9 új dizájn női gyémántgyűrű

Napjainkban a tervezői ékszereket a legdrágább ékszernek tartják, a művészeti alkotás és a filigrán munka pedig félelmetes, lenyűgöző és értékelő. Néhány gyönyörű gyémántgyűrű -gyűjtemény annyira ritka és feltűnő, hogy még az igazi gyémánt ékszerek is kissé egyszerűnek tűnhetnek ellenük. A szakértők és tervezők gyönyörű alkotásai arra késztetik a tervező gyémántgyűrűket, hogy dinamikusabbá és emlékezetesebbé tegyék a különleges alkalmakat.

A tervező gyűrűk bizony kényesek, és az árhoz képest kétségtelenül magas költségek. A filigrán gyönyörű faragványai, a gyöngyfűzés és a kövezett gyémánt szegélyezés, a különböző fémek keveréke, mint a platina és a sárga arany, a ródium és az ezüst kombinációk, csodálatos ajándékok az ékszerkészítőktől..

Legújabb tervező gyűrűk gyémánttal:

Itt található a legszebb gyémántgyűrűk gyűjteménye Indiában.

1. Tervező koktél gyémánt gyűrű:

Tervező koktél gyémánt gyűrű

A dizájner gyémántgyűrűk csodálatosak lehetnek egyedi tervekkel, mint a szabálytalan négyzet alakú háló a tetején, finom kövezett gyémánt csapokkal. Egy tökéletesen kerek, golyó alakú fémkő a középpontban válik a vonzerő középpontjává.

2. Pave Diamond Designer Ring:

Pave gyémánt tervező gyűrű

Ez egy gyönyörű hercegnő vágott kövezett gyémánt csap gyűrű. A formatervezett gyémántgyűrű a legjobban illik nőkhöz és férfiakhoz is, egyedi ízlés szerint. A merész dizájn sok szívet megnyerhet, amelyek egy pillantást vetnek rá.

3. A legújabb tervező szívfátyol gyémántgyűrű:

A legújabb tervező szívfátyol gyémántgyűrű

Teljesen kézzel készített gyűrű, fekete -fehér kövezett gyémántokkal, amelyekben összesen 156 fekete kerek gyémánt és 292 fehér gyémánt tömörített fehér aranyból készült, így gyönyörű művészeti ékszer. A gyönyörű koktéltervező gyémántgyűrű szívvel csodálatos módon ragyoghat az ujjain.

4. Csavart tervező gyémántgyűrű:

Csavart tervező gyémánt gyűrű

A gyönyörű vintage stílusú csavart gyémántgyűrű gyönyörűen faragott, kövezett gyémánttollakkal sárga és fehér aranyban, lenyűgöző designer gyémántgyűrű nőknek. A gyűrű egyedi formája szemet gyönyörködtető.

5. Vintage Pearl Diamond Ring:

Vintage gyöngy gyémánt gyűrű

A gyöngy és a gyémánt kombináció egy nagyon régi és nagyon kellemes kombináció, amelyet még az ékszerek világának mai divatjában is szeretnek. Egy nagy gyöngy a virág közepén és a gyémántokkal gyönyörűen díszített szirmok csodálatosnak tűnik. A teljes egészében fehér aranyból készült tervező gyűrűs gyémánt csodálatosnak tűnik.

6. Gyönyörű tervezői eljegyzési gyűrű:

Gyönyörű tervezői eljegyzési gyűrű

A fehér és sárga arany kombinációja manapság divatos volt a tervező gyémánt eljegyzési gyűrűk között. Gyönyörűen formázott virágokban vagy pillangókban és szívekben a gyűrűk tökéletesek lesznek az eljegyzési szertartáshoz.

7. Állítható tervező gyémánt jegygyűrű:

Állítható tervező gyémánt jegygyűrű

Csavart dizájner gyémánt gyűrűk nőknek már régóta. A tervek néhány kiváló változása egyedivé teszi őket minden új stílusban. A csavart gyűrűk szélén lévő gyémánt szegecsvirágok gyönyörű dizájner gyémánt jegygyűrűket alkotnak.

8. Tervező lila kövezett gyémántgyűrű:

Tervező lila kövezett gyémántgyűrű

A lila kövezett gyémántok királyi és szép ménesnek tűnnek fehér aranyból. A tervező gyémánt eljegyzési gyűrűk egyszerűek és józanok lehetnek, hattyú alakú, gyémánttal díszített gyémántokkal.

9. Tervező Rose Flower Pave Diamond jegygyűrű:

Designer Rose Flower Pave Diamond jegygyűrű

A rózsák mindenkor a nők kedvencei. A tervezői gyémántgyűrű nőknek nem lehet jobb, mint egy nagy gyémánt a szirmok fölött, fehér aranyból készült kövezett gyémánttal.

Amikor szikráznia kell az életét, hozzon tökéletes ajándékot szerelmének, és könnyítse meg arcát egy gyönyörűen megtervezett gyémántgyűrűvel, különleges jellemzőkkel, formával és stílusban. A dizájner gyűrűk fantasztikusak, fantasztikus ruhákkal. A tervezői ékszerek jelenléte az öltözködésével teljessé teszi az egészet, hogy lenyűgöző legyen. A tervező gyűrűket gyakran esküvői szertartásokra, eljegyzésekre vagy esküvői évfordulókra választják. Egy gyönyörű gyémánt, amelyet műalkotások vesznek körül, a legjobb ajándék lehet a házastársának egy szép házasélet után.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80