A 9 legjobb drágakőgyűrű és jelentőségük

Általában a vagyonhoz kötjük magunkat. Minden eredmény, amellyel találkozunk, köze van a szerencséhez. Ennek a hitnek köszönhetően vágyunk arra, hogy szerencsések legyünk, szerencsések. Ez az oka annak, hogy a drágakőgyűrűk kopottak.

drágakő gyűrűk

Úgy tartják, hogy a drágakőgyűrű viselése óriási pozitív hatással van viselőjére. A hatás bármi lehet a hírnévtől a vagyonon át az egészségig. Ma néhány drágakőből készült divatgyűrűt választunk Indiában.

A legújabb drágakőgyűrűk és jelentőségük a képekkel:

1. Opál drágakő gyűrű:

Opál drágakő gyűrű

Az Opál növeli a szívből való beszéd képességét. Úgy tartják, hogy az Opál erős kapcsolatot teremt a tengerrel és a benne lévő lényekkel. Az Opal arról ismert, hogy felerősíti viselőjének személyiségét és növeli varázsát. Segít a viselő anyagcseréjének és szexuális energiájának fokozásában is.

2. Gyémánt drágakő gyűrű:

Gyémánt drágakő gyűrű

Az ókortól kezdve a gyémántot a győzelemhez társították. Azt mondják, hogy bárki, aki gyémántgyűrűt visel a bal kezén, biztosan győzelmet fog elérni, függetlenül az akadályok vagy ellenségek számától. A gyémánt számos betegség leküzdésében segít, beleértve a köhögést, a bél- és a veseproblémákat.

3. Topáz drágakő gyűrű:

Topáz drágakő gyűrű

A topáz fizikai és érzelmi gyógyító tulajdonságairól ismert. Azt mondják, hogy a topáz hasznos a nem kívánt viselkedési minták és a depresszió korrigálásában. A Topáz ismert a belső lelki békéről és a mentális stabilitásról. Segít az önkifejezésben is.

4. Rubin drágakő gyűrű:

Rubin drágakő gyűrű

A rubint a Nap drágakőjének tekintik. A Naphoz hasonlóan a Ruby is ápoló. Ragyogó vörös színe miatt bátorsággal és erővel társul. A vágy gyöngyszemeként is ismert. A Ruby az ambíciót és a jószívűséget képviseli. Azt mondják, hogy Ruby képes eltávolítani a mérget a viselő testéből.

5. Zafír drágakő gyűrű:

Zafír drágakő gyűrű

A zafír az igazság és az őszinteség szimbóluma. A zafír végtelen kék árnyalatokkal nagyobb fókuszt és fegyelmet biztosít a viselőjének. Azt mondják, hogy egy zafír hordozza a Szaturnusz auráját. Ennek az aurának köszönhetően a Zafír együttérzést és pozitív nyilvános befolyást válthat ki viselőjével kapcsolatban.

6. Gyöngy drágakő gyűrűk:

Gyöngy drágakő gyűrűk

A gyöngyöt a tisztaság, a fókusz és az ártatlanság szimbólumának tekintik. A gyöngyökről azt mondják, hogy pozitív hangulatot keltenek viselőjükben. Vannak, akik úgy vélik, hogy segít bizonyos bőrbetegségek gyógyításában is. Gyöngy is segít viselőjének, hogy fokozza emlékezetét. Hat a harag, a magas vérnyomás stb. Ellen is.

7. Holdkő drágakő gyűrű:

Holdkő drágakő gyűrű

A holdkő kapcsolódik a Holdhoz. Ezért kecsességgel, nyugodt viselkedéssel és békével is társul. A holdkő gyűrűkről ismert, hogy elősegítik a kreativitást, valamint egyensúlyt biztosítanak viselőjüknek. Tökéletes drágakőnek tartják a szerelmesek számára, mivel gyengéd szeretetet képvisel.

8. Akvamarin drágakő gyűrű:

Akvamarin drágakő gyűrű

Az akvamarin a bizalomhoz, az öntudathoz és a nyugalomhoz kapcsolódik. Az akvamarin az egyik legkiválóbb drágakő, és pozitív erőt kölcsönöz viselőjének, ami boldoggá teszi. Azt is pletykálják, hogy gyógyító ereje van.

9. Alexandrit drágakő gyűrűk:

Alexandrit drágakő gyűrűk

Az alexandrit boldogságot, sikert és szeretetet jelent. Az árnyalat zöldről nappali fényben vörösre változik. Az Alexandrite pozitív hatással van viselőjének egészségére. Segít abban is, hogy bizalmat keltsen a viselőjében.

Születésnapjától függően előfordulhat, hogy egy vagy több drágakő megfelel Önnek. Óvatosan válassza ki az Önnek megfelelő drágakövet. A drágaköveknek negatív hatásai is lehetnek. Ezért gondosan válassza ki drágakőjét. Egy drágakő lehet a különbség az életed megteremtése és megtörése között.