9 stílusos megjelenésű antik eljegyzési gyűrű

Az antik eljegyzési gyűrűk szépek. Különlegesek és stílusosak. Mindegyik stílust valaha viselte valaki, aki szerelmes volt, és emiatt nagy a kereslet ezekre a gyűrűkre. Az antik részhez többféle formatervezés tartozik, és mindegyiket itt ismertetjük. Így az antik stílusú eljegyzési gyűrűk gyönyörű kollekciójából kiválaszthatja a legjobbat kedvesének.

Antik stílusú eljegyzési gyűrűk aranyban és gyémántban:

1. Antik grúz eljegyzési gyűrű:

Antik grúz eljegyzési gyűrű

Ezeket az időtlen műalkotásokat finom tervekkel hozták létre, amelyeket a görög korszak ihletett. Ez a gyűrű sokáig dédelgetett lesz, és gondos tervezés szükséges a megfelelő kiválasztásához. Ez különösen azokat vonzza, akik a régi varázsaffektusok kedvelői. Nagyszerű antik gyémánt eljegyzési gyűrűk.

2. Antik viktoriánus eljegyzési gyűrű:

Antik viktoriánus eljegyzési gyűrű

A királynők kora az egyik legexotikusabb, és minden mese hercegnőt vagy királynőt ábrázol. Minden lány álmodik egy különleges meséről az életében. Ezt a legjobb mese napjává teheti, ha bemutat egy viktoriánus eljegyzési gyűrűt, amely egy antik kinézetű eljegyzési gyűrű.

3. Edward Antik eljegyzési gyűrű ezüst színben:

Edward Antik eljegyzési gyűrű ezüst színben

Ezek igazán különleges gyűrűk, amelyek könnyű megjelenésűek. A platinát ebben a korszakban használták először. A gyűrűkre filigrán munkák vannak bevésve, és ez nagyon bonyolult megjelenést kölcsönöz. Ezek tökéletesek a szeretett személy számára, ha szereti a finom műalkotásokat.

4. Art Nouveau antik gyűrű:

Szecessziós antik gyűrű

Az áramló vonalak a legtermészetesebb megjelenésű minták, amelyeket ezekbe a gyűrűs mintákba építettek be. Ezért a legnépszerűbbek a régi antik eljegyzési gyűrűk között. E gyönyörű gyűrűk természetes témája teszi a legvonzóbbá minden menyasszony számára.

5. Antik Art Deco gyűrű:

Antik Art Deco gyűrű

Az art deco -t a geometriai minták szimbolizálják. Ezeket a stílusokat a gyűrűkbe vésik, hogy nagyon divatos stílust kölcsönözzenek neki, és olyat, amit ma is használnak és szeretnek. Modern megjelenést és feminizmusérzetet kölcsönöz a gyűrűnek. Ide tartoznak az antik arany eljegyzési gyűrűk.

6. Retro antik eljegyzési gyűrű:

Retro antik eljegyzési gyűrű

A retro megjelenés vintage és ugyanakkor modern. A felhasznált anyagok, a fém és a stílus az 1940 -es évekből származnak, és ez tükröződik a létrehozott gyűrűkben. Annak ellenére, hogy antik, a megjelenés csodálatos és ízléses.

7. Antik arany eljegyzési gyűrű rózsában:

Antik arany eljegyzési gyűrű rózsában

A rózsa arany antik eljegyzési gyűrűk gyönyörű gyűrűk, amelyekben rózsa arany fém van. Ezeknek a gyűrűknek a színe egyedi és elbűvölő lumineszcenciát biztosít. A rózsa arany nagyon nőies, így ez a legtöbb nő számára vonzó.

8. Régi bányászok vágott antik gyűrű:

Régi bányászok vágtak antik gyűrűt

Ezek értékes gyűrűk a szívós vintage rajongóknak. Egyedülállóak és egyedi stílusuk van. Nagyon értékesek, mert nehéz megtalálni. Olyanok, mint egy gyűjtői tárgy, és ezért a legkülönlegesebbek.

9. Régi európai antik gyűrű:

Régi európai antik gyűrű

Ezek a gyűrűk olyan vágással rendelkeznek, amelynek kerek öve van. Felülről kereknek tűnnek. Olyan oldaluk van, amely háromszög alakú tömb. Próbálja ki ezeket a stílusokat a szép régi világ varázsa érdekében.

Az antik eljegyzési gyűrűk sok évvel ezelőtt divatosak voltak, és most nagyban visszatérnek. Időtlen érzésük van, és ez az oka annak, hogy a legkeresettebbek. Ezek az eljegyzési gyűrűk alkotják a legszebb kollekciót, ezért ideális választás az eljegyzési nap legemlékezetesebbé tételéhez.