű:

Antik gyémánt gyűrű

A gyémánt az egyik legszebb drágakő, amely fokozza a nők szépségét, és csillogó természete minden tekintetet vonz. Ez egy teljesen arany gyémánt pasziánsz gyűrű, körkörösen vágott gyémántból, hagyományos karombeállításban, amely gyönyörű villanást és csillogást kelt ebben a gyűrűben.

5. Antik smaragd gyűrű:

Antik smaragd gyűrű

A gyönyörű vintage gyűrű szilárd aranyból készült, amelyet a múlt korszakának viktoriánus stílusa inspirált, és amely természetes földbányászott gyémántból áll, természetes smaragdszirmokkal és egzotikus pillangókkal, gyémántokkal beágyazva, ami biztosan gyönyörű kincsfüggőség a női ékszerekben..

6. Antik alexandrit gyűrű:

Antik alexandrit gyűrű

Ez a bájos vintage gyűrű oroszlánlaborból készült, alexandrit kőből és ezüstből. Félelmetes színváltó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosan megérintik mindenki szívét. A gyűrű tökéletes ajándék különleges személyének.

7. Antik tibeti gyűrű:

Antik tibeti gyűrű

Ez az egyedi dizájn vintage tibeti gyűrű ezüstözött és sárgaréz gyűrűvel emlékeztet az ókori emlékekre. Állítható jellege miatt bárki viselheti, így ragyogóbbnak tűnik, ha ezeket a klasszikus gyűrűket egy indo-western ruhával viseli.

8. Filigrán antik arany gyűrű:

Filigrán antik arany gyűrű

Ez a vintage stílusú filigrán gyűrű sárga aranyból készült. A gyűrű lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az ujján, amikor ezt viselte az eljegyzése vagy bármely más funkciója során. A kényelmes és elegáns megjelenés népszerűvé teszi a gyűrűt a módos nők és lányok körében.

9. Antik virággyöngy gyűrű:

Antik virággyöngy gyűrű

A csodálatosan viktoriánus stílusú gyűrű a bájos gyöngyökkel biztosan fokozza az ujja szépségét, ha ezeket összeilleszti a sarees és a salwar öltönyével. Gyönyörűen tervezte az abalone tengeri kagyló, 11 édesvízi fehér gyöngyökkel, amelyek egy gyűrű elegáns megjelenését kölcsönzik. Antiknak tűnik, egy mill szemcsével, amely minden kő körül van

Ennek az antik fülbevalónak az egyik legszebb tulajdonsága, hogy mindig elegáns és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Bizonyára ez a női ékszerek egyik legértékesebb és törékeny dísze. A gyönyörű dizájn minden szívet megérint, ami határozottan szépséget és boldogságot hoz az életébe.