9 új ezüst gyémántgyűrű kollekció különleges napokra

Az ezüst egy nagyon puha és törékeny fém, amely könnyen hajlamos a karcolásokra, és a rendszeres viselést követően bizonyos időn belül a gyűrű más formájú és kopott textúrájú lehet. De az ezüst ékszerek befejezése nagyon sokoldalú, ami viszont nagyon fényesnek és csiszoltnak tűnik. Az ár szempontjából az ezüst nagyon olcsó, és bárki megengedheti magának.

Sokan úgy döntenek, hogy gyönyörű mesterséges ezüst gyűrűket vásárolnak eljegyzési és esküvői szertartásaikhoz, és emlékeket teremtenek. Az ezüst gyémántgyűrű gyönyörű kezdete szép ok lehet arra, hogy ígéretet teszünk egy drága gyűrűre a következő évfordulókon.

Különleges minták ezüst gyémánt gyűrűkben:

Itt megosztunk néhány legszebb eljegyzési és esküvői gyémánt ezüst gyűrűt férfiaknak és nőknek.

1. Ezüst gyémánt fürtgyűrű:

Ezüst gyémánt fürtgyűrű

Az ezüst gyémántgyűrű formatervezett fürtös megjelenéssel a gyűrűs szalag legtávolabbi középső részén. A gyűrűs szalag szintén burkolt gyémánttal, a fürt pedig kis kerek kövezett gyémántokkal mesésen néz ki.

2. Ezüst gyémánt csavart gyűrű:

Ezüst gyémánt csavart gyűrű

A gyémánt ezüst gyűrűkben elgondolkodtató kialakítás készíthető a gyűrű készítésének fordulataival. Az egész ezüst gyémántgyűrű elkápráztatóan néz ki a dizájn minden csavarásában burkolt gyémánttal.

3. Ezüst gyémánt kereszt gyűrű:

Ezüst gyémánt kereszt gyűrű

Az ezüst gyémánt eljegyzési gyűrűk csodálatos dizájnnal rendelkeznek, amelyek elbűvölik személyiségét. A keresztezett gyémánt ezüst gyűrű kövezett gyémántokkal az összes gyűrűben csodálatosnak és feltűnőnek tűnik. Az ezüst gyűrűk tartóssága is nő a bennük lévő gyémántokkal.

4. Ezüst gyémánt csipke ihletett gyűrű:

Ezüst gyémánt csipke ihletett gyűrű

Az ezüst gyémánt jegygyűrűket kifejezetten a csipke ihlette mintákkal lehet megtervezni, amelyek a gyűrűt hihetetlenül kinézik a világból. A gyűrű középső részén lévő tökéletesen szegecselt gyémántok mindkét oldalán fűzött gyémántgyűrűvel lenyűgözően néznek ki.

5. Silver Diamond Pave Cluster Piramis Band Ring:

Ezüst Diamond Pave Cluster piramisgyűrűs gyűrű

Gyönyörű gyémánt ezüst gyűrűk sokak szívét lopják el. Az ezüst csillogás és a piramis alakú gyémánthalmaz csodálatos mintát kölcsönöz a kezeknek, ezüst gyémántokkal.

6. Ezüst gyémánt jegygyűrű:

Ezüst gyémánt jegygyűrű

Az ezüst gyémánt jegygyűrűk, amelyeket kifejezetten királyi megjelenéssel terveztek, úgy tervezhetők, hogy a közepükben egy gyémánt van, és a gyémántok burkolják, így a többi rész gyönyörű lesz. A két ezüst gyűrű párosított készlete esküvői gyűrűkészlet lehet.

7. Ezüst gyémánt eljegyzési gyűrű:

Ezüst gyémánt eljegyzési gyűrű

A közepén lévő gyémánt, amely kiemeli a gyűrű csillogását, csodálatosnak tűnik. A kettes készlet, az ezüst gyémánt eljegyzési gyűrű hihetetlenül néz ki, ha csillogó fehér gyémánttal díszítik a gyönyörűen díszített kövezett gyémántok közepén.

8. Ezüst és szétszórt gyémántgyűrű:

Ezüst és szétszórt gyémánt gyűrű

Az ezüst gyémántgyűrű csodálatos és megkülönböztető mintája választható gyűrűs sávként, egyenetlen szegéllyel és apró gyémántok egyenetlen beállításával az egész sávon. Az ezüst gyűrű más és könnyű lesz.

9. Ezüst gyémánt gyűrű nőknek:

Ezüst gyémánt gyűrű nőknek

Ezüst gyémánt gyűrűk nőknek, amelyeket kifejezetten páva vagy hasonló nőies motívumokkal terveztek, hihetetlennek tűnik. A páva gyönyörűen kidolgozott tollakkal készült a gyűrűben. És a gyémántok mindkét végén és a gyönyörű vörös rubin a szemében elképesztőnek tűnnek.

Az ezüst gyémánt gyűrűk sokféle mintával rendelkeznek a minták gyűjteményében. Az emberek nemcsak egy, hanem sok ezüst gyémántgyűrűt is megengedhetnek maguknak az arany vagy fehér arany gyémántgyűrűhöz képest. Az ezüst mindenütt megtalálható fém, és rengeteg van szerte a világon. Az ezüstből készült kézműves készítés is nagyon egyszerű. Így az ezüst ékszerekben sokféle kivitel található.

Az ezüst gyűrűket általában bizonyos százalékban palládium ezüsttel keverik össze, és tartósabbnak tekintik. Az ezüst olyan fémek keveréke, amelyben 92,5% tiszta ezüst. Az ezüst és a palládium keveréke bizonyos mennyiségű platinát tartalmaz. Ezért több a fényes tényező.