9 stílusos ezüst drágakőgyűrű minták Indiában

Az ezüst gyűrűk egyre népszerűbbek és egyre nagyobb a kereslet a fiatalok körében, mivel nagyon kifinomult megjelenésű és harmonikus árnyalatokkal rendelkezik, ami nagyon vonzó a szem számára. Azt is mondják, hogy az ezüst viselése elvezeti az összes negatívumot, és belülről megtisztítja az embert. Ha az ezüst gyűrű gyönyörű drágakövekkel és drága gyémántokkal van megformálva, annak szépsége sok hajtogatással növekszik, és szó nélkül hagyja az embereket. Egyre népszerűbbek a kövekkel ellátott ezüst gyűrűk, mivel az ujjak az emberi test leglátványosabb része. Minden rajta lévő gyűrű tükrözi stílusát, és tükrözi személyiségét a divat felé is.

Ezüst gyűrűk drágakövekkel:

Vessen egy pillantást a 9 legjobb drágakőből készült, ezüst gyűrűre férfiak és nők számára.

1. Ezüst gyűrű drágakövekkel:

Ezüst gyűrű drágakövekkel

Sokan drágaköveket viselnek születési csillaguk és hitük szerint. Tehát ez a típusú gyűrű ideális számukra, mivel ennek megfelelően domboríthatja a követ. A kövek lenyűgöző mintázatúak, és egyedi és kellemes megjelenést kölcsönöznek, amikor ezeket az ezüst gyűrűket ujjain viselik.

2. Kék kő virágos ezüst gyűrű:

Kék virágos ezüst gyűrű

A kék zafírkövekről azt mondják, hogy édesvíz érzést keltenek, és a viselőjük, ha ez a kő nyugtató érzésű. A gyűrű ezüst fémből készült, a virágos kivitelben fehér gyémánt és zafír dombornyomott, ami szívdobogó megjelenést kölcsönöz, amikor lányok bármilyen partira viselik.

3. Rubin ezüst gyűrű lányoknak:

Rubin ezüst gyűrű lányoknak

Ez a fajta ezüst gyűrű három rubinnal rögzítve egy sorozatban fantasztikusan néz ki. Oldalán kis csillogó fehér gyémántok vannak dombornyomva, így mérföldekkel fokozva a megjelenést, és kiemelve viselőjét a tömegből. Az ilyen típusú gyűrűket a fiatal lányok szeretik, mert szemet gyönyörködtetőek és vonzóak.

4. Vintage ezüst holdkő gyűrű:

Vintage ezüst holdkő gyűrű

A fehér holdkő gyűrűk azt mondják, hogy energiát ad a nőknek, és kiegyensúlyozza az érzelmeket a férfiaknál. Az ezüst gyűrű gyönyörű, ősi kivitelű, ragyogó fehér holdkövekkel a tetején, így viselése során egyedinek és stílusosnak tűnik.

5. Sterling ezüst vörös és fehér kőgyűrű férfiaknak:

Sterling ezüst vörös és fehér kőgyűrű férfiaknak

A férfiak nagyon divatosak, öltönyt viselnek, és stílusossá teszik őket. A gyűrű 925-ös ezüst színű, mesterséges kivitelezéssel a gyűrűn, középen rubin és fehér kövekkel van ellátva a gyűrűn, így feltűnő gyűrűnek tűnik.

6. Türkiz kő ezüst gyűrű:

Türkiz kő ezüst gyűrű

A türkizkő az egyik legrégebbi kő, a gazdagságot szimbolizálja és a barátság szimbóluma is. A gyűrű pompás kinézetű türkizkő kövekkel van díszítve, gyöngyös ezüsttel. A gyűrű művészi megjelenésű, és ezüst gyűrűje jó lehetőség arra, hogy ajándékozza meg barátait és kedveseit.

7. Divatos ezüst gyűrűk kövekkel férfiaknak:    

Divatos ezüst gyűrűk kövekkel férfiaknak

A fiatal fiúk és férfiak inkább drágaköveket viselnek, mivel az a meggyőződés, hogy a kövek óriási változásokat és csodákat hozhatnak az ember életében. Ennek megfelelően a tervező elkészítette az ezüst gyűrűt, amelyen dombornyomott kövek vannak, és ez díszes és okos megjelenést kölcsönöz a férfiak ujjain.

8. Ezüst, kék opálkővel lányoknak:

Ezüst, kék opálkővel lányoknak

Ez a gyűrű ezüstből, oxidált formában készült, lenyűgöző kinézetű kék ​​opállal. A gyűrű meglehetősen széles és szemet gyönyörködtető. Ez a fajta gyűrű nyugati viseleten viselhető, így stílusos megjelenést kölcsönöz.

9. Személyre szabott ezüst gyűrű smaragddal férfiaknak:

Személyre szabott ezüst gyűrű smaragddal férfiaknak

A férfiak nagyra értékelik a gyűrűkkel való kísérletezést, mivel ez több stílust kölcsönöz a személyiségüknek. Az ezüst gyűrű gyönyörű smaragddal van koronázva, oldalán pedig a nevedet tüntetheted fel, alatta pedig tetszőleges madár vagy állat megtestesülhet, így személyre szabva az intelligens gyűrűt.

Az ezüst gyűrűk nagyon vonzóak a szemek számára, és ha különböző színes drágakőkkel tűzdelték fel, akkor javítják a megjelenését. Nem csak a nők, hanem a hímek is szívesen viselnek ezüst kőgyűrűket, mivel stílusosnak és divatosnak tűnnek. Azt is hitték, hogy az ezüstöt viselő személy modern, elegáns és klassz.